Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Tarena píše:
Pokud mas telo jak popisujes, tak na kostru priplacnout dva silikonove balony asi nebude nic moc. Myslis, ze se to bude partnerovi líbit?
@Taktinevím
Lepší mít alespoň nějaké druhotné pohlavní znaky, než vypadat jako bezpohlavní kostra 😀
@inzenyrka85 píše:
Podle mě je prostě manžel nevděčnej kre. tén, a pracovala bych na svým sebevědomí bez ohledu na ostatní. já jeden čas taky přemejšlela o plastice.. no nakonec mi milenec zvedl sebevědomí takovým způsobem, že jsem se vyrovnala s památkama na porod dost dobře. s nim se cítim jak bohyně, je to úžasný. kromě povolenějšího břicha a frndy mě ale celkem nic netrápí. prsa se bohužel po kojení vrátily na původní velikost, ale jsou stejný, bez následků, naopak jsou hezčí, zůstaly mi aspoň větší bradavky a je to supr na hraní
Proč hned takhle na manžela? Moc tady o jeho přístupu k prsům není, nemusí to být tak, že se jich štítí. A sex spolu mají, takže tam až tak o prsa nejde. Já to chápu, jsme o generaci starší než zakladatelka, prsa se mi taky dost zcvrkly, úplně spokojená nejsem, ale co, když jsem jednou za 100 let v létě doma bez podprdy, můj partner je šťastnej a říká, ať tak chodím častěji. Když si lehnu, jedno mi spadne nalevo a druhý napravo. Vždyclky se směju a říkám tomu mýmu, že si je musí najít. Fakt je to v hlavě, ale holt ve 24 letech to chceme mít všechno ještě takový dokonalý, no
@Lucicek1988 píše:
@Bingjetrapak Plastiky prsou doporučuju až po dětech, právě proto že se během těhotenství a kojení prsa meni. Takže pokud o nějaké plastice uvažujes, tak teprve až když už nebudeš plánovat další děti. Věř mi, dělám v oboru.
A s tím svým si promluv, jak to vidí on. Třeba mu to nevadí, jen má teď prostě radši polohu zezadu
Další děti už nechci, chlap se na mě dřív díval se zalíbením, pořád mě chválil, dělali jsme to úplně ve všech polohách a troufla bych si říct, že zepředu i více. Pořád mi chválil prsa, všímal si jich, dotýkal se. Teď nic. Takže je mi to jasné.
@Taktinevím píše:
Proč hned takhle na manžela? Moc tady o jeho přístupu k prsům není, nemusí to být tak, že se jich štítí. A sex spolu mají, takže tam až tak o prsa nejde. Já to chápu, jsme o generaci starší než zakladatelka, prsa se mi taky dost zcvrkly, úplně spokojená nejsem, ale co, když jsem jednou za 100 let v létě doma bez podprdy, můj partner je šťastnej a říká, ať tak chodím častěji. Když si lehnu, jedno mi spadne nalevo a druhý napravo. Vždyclky se směju a říkám tomu mýmu, že si je musí najít. Fakt je to v hlavě, ale holt ve 24 letech to chceme mít všechno ještě takový dokonalý, no
Ježíšmarjá, co já bych dala za alespoň nějaká prsa 😂 Hlavně, že se tomu ten váš umí alespoň zasmát, ten můj se na ně tváří jak na syrový kuře, co bylo tři dny na sluníčku. Nepotřebuju dokonalost, ale jsem zvyklá na to být pěkná a to teď jaksi není. Holt se a tím asi musím vyrovnat.
Každá která si jde nechat udělat prsa, by si mela uvědomit že těch minimálně sto litrů bude muset davat za pár let znovu. To není jednorázová investice. Taky ten implantát může prasknout apod, a bude muset být výměna dříve než za 10-15 let.
@Tajemnadama píše:
Každá která si jde nechat udělat prsa, by si mela uvědomit že těch minimálně sto litrů bude muset davat za pár let znovu. To není jednorázová investice. Taky ten implantát může prasknout apod, a bude muset být výměna dříve než za 10-15 let.
@Tajemnadama
To vím, nemám s tím problém. Navíc bych ráda odlehčené implantáty, aby tolik netáhly dolů. Ale zas nechci silikonové pětky, stačí mi bohatě větší trojky, aby to byla nějaká mega zátěž.
@Bingjetrapak píše:
@Tajemnadama
To vím, nemám s tím problém. Navíc bych ráda odlehčené implantáty, aby tolik netáhly dolů. Ale zas nechci silikonové pětky, stačí mi bohatě větší trojky, aby to byla nějaká mega zátěž.
Ty nemáš problém každých 10 let vyhodit sto litrů? Vždyť na to nemáš ani teď. ![]()
@Bingjetrapak Pomalu dočítám a manžel asi fakt taktně mlčí, aby neurazil
, ale ty se musíš asi taky trochu hodit do klidu, jinak tím stresem budeš hubnout dál. Přes den se natáhni, pusť si seriál, dej si k tomu sváču…A klid. ![]()
@Taktinevím No jestli jí pr. cá jenom zezadu a na prsa nesáhne, tak to prostě exot je
ty píšeš že to berete s humorem, což je super, ale zakladatelka s manželem tak v pohodě nejsou.. jinak by sex fungoval.
@Bingjetrapak píše:
@TaktinevímJežíšmarjá, co já bych dala za alespoň nějaká prsa 😂 Hlavně, že se tomu ten váš umí alespoň zasmát, ten můj se na ně tváří jak na syrový kuře, co bylo tři dny na sluníčku. Nepotřebuju dokonalost, ale jsem zvyklá na to být pěkná a to teď jaksi není. Holt se a tím asi musím vyrovnat.
Směju se tomu hlavně já, ale taky ne vždycky, neboj. Někdy se otáčím nebo si je schovávám do rukou, aby mi na ně nesahal. Stydím se, že je mám drobný a ještě se mi rozlejou. Ale on je potřebuje jako stimul, prostě ho to vzrušuje. Jsme už ale dost starý na to, abysme se tím nějak výrazněji trápili. On svými a já svými nedostatky. ![]()
@Tajemnadama píše:
Ty nemáš problém každých 10 let vyhodit sto litrů? Vždyť na to nemáš ani teď.
@Tajemnadama
Teď jsem na mateřské 😀 Ale taky už na ní nikdy nebudu a budu normálně pracovat, takže peníze budou 😀
Ahoj, rozumim ti, ja po prvni dceri a kojeni kozy furt stejny, ted u druheho ditete jsem taky zhubla a odesly to prsa, vahu mam zpet, aspon se mi trosku zacelil hrudnik mezi prsy, ze tam neni videt kosti, prsa mozna malicko vetsi, ale porad bida, zvlast teda prave, leve jeste celkem jde, takze se odvazuji jit na doplneni te jedne kozy tukem, vzdy jsem prsa mela, tak verim, ze se to uchyti..hlavne je treba rozlisovat mezi lipofilingem a lipotransferem, to 1.nefunguje.
Silikony nedoporucuju-mrkni na zahranicni skupiny na Fb, kdyz ti je telo neprijme, tak skoncis s necim 100× horsim nez ted a jako bonus prsa plne jizev
Blbá bys byla kdybys do plastiky šla. Koukej něco nabrat a naberou i prsa. Jsou z větší části z tuku…
Kup si ty pásky a neřeš blbosti. Na kozy našetříš. Někdy. Ted to holt nejde, ale jednou to půjde. Tak se tim netrap. Prostě to tak je.