OSTRAVA....Holky kde jste?!?!

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5140
12.3.10 08:10

Leni Malá bude mít 2 ročky v Dubnu už se těším ale zároven je mi smutno už po malým miminku ty děti hrozně rychle vyrostou :-( , A jakpak se maličká jmenuje?? a teda je narozená asi někdy v prosinci jestli dobře počítám?? No jestli chcš se můžem sejít klidně i někde v MC jezdíš s malou???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
12.3.10 20:39

Právě jsem se chtěla zeptat jestli někam chodíte. My zatím nikam, ale rády bysme. Malá se jmenuje Lucie a je narozená lednu 2009.
Tak to už je velká slečna :-), jak se jmenuje, je moc hezká! Más pravdu, mě to taky sakra rychle uteklo, ten rok. Kde bydlíte v Porubě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
12.3.10 20:42

A co druhé, už plánujete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5140
12.3.10 20:48

Leni pro mě už to druhé je, mám ještě syna staršího, já chodím různě jak je čas ale v Porubě je Krteček kousek od Avíza a potom je super i Kaštánek ten je mezi Tescem a Kaulandem na tom sídlišti, já bydlím právě hned za lesem kousek od kolejí VŠB, tak to měla lucinka v lednu určo velkou oslavičku když to byl 1.roček, jo malá je DOmnča jinak to máš na metříku všechno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
12.3.10 21:21

Aha :-), tak třetí. Na metříku, co to je. Ještě se na emiminu moc neorientuju. No měli jsme oslavičku, bylo to fajn.
Tak to je fakt kousíček. O krtečkovi vím, koukala jsem na web. Kaštánek neznám. Jak to chodí v MC?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5140
13.3.10 17:17

Leni ty nevidíš můj metřík :?: jestli né tak nahoře musíš zadat zobrazovat metříky a hned vše uvidíš já ho vidím tak proto mě to zmátlo, no třetí mě už určitě nehrozí jednak jsem už jak se říká za zenitem :mrgreen: a potom už taky nemá s kým právě před 3 týdny se ten můj odstěhoval :-( ale o tom se mi nechce mluvit, Jo v Mc je to pohoda dojdeš vyslečeš zaplatíš podepíšeš a hraješ si jak dlouho chceš většinou ale maj hernu dopoledne :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5140
13.3.10 17:18

Sakriš jeto zobrazovat podpisy omlouvám se :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
13.3.10 17:35

Ahoj holky já se přidám k vám. Já jsem ze Zábřehu (blízko kaufu). Jinak venku je to des běs. Taky si říkám, že navštívím nějakou hernu. Mslím si,že nejbližší herna v mém bydlišti je ve Špalíčku. No chvíli ještě budu muset počkat než ji navštívím, protože ten můj by se tam jen plazil nebo by jen péroval na kolínkách.
Chci se zeptat v dubnu budu chodit s malým plavat do Rybičky. Máte s ní některá zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
14.3.10 11:09

Nanak - za zenitem, ale kdeže! :-). Tak metříky už se mi ukázaly, je tam jen Domča. A syn? Jak se jmenuje, kolik mu je?
Já jsem právě myslela, že v MC jsou většinou jen organizované zábavy, tak tam je i hernička, jen tak jo?

Tinamar - super, že ses taky přidala. Do Rybičky jsme chodili před zimou, bylo to celkem fajn, ale přišlo mi, že tam mají docela zimu. Jak v prostorách, tak i voda byla studená. Zvažovali jsme, na zimu přerušíme a na jaře zase začneme, ale už to nevidím reálně, malá má vodu ráda, ale když myjeme vlásky, tak je kravál jak hrom. Takže, abychom to tam prořvali to se mi teda nechce, raději zkusíme nějakou herničku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5140
15.3.10 08:53

Ahojky ostravačky

Tino já chodím s malou do Keny klubu plavat chodím na krytý bazén v porubě a super nemůžu si vynachválit akorád s omluvenýma hodina je někdy problém jinak malá je vodní živel, tu rybiču neznám :nevim: , jo v tom špalíčku jsem taky už byla a je to tam docela hezký ale opravdu spíš pro větší děti.
Leni jo syn má už 13 a jmenuje se jakub :lol:, s tím umývání hlavičky to nemusí být vždy tak horký toho bych se nebála malá má ráda vodu a potápění jí nevadí je zvyklá, ale umývání hlavičky taky nemusí, jako že by dělala šílený scény to ne, ale protě protestuje , ale zase je fakt dobrý začít s mimčem dřív v ročku už se mi zdá, že je to pozdě ,lepší je od těch 6 měsíců a dítě si zvykne rychleji.
Jo v Mc je herna myslím každej den dopolko a odpolko jsou právě různá cvičení, angličtiny a jíný
tady máte odkaz
http://kastanek.ozvucime.com/index.html
 http://www.mc-krtecek.wz.cz/mc-krtecek.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
15.3.10 09:07

Nanak, tak to už je velký klučina.
Chodili jsme plavat právě od půl roku, to bylo fajn, to se malé líbilo, leč bylo to před zimou, pak jsme byli nemocní a přerušili jsme. A nevím jestli můžu navázat, protože malá při mytí hlavy řve, jak když ji na nože berou. To jsou nervy :-)
Mrknu na ty herničky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5140
16.3.10 12:55

Leni hezký metřík jsi šikulka :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: , No kdybys ses chtěla někdy sejít na pokec s dětma nebo tak tak jdej vědět a něco vymyslíme :lol:

Jo mladej ten taky nesnášel umývání hlavy a trvalo mu to dlouho, ale s ním sem nikam nechodila teda plavat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
17.3.10 11:21

Oh, děkuji, pomalu se tady rozkoukávám.
Tak jsem koukala na webíky, o tom Kaštánku jsem vůbec nevěděla. Tak pokud bys měla čas, třeba v příštím týdnu, tak bysme mohly zajít třeba tam. Jak to vidíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5140
18.3.10 09:44

Leni jj ted ti ještě neřeknu přesně kterej den ale mám to volněší než tento týden to mám pořád něco, takže když budeš chtít tak klidně se srazíme :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
18.3.10 10:21

Ok, když tak se domluvíme přesněji příští týden, včera jsme byli u MUdra a posílá nás na dětskou chirurgii, pravděpodobně máme tříselnou kýlu, dneska tam musím zavolat, tak jsem zvědavá na kdy nás objednají. Takže taky nevím zatím kdy by se nám to hodilo.
Jak se máte vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová