Orální sex s nezletilou - co semnou bude?

19
30.11.22 18:07

Otázka co semnou bude

Ahoj před nedávnem mi bylo 18 let
Když my bylo ale 17 tak jsem měl orální sex s nezletilou a začalo se to řešit až teď byly jsme tam 3 kluci s toho jeden je svědek a ten druhý je na tom stejně jako já akorát že jemu bylo 15 řeší to kriminálka jak myslíte že dopadnu? lituji toho a je už pozdě ale ta holka souhlasila akorát je důkaz protože ten kluk s toho udělal. video

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35786
30.11.22 18:12

A jí bylo kolik?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65168
30.11.22 18:19
@dejvidd12 píše:
Když my bylo ale 17 tak jsem měl orální sex s nezletilou a začalo se to řešit až teď byly jsme tam 3 kluci s toho jeden je svědek a ten druhý je na tom stejně jako já akorát že jemu bylo 15 řeší to kriminálka jak myslíte že dopadnu? lituji toho a je už pozdě ale ta holka souhlasila akorát je důkaz protože ten kluk s toho udělal. video

proč to zase zakládáš, už to tu jednou bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
30.11.22 18:20

Udělal jsi to jako nezletilý tak tě dle toho budou i soudit ;) a samozřejmě že jsi doufám bezúhonný :D tak bych nic hrozného nečekal. Do basy určitě nepůjdeš pokud to tedy nebylo nějaké hromadné znásilnění :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8479
30.11.22 18:25

Už zase? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
30.11.22 18:50

@JiříkMazlík

Vážně? V minulosti nemam nic žádné problémy s policií? Ale co když to ta holka řekla jako zneužití? Ale k pohlavnímu styku nedošlo jen orální sex

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
30.11.22 18:50

@pikola nezletilá taky asi 13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
30.11.22 18:52
@dejvidd12 píše:
Když my bylo ale 17 tak jsem měl orální sex s nezletilou a začalo se to řešit až teď byly jsme tam 3 kluci s toho jeden je svědek a ten druhý je na tom stejně jako já akorát že jemu bylo 15 řeší to kriminálka jak myslíte že dopadnu? lituji toho a je už pozdě ale ta holka souhlasila akorát je důkaz protože ten kluk s toho udělal. video

Ta cestina, ta boli :roll:. Misto oralu s nezletilou bych priste oprasila ucebnice ze zakladky.

• Citovat
  • Upravit
35786
30.11.22 18:57
@dejvidd12 píše:
@pikola nezletilá taky asi píše: Více

Zavřít bych vás nechala všechny :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
30.11.22 19:03
@dejvidd12 píše:
@JiříkMazlíkVážně? V minulosti nemam nic žádné problémy s policií? Ale co když to ta holka řekla jako zneužití? Ale k pohlavnímu styku nedošlo jen orální sex

Sice ti moc nevěřím, ale jednu věc uvedu na pravou míru. U nezletilých se jakékoliv sexuální obtěžování bere jako znásilnění.

• Citovat
  • Upravit
3598
30.11.22 19:15
@dejvidd12 píše:
@JiříkMazlíkVážně? V minulosti nemam nic žádné problémy s policií? Ale co když to ta holka řekla jako zneužití? Ale k pohlavnímu styku nedošlo jen orální sex

Tak když už cpeš ko.kot nezletilé do hlavy tak se u toho natáčet je super nápad :zed:
Jo a pozor pokud tě zavřou tak si vem sebou hodně indulony. Takové tam přímo milují :* a pokud budeš dělat taťku tak ho budeš kouřit mámovi :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
catch-22
30.11.22 19:18
@dejvidd12 píše:

Na pohlavní zneužití je sazba jeden až osm roků, jako tehdy mladistvý jsi na polovině, jdeš domů s podmínkou.
Začalo se to řešit, to ještě nemáš obhájce? Ten Ti to pak vysvětlí.

• Citovat
  • Upravit
18267
30.11.22 19:19
@dejvidd12 píše:

kdyby to byla pravda nebudeš to psát na net

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
30.11.22 19:20
@JiříkMazlík píše:
Tak když už cpeš ko.kot nezletilé do hlavy tak se u toho natáčet je super nápad :zed:
Jo a pozor pokud tě zavřou tak si vem sebou hodně indulony. Takové tam přímo milují :* a pokud budeš dělat taťku tak ho budeš kouřit mámovi :cert:

Trochu tvrdá, leč patrně pravdivá slova. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
30.11.22 19:24
@catch-22 píše:
Na pohlavní zneužití je sazba jeden až osm roků, jako tehdy mladistvý jsi na polovině, jdeš domů s podmínkou.
Začalo se to řešit, to ještě nemáš obhájce? Ten Ti to pak vysvětlí.

Dokud nebude mít sazbu 5-12 a výš tak je vpohode můžou dát podmínku. No pokud mu je teď 18 advokáta nemusí mít povinně a ve vazbě není tak si musí zaplatit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová