Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj před nedávnem mi bylo 18 let
Když my bylo ale 17 tak jsem měl orální sex s nezletilou a začalo se to řešit až teď byly jsme tam 3 kluci s toho jeden je svědek a ten druhý je na tom stejně jako já akorát že jemu bylo 15 řeší to kriminálka jak myslíte že dopadnu? lituji toho a je už pozdě ale ta holka souhlasila akorát je důkaz protože ten kluk s toho udělal. video
@dejvidd12 píše:
Když my bylo ale 17 tak jsem měl orální sex s nezletilou a začalo se to řešit až teď byly jsme tam 3 kluci s toho jeden je svědek a ten druhý je na tom stejně jako já akorát že jemu bylo 15 řeší to kriminálka jak myslíte že dopadnu? lituji toho a je už pozdě ale ta holka souhlasila akorát je důkaz protože ten kluk s toho udělal. video
proč to zase zakládáš, už to tu jednou bylo.
Udělal jsi to jako nezletilý tak tě dle toho budou i soudit
a samozřejmě že jsi doufám bezúhonný
tak bych nic hrozného nečekal. Do basy určitě nepůjdeš pokud to tedy nebylo nějaké hromadné znásilnění ![]()
Vážně? V minulosti nemam nic žádné problémy s policií? Ale co když to ta holka řekla jako zneužití? Ale k pohlavnímu styku nedošlo jen orální sex
@dejvidd12 píše:
Ta cestina, ta boli
. Misto oralu s nezletilou bych priste oprasila ucebnice ze zakladky.
@dejvidd12 píše:
@pikola nezletilá taky asi píše: Více
Zavřít bych vás nechala všechny ![]()
@dejvidd12 píše:
@JiříkMazlíkVážně? V minulosti nemam nic žádné problémy s policií? Ale co když to ta holka řekla jako zneužití? Ale k pohlavnímu styku nedošlo jen orální sex
Sice ti moc nevěřím, ale jednu věc uvedu na pravou míru. U nezletilých se jakékoliv sexuální obtěžování bere jako znásilnění.
@dejvidd12 píše:
@JiříkMazlíkVážně? V minulosti nemam nic žádné problémy s policií? Ale co když to ta holka řekla jako zneužití? Ale k pohlavnímu styku nedošlo jen orální sex
Tak když už cpeš ko.kot nezletilé do hlavy tak se u toho natáčet je super nápad ![]()
Jo a pozor pokud tě zavřou tak si vem sebou hodně indulony. Takové tam přímo milují
a pokud budeš dělat taťku tak ho budeš kouřit mámovi ![]()
@dejvidd12 píše:
Na pohlavní zneužití je sazba jeden až osm roků, jako tehdy mladistvý jsi na polovině, jdeš domů s podmínkou.
Začalo se to řešit, to ještě nemáš obhájce? Ten Ti to pak vysvětlí.
@dejvidd12 píše:
kdyby to byla pravda nebudeš to psát na net
@JiříkMazlík píše:
Tak když už cpeš ko.kot nezletilé do hlavy tak se u toho natáčet je super nápad
Jo a pozor pokud tě zavřou tak si vem sebou hodně indulony. Takové tam přímo milujía pokud budeš dělat taťku tak ho budeš kouřit mámovi
Trochu tvrdá, leč patrně pravdivá slova. ![]()
@catch-22 píše:
Na pohlavní zneužití je sazba jeden až osm roků, jako tehdy mladistvý jsi na polovině, jdeš domů s podmínkou.
Začalo se to řešit, to ještě nemáš obhájce? Ten Ti to pak vysvětlí.
Dokud nebude mít sazbu 5-12 a výš tak je vpohode můžou dát podmínku. No pokud mu je teď 18 advokáta nemusí mít povinně a ve vazbě není tak si musí zaplatit