Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Havlova píše: Více
Nevím, jestli abecedu, nebo tichou poštu, hru začalo bez bližšího vysvětlení Klopotko…
![]()
@obet.stalkingu píše: Více
Tak jsem Ti chyběla a když jsem zase tady, tak Ty jsi fuč. Teď tady zase chybíš Ty mně, kolego.
Bylo by možné vybírat u pohlaví kromě z muž/žena/nezadáno i trans, případně nebinární?
Martin
Dobrý večer,
předám Váš dotaz kolegyni Jitce a týmu z vývoje ![]()
Se srdečným pozdravem,
Klári ![]()
@admin jednou, kdyz jsem v nejaky diskuzi napsala, ze je to tady slepicinec a ze do nej zakladatelka krasne zapadne, dostala jsem napomenuti za urazeni. Dnes jsem nahlasila prispevek, kde nam uzivatelka napsala, at se stydime, ze jsme slepice, zakoncila to, ze jsme husy a to je v poradku a mam dalsi bod za nahlaseni já. To je fér, kdyz se ke vsem pristupuje stejne teda. ![]()
Ale je fajn vedet, ze tady muzu teda dál oznacovat holky jako slepice a husy, kdyz se mi neco nebude libit. Kokokokodak. ![]()
@DandátkoP píše: Více
teď tady v tom binci můžeš téměř všechno, a když někomu nadáváš jako anonym, tak jsi naprosto chráněná
@puzzles píše: Více
a proč sem pořád chodíš, když máš tento názor?
@puzzles píše: Více
To je
ale bacha, abys nedostala napomenuti, ne vsem se to toleruje. ![]()
@stinga píše: Více
A vzdyz to je pravda. V nekterejch diskuzich si tak pripadam. Ne ve vsech a ne se vsema. ![]()
Když se někdo smaže a obnoví, proč se mu vynuluje jen počet příspěvků a ne i srdíček?