Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Klopotkova píše: Více
Tak co na mě furt reaguješ?! Jsi uřvaná, víc se už ztrapnit nemůžeš a nebavíš nikoho krom Andromrdích nicků, vymysli další kolegiální nick, co ti bude mazat med kolem pusy a lajkovat tvé příspěvky nebo nahraj ještě víc eklhaft fotku než tlusťocha v ulepeném obýváku z roku tak devadesatjedna
![]()
@Heduš Homolková @Klopotkova
Už jste s tím trapný obě dvě. Hádejte se po soukromých zprávách, tady to laskavě nechte na komunikaci s adminy.
@Janli píše: Více
A oni nějak admini reaguji, že jsem si nevšimla?
Ja si Klopotkova a její úchylné suity z jejího okolí nevšímám do té doby než se o mne začne otírat, citovat a zmiňovat mě plus osočovat a hlásit mě za urážky, přitom nechápe psaný text, nikdo ji neurážel
A spamovat tady o vrahovi je ok co? Na každého jiný metr ![]()
@Heduš Homolková píše: Více
Já se spíš divím, jak si admini „nevšímají“, že Klopotka, Marta a další jsou jednoznačně stejný člověk. Naprosto stejný styl psaní, používaní stejných vět, dikce, stejné obraty nálady a vyhrožování, když je argumentačně zatlačen do kouta…
@rmot píše: Více
Přesně Marta už tu byla, pak se odmlčela a vznikla Oběť, ta se teatrálně rozloučila a kdopak se tu objevil? Marta, která používá stejné fráze jako oběť a spamují i v diskusi určené při admina, to už je do adminnebe volající a admin co? Ano správně admin mlčí, odtajňovat urážlivé příspěvky se nesmí, nahlašovat nevyžádanou reklamu se sice může, ale je asi po pěti pokusech, pak dostaneš virtuálně přes prsty a tytyty nahlašovat už nemůžeš, zeptáš se admina po kolika nahlášeních ti možnost nahlašování odemknou a neodpoví nebo odpoví vágně, že SE to po pár dnech odblokuje samo. Zeptáš se po kolika dnech a neodpoví. Mozna ti SE by tady udělalo víc admin práce než takový marný admin Matěj.
![]()
Já tady mám od března roku 2016 jen jeden jediný nick Klopotkova a za tím si stojím.
Dodatek: nevím o tom, že bych kdy byla někým zatlačena do kouta, to tady někteří uživatelé si nepamatují, co píšu a dělají zmatky. ![]()
Příspěvek upraven 16.05.25 v 13:35
@Heduš Homolková píše: Více
Před tím tu byla coby na ničem nezáleží, pak trosečnice Ježíška, už nevím všechny ty další přezdívky…
Ale to víte, že si admin všímá. Že to vidí. Nechce se mi věřit, že EM by mělo absolutně neschopné hňoupovské ajťáky. Prostě se jim tahle kontroverzní osoba hodí. Pro klid duše jedna verze dostala letenku. Ale neřeší se, že je tady v mnoha různých verzích. Ticho po pěšině. Takže buď k nim patří nebo se tiše přihlíží, že tou extravagancí přitáhne pozornost.
@Mango_Lassi píše: Více
Ni na ty jsem zapomněla, trosečnice se objevila kolem Vánoc a byla taky výživná stejně jako na ničem nezáleží
![]()
@Heduš Homolková nejlepší je ignorace a máš klid. Nikdo tě přece nenutí reagovat.
Já se jen směju, že jste neprokoukli, kdo všechno Heduš vlastně je a byla.
![]()
Nám stačí, že prokoukneme tebe hlupoto.
Příspěvek upraven 16.05.25 v 14:17
já jsem dospěla k názoru, že @admin má zakázáno tyhle entity jakkoli postihovat, postih vždy dostane ten druhý