Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ka2ka kde se ten puntík objeví? Já hlásila ty dva lichváře, a po týdnu tam pořád byli. Tak jestli taky nemám puntík.
@inkakřivák píše: Více
V emailu, pod kterým jsi registrovaná. A jde to reklamovat.
@inkakřivák píše: Více
napíšou ti e-mail s tím že jsi neoprávněně žalovala a máš černý puntík
@stinga píše: Více
A admin co? Opět mlčí! Udělá tytyty na hádky po nahlášení od Janli a na zbytek mlčí ![]()
@Heduš Homolková píše: Více
Eliška asi šla na procházku, nebo pije dlouuuuhé kafe
Ta už bude vyzenovaná na víkend a po ní to přebere Matěj a přece se o víkendu nepředřou, to po nich ani nemůžeme chtít, aby tu byli furt, jak sem psali
takže trollíci, spameři a honiči mají i víkendu pré a volné pole působnosti
![]()
já myslím, že Matěj už tu není. Nedávno se někdo ptal adminů, kdo tu adminuje, a Matěj už v tom nebyl.
@vokishka píše: Více
Ten tu chybět nebude, stačilo poukázat na jeho chybnou či nedůslednou práci a začal být arogantní ![]()
@Havlova píše: Více
jen se ptám, k čemu je černý puntík v emailu?
@bmimino píše: Více
když mám 4 puntíky, tak nesmíš měsíc nic nahlašovat přes tlačítko Nahlásit
@bmimino píše: Více
Když budou 4, dostaneš ban na nahlašování.
Nebude chybet, ale myslim, ze tady je porad, mrkla jsem na stranku „o nas“, je tam, nebo to mozna zatim neaktualizovali. V popisu ma admin Matej napsano, ze rozhoduje s nadhledem, bohuzel nema nadhled a objektivitu, ja dostala ban od neho, bez jedineho predchazejiciho upozorneni za vyraz politicke hantyrky „uzitecny idiot“ a pak mel admin Matej problem uznat chybu, nakonec ale chybu uznali a ban anulovali.
Admin Matej by se mel radeji venovat nejake jine cinnosti, ale ne adminovani diskusniho fora. Mam rada adminku Dianu a jeste nejake dalsi jmena adminek, uz si jmena presne nepamatuju, tam je videt, ze se snazi rozhodovat objektivne a nechybi lidsky pristup.
Příspěvek upraven 16.05.25 v 18:34
@My Melody píše: Více
jo, Diana je dobrá a přemýšlí, než něco rozhodne nebo napíše, ale to je jediná z nich
Diana je skvela, ale myslim, ze jich je vic, zaregistrovala jsem i jine adminky, ktere jsou lidske a rozumne, ale nevim, jestli jsou tady porad, jmeno si nepamatuju.