Otázka na adminy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21493
2.6.25 10:19
@ludmilaadamkova píše: Více
🤡
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2294
2.6.25 10:21
@malákráličice píše: Více
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9798
2.6.25 10:28

@admin
Pokud by vas všichni, kdo s vaším rozhodnutím nesouhlasí, označili nepěkným slovíčkem (třeba jako podporu bagristce), zabanujete nás všechny? :think: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7658
2.6.25 10:31

@matkabagristy napsala obecné vyjádření. Za tohle ban? Jako vážně?

Příspěvek upraven 02.06.25 v 10:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19302
2.6.25 10:31

Určitě nemám zájem na tom, aby mi po každém přihlášení na telefonu 3 dny po sobě vyskakovalo toto :cert: Kdybych něco podobného hledala, tak jdu na příslušné stránky a nevím, proč mě to má obtěžovat tady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13049
2.6.25 10:36
@admin píše: Více

14 dnu?? Jste upadli, ne?
Ja dostala curaka adresovaneho podporovateli Palestiny tyden, proc je za idiota hozeneho jen tak do placu 14 dnu? Tresty udelujete podle toho, jak se admin vyhaja?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1831
2.6.25 10:37
@bse.pedro píše: Více

Tak ten je nemá vůbec a pokud jo, tak nekde hluboko schované - ten je jako admin úplně marnej :pocitac: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1831
2.6.25 10:43

Pusťte Donnu/Matkubagristy k maturitě!!!

Alias odbanujte laskavě dotyčnou - nikomu nenapsala, že je idiot, ale že každý může byt idiot.

Jestli v tom nevidíte rozdíl, tak ja jo. Zjevně je admin Jana přehnaně vztahovačná nebo vstávala zadkem napřed :pocitac: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21493
2.6.25 10:47

@Heduš Homolková však ať se zaregistruje znovu pod novym nickem. To nikomu nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
2.6.25 10:48
@mado píše: Více

Za mě rozdíl v adminech by být neměl. Přece všichni musí sledovat stejné směrnice a prosazovat pravidla, která platí pro všechny adminy. Že je admin Jana taková a admin Diana maková, je prostě špatně. To pak znamená, že se to tu řídí tím, jak se kdo vyspí a tak by to být nemělo.

• Citovat
  • Upravit
9069
2.6.25 10:48

Tak důležité je, že admin chrání ten ubohý exotismus, který opakovaně zakládá nové identity.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
2.6.25 10:49
@malákráličice píše: Více

No já nevím. Osobně bych se sem po takovém banu už nevrátila. Znamená to, že tu neplatí žádná pravidla a úplně by mě to odradilo od dalšího působení zde.

• Citovat
  • Upravit
20855
2.6.25 10:51

Dobrý den,

byla jsem požádána o zásah, proto jsem si celou situaci ještě jednou prošla. V prvé řadě bych chtěla říct, že admini se snaží pracovat s nejlepším vědomím a svědomím a chápu, že ne vždy se spolu všichni shodneme, ale přesto stojím za svým týmem. Pracují v rámci možností, technických i daných interními pravidly. Ne vždy je tato práce jednoduchá, ve službách se střídáme. Stálé uživatelky vědí o konkrétních situacích nejvíce a admin prochází obsah emimina jinak, proto jsme vám moc vděční, že nám pomáháte se zorientovat, ne vždy se to podaří, jdeme po nahlášených situacích, díváme se na technické parametry uživatelů, těžko vychytáme nuance vyjadřování, proto vy tušíte, že jde o reinkarnaci, my se musíme spolehat na technické parametry, které nám to často nepotvrdí.

Dnešní případ je nešťastné vyeskalování emocí, situaci jsem posoudila a matku bagristy odblokovala.

Děkujeme za pochopení, situaci v týmu probereme.

Krásný den

Diana :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1831
2.6.25 10:52
@Mango_Lassi píše: Více

Přesně on ne každý má žaludek tu opakovaně škemrat po adminech po odbanování jako někteří dotyční, zvlášť když sem nacpou nechutné fotky nebo si libují v explicitním popisu sexuální choutek 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1831
2.6.25 10:53
@admin píše: Více

Dekujeme Diano :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...