Otázka na adminy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Velryba černá
2.6.25 10:54

@admin mohu se zeptat, proč někdy příspěvky konkrétního uživatele smazat lze a jindy nikoli? Proč jsou někomu ochotně vymazány všechny příspěvky na webu a jinému je sděleno, že takový postup není možný, nechť si je sám upraví na tečky?

• Citovat
  • Upravit
9051
2.6.25 11:01

Je do očí bijící, co se tady toleruje a přehlíží. Proč? Někoho trestáte, protože napíše pravdu, co si myslí. Že si tady nějaký nastrčený, tolerovaný „cosi“ zakládá x identit. Dělá si vyloženě čurinu, až je to nechutné, morbidní. Ale tomu se vesele přihlíží. Ještě tomu ve finále admin dá :srdce:. Důvod? Takže je to EM nastrčený exot nebo oč tady vlastně jde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
2.6.25 11:04
@admin píše: Více

Dobrý den, věřte nebo ne, já tady mám pouze jeden profil, ne více, jak tady někdo pořád dokola poukazuje. Víc k tomu nemám co říct.
Klopotkova

• Citovat
  • Upravit
30966
2.6.25 11:15
@Velryba černá píše: Více

Podle sympatií :P Mi to jeden taky zamítl že to nejde a nedela se to, a druhý ze to jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20855
2.6.25 11:20

@Velryba černá Dobrý den,

dříve šlo smazat jedním stisknutím tlačítka smazat veškeré příspěvky z diskuzí, to už není, směli jsme mazat diskuze, teď už nemůžeme. Myslím, že konkrétně já jsem pár lidem vyhověla a udělala jsem si cvakací směnu, kdy jsem mazala po jednotlivých příspěvcích. Tím, že řekneme, že si příspěvky mohou upravit na tečku necháme udělat cvakací směnu tomu danému člověku o svých příspěvcích. Co máme nové, je tlačítko na hromadnou anonymizaci, proto budeme primárně příspěvky na žádost anonymizovat, nikoli mazat

Krásný den

Diana :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20855
2.6.25 11:22

@Lorre Lorre nezlobte, zrovna kvůli vám jsem si zacvakala poměrně zdatně. :D a vůči ostatním uživatelům to nebylo zrovna nejférovější.

D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velryba černá
2.6.25 11:24

@admin dobře, mám ale dojem, že takováto změna příspěvků je proti pravidlům webu, není poněkud zvláštní, pokud k jejich porušení vyzve sám admin?

• Citovat
  • Upravit
30966
2.6.25 11:25
:oops: ale víte, jak pracne jsem se k vám dostával? Nechtěli mě pustit, že mám smůlu :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21976
2.6.25 11:29

@Lorre tak máš psát jen to, za co se nebudeš za pár dní stydět a chtít to po jiných mazat. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
2.6.25 11:55
… ale přece vy se tady nemusíte nikomu zpovídat ohledně toho, komu lajkujete příspěvky, to snad někteří uživatelé nemyslí vážně vás tady zpovídat, to je vrchol trapnosti.
  • Citovat
  • Upravit
20855
2.6.25 12:15

@Velryba černá děkuji za připomínku, vím, že ani nejste první, proberu to se svými nadřízenými, co upravíme, aby to bylo ke spokojenosti všech a v souladu s pravidly.

@Kelsey1 myslím, že některý z adminů olajkoval příspěvek jako takový, bez bližšího zkoumání okolností. Ne každému musí přijít podezřelý, aby vznikla potřeba zkoumat, kdo to psal. Jak jsem psala výše, admin prochází obsah emimina jiným způsobem, než běžný uživatel. Jak jsem řekla, situaci v týmu probereme.

Děkuji za pochopení

Diana :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21976
2.6.25 12:31
@Mango_Lassi píše: Více

Já v tom rozdíl vidím. Jsou tu admin, kteří vůbec neznají uživatelské prostředí webu, nepoznaji trolla ani stou reinkarnaci, nejsou schopni dočíst pět stránek diskuze zpět, aby si ucelily představu.
Proto je někdo lepší, někdo horší z pohledu uživatelů. Pokud admin zná to prostředí a orientuje se, pak má úplně jiný přístup a náhled a její práce podle toho vypadá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18057
2.6.25 12:32

Admin pravdepodobne necte diskuse, rozhodne ne v mire, jak delsi uzivatele, neorientuje se natolik v tom, kdo je pravdepodobny troll a nemuze vychazet z podezreni, pokud nema dukaz. Nevidim nic divny na tom, ze olajkoval prispevek, za kterym my muzem videt trolla. Kdyby rozhodoval na zaklade podezreni, muze se mylit. Mel by pristupovat ke vsem stejne a proto klidne muze osrdickovat uzivatele, ktereho my povazujeme za trolla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23990
2.6.25 12:41
@My Melody píše: Více

Tak zrovna u reinkarnace, tro/t/la, který je tu nově zaregistrovaný a provokuje a notuje si s profláknutým úchylem, u toho by si admin mohl prvně pročíst těch 15 příspěvků, než zareaguje… :think: :think: :think: :nevim: :nevim: :nevim: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
2.6.25 12:48

Kdo jiný, než admin, by měl znát prostředí, které spravuje? Měl by ho znát líp, protože jaksi má určitá práva navíc, než běžný uživatel a určité pravomoce.
Jak je možné, že vás na problém musí upozornit teprve stálí uživatele, abyste na to přišli. Přičemž trollové se ani nijak netají, že přišli trolit.
A tohle se tu řeší furt dokola.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová