Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Systémy, které jsou zabezpečeny proti idiotům, jsou idioty obsluhovány.“ Murphyho zákon
@Klopotkova píše: Více
Ja si nevsimla, ze by Stinga rozdrbala diskuse a pachala
„zverstva“. Rekla jsem muj dojem ze Stingy a tim bych z me strany debatu o Stinge ukoncila, nechci ji tady analyzovat a zivit tak neprimo vas konflikt, pokud s ni mas problem, res ho prosim se Stingou, ne se mnou, dik.
@stinga píše: Více
Vždyť se přilepí a hádá se s každým, kdo je ochoten s ní komunikovat. Tady už moc takových lidí není. Řešení je snadné - nereakce.
Zvěrstva páchá pouze ten, kdo sem dává nechutný, perverzní-úchylný obsah do veřejných diskusí, fotky přirození a admini to přehlíží. Asi jim přijde normální, že zmíněné podporují. Na takový obsah jsou jiné stránky.
nikomu neubližuju, vážné téma je pro mě nemoc a tak, tam nepíšu nic, když nevím, když vím, poradím,
trollům nelze ublížit - mají si svůj trolling pořádně promyslet a nepsat nesmysly,
a jinak jsi pro mě též nudná, a bezvýznamná, taktéž tvá témata,
kdyby tě nepodporoval reinkarnát sob, uzbek, martaprochajda, obetstalkingu a jeho další nicky, byla bys dávno téměř neviditelná, tvá témata uhozených a pysků už se obehrála
Navrhuji z klopotkove udělat nazorny příklad vyšší moci co dělá s trollama. Ono by pak z neznámého důvodu zmizelo dalších 90% trollu spolecne s ní ![]()
Takových lidí tady je, ale zrovna Stingu jsem nezaregistrovala.
@stinga píše: Více
Obehraná a přitom jsi v nich nalezlá immer vere, tak jo. ![]()
Opět, jak je tvým zvykem, spamuješ svými trapnými bláboly diskusi, která je určena k něčemu jinému…
![]()
@My Melody píše: Více
Tak zase nepřeháněj to, že tady chci s tebou sáhodlouze něco řešit. já jsem Ti jen na to, co jsi psala napsala, že jsou tady tacî, kteří na trollí diskuze vyloženě číhají. Pokud by nečíhali, tak by neměli potřebu do nich neustále vstupovat. ![]()
to jsi napsala správně - trollí diskuse
![]()
Stačilo by navždy zabanovat toho největšího trolla tady a časem by zmizely i jeho alter ega!
![]()