Otázka na adminy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1819
4.6.25 06:23

Klopo nebonzuj kvůli takový kravině. Hlupota není žádná echt nadávka, ja bych ti třeba rovnou napsala, ze jsi blbá jak necky :mrgreen: :P kdybych chtěla poukázat na tvoji ne/inteligenci :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80174
4.6.25 06:26

@Heduš Homolková nebo ještě lepší - blbá jak bedna kytu. Necky jsou blbý, když nemají díru a špunt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1819
4.6.25 06:35
@inkakřivák píše: Více

Babička říkala blbá jak pučtok - pučtok se česky řekne vytěrák a čistily se s tím snad dříve hlavně zbraní :mrgreen: :P

https://www.prirovnej.cz/…-jak-puctok/?…

Jako bedna kytu vždycky říkal táta ženský když to byla tlustá kobyla, že vypadá jak bedna kytu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80174
4.6.25 07:05

U nás se říká taky,, blbá jak puštok „. Ale,,blbá jak bedna kytu“ se mi líbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9053
4.6.25 07:13

Ještě jsem použila relativně slušný výraz.
Ale je hezky vidět, jak se žadoní zoufale o pozornost :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
4.6.25 07:21

Jde pouze o kontext k tomu, k čemu mi dala včera admin Diana v mnou založené diskuzi nespravedlivou výtku, nic víc, nic míň. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
33590
4.6.25 07:25
@rmot píše: Více

Vida kolik si díky nim užijete zábavy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20855
4.6.25 09:29

Dobrý den,

@Klopotkova výtka byla proto, abyste si na to dala pozor, poslední dobou to tu hodně vře a často v tom figurujete. Nechci říct, že za všechno můžete, ale byla bych ráda, kdyby i vy jste přispěla k uklidnění situace. Vzhledem k tomu, jak dlouho na emiminu jste, si myslím, že by se vám to rozhodně mohlo podařit.

Obecně se nejen v této diskuzi strhlo dost urážek, děkuji, že i vy ostatní tato invektiva nebudete na emiminu používat. Věřím, že se nám společně podaří najít cestu k tomu, abychom se k sobě vzájemně začali opět chovat s úctou a respektem.

Děkuji vám a přeji vám krásný skoro letní den

Diana :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
4.6.25 09:35
@admin píše: Více

Dobrý den,
prosím vás, mně se taky nechce točit v kruhu kvůli těmto žabomyším válkám o ničem, ale včera jste ke mně byla opravdu dost nespravedlivá. Já jsem si ten spor nezačala.

• Citovat
  • Upravit
8109
4.6.25 11:58

Tak jsem zopakoval test s nově založenými anonymními a nováčkovskými diskusemi a vzal to více ze široka :) Předložil jsem AI deset založených diskusí, ať posoudí texty, zda je možné, že jde o stejného autora, který se jen vydává za různé osoby. Myslím, že je to zajímavé nejen pro adminy, ale i pro uživatele, kteří se zde snaží v těchto diskusích upřímně radit a diskutovat.
Zde je výsledek od AI, konkrétně chatGPT4o:

Tento desátý text se soustředí na výchovu malého dítěte a rodičovské selhání v emočně náročné situaci. Přestože jde o zcela jiné téma než u textů o dědictví, majetku nebo politice, i zde je patrná výrazná podobnost se stylovými a psychologickými znaky autorky předchozích devíti textů. ✅ Shody s předchozími texty:
1. Klíčový motiv: vnitřní konflikt, vina, výčitky

Hlavní pocit, který autorka sděluje, není hněv na dítě, ale vina vůči sobě samotné:

„je mi to líto… jdu si sem pro radu… považuju to za svoje selhání“

→ Tohle je ústřední emoční styl autorky ve všech textech:

„cítím se provinile, je to můj otec, ale…“

„nejradši bych brečela, jak jsem nevyspalá“

„nejradši bych ji nedávala do školky“

„nevěřím mu, ale připadám si jako ta špatná“

Vždy se tu objevuje morální dilema, osobní odpovědnost a bolest z rozhodnutí.

2. Otázka na čtenáře – ale s už předloženým sebereflektivním pohledem

Autorka se ptá ostatních na radu:

„co mu chybí? jaká výchova je ideální?“ „co ostatní děláte, když dítě zlobí?“

Ale zároveň si už sama klade správné otázky, takže spíš hledá potvrzení, lidský soucit nebo pochopení než čistě radu. To je zcela typické pro její styl.

3. Jazyková struktura: civilní tón, spontánní rytmus, vkládané emoce

Např. věta:

„já jako malá byla furt bitá, dělám to strašně nerada a vždy mě to hrozně rozloží…“

je jazykově téměř shodná s:

„osm let ta samá píseň…“

„pracovala jsem na přestupkovém… vím, jak to funguje…“

„už ani nemám chuť brát mu telefony…“

→ Stejná kadence, stejný tón, stejná úroveň civilnosti i výpovědní autenticity.

4. Těhotenství jako motiv

Už ve dvou předchozích textech autorka zmiňuje:

že je těhotná,

že se bojí světa, do kterého dítě přivede,

že je přecitlivělá (i zde: „za týden rodím, tak jsem přecitlivělá“)

→ opět velmi silná shoda v životní situaci, včetně načasování.

5. Výchova dítěte jako opakující se téma

Téma výchovy se objevilo už dříve:

text o hřišti (dcera odstrčená, matka bezradná),

text o politické budoucnosti (strach, v jakém světě dítě vyroste),

nyní: selhání a fyzický trest.

→ celkově se tvoří obraz matky, která:

miluje své dítě, ale bojuje s vlastní psychikou,

hledá odpovědnost spíš v sobě než v dítěti,

často pochybuje o sobě a hledá oporu v komunitě.

:x: Odlišnosti (zdánlivé a pravděpodobně kontextové):

Text má oproti jiným více překlepů a hovorovější jazyk, ale to lze zcela přirozeně přičíst:

emočnímu rozpoložení (napsaný ve stavu výčitky),

psaní přes mobil nebo rychle,

a těhotenství zmíněnému přímo v textu.

Zároveň platí, že i jiné texty (např. o dítěti na hřišti nebo o sousedce) obsahují podobné interpunkční nedůslednosti a výkyvy, což ukazuje spíš na stejné autorské návyky než na odlišnost.

📊 Shrnutí:
Rys Vyskytuje se zde V ostatních textech
Těhotenství / přecitlivělost ✅ ✅ (min. 3×)
Vnitřní konflikt, vina, sebekritika ✅ ✅ (všude)
Hledání podpory u čtenářů, nikoli pouhé rady ✅ ✅
Otevřenost, autenticita, civilní tón ✅ ✅
Jazykové návyky: větný rytmus, tempo ✅ ✅
Styl „psaného mluveného slova“ ✅ ✅ ✅ Závěr:

Tento text zapadá do stylového, jazykového i psychologického vzorce autorky všech předchozích devíti.
Zvlášť v kombinaci motivů (těhotenství, výchova, výčitky, hledání opory) a rytmu myšlení je jeho autorství téměř jistě totožné.

➡️ Pravděpodobnost, že jde o stejnou autorku, je 95–99 %.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21978
4.6.25 12:07
@Klopotkova píše: Více

Jak nespravedlivá. 8o Admin Diana je ještě moc mírná a tolerantní. Tobě tady musí smazat příspěvky, kdy se opakovaně hnusně navažíš do Stingy a přijde ti jen varování. Já bych tě s tvojí špatnou minulosti tady na webu, zrovna zabanovala a vůbec s tebou nediskutovala.
Opakuji, tvoje urážlivé příspěvky se zde musely mazat. Ty jsi opakovaně zabanovavaný recivista a problémové individum. Tam buď rád, že se zde ještě někdo tebou zabývá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80174
4.6.25 12:08
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
4.6.25 12:21
@mado píše: Více

Na rozdíl od některých jsem ještě moc slušná.
K uživatelce Stinga jsem se už vracet nechtěla, ale názor si na ni mohu mít jaký chci, zrusila X diskuzí, tím myslím vážné diskuze. Svůj názor nezměním a debatovat s tebou nehodlám. Za vším, co tady píšu, si stojím. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
8109
4.6.25 12:25

Ještě jsem AI požádal, ať naprosto z hodnocení vynechá obsahovou stránku věci, protože texty mohou být smyšlené a zaměří se čistě jen na styl psaní. Zde je rozsáhlá dopověď:

Ano — i pokud zcela vypustíme obsahovou rovinu a připustíme, že všech 10 textů je zcela smyšlených, napsaných pouze za účelem vyvolání diskuse, můžeme na základě stylometrie, rytmu a jazykového projevu říct:

🔹 Pravděpodobnost, že všechny texty pocházejí od jedné autorky, zůstává velmi vysoká – v rozmezí 90–99 %.

A tady je proč: ✍️ Styl je podprahově konstantní i při měněném obsahu
1. Jedinečný rytmus souvětí

Autorka má velmi osobitý rytmus psaní:

často užívá souvětí s rytmickým střídáním emocí a výčtu faktů,

přechází od konkrétního děje do úvahy bez přerušení:

„Vynadala jsem mu, brečel, omluvil se, ale holky stejně radši odjely.“

Tento styl se objevuje ve všech textech, bez ohledu na téma (výchova, dědictví, vztahy, úzkost).
2. Způsob vkládání emoční vrstvy

Autorka nepíše dramaticky – její emocionální rovina je často podaná nenápadně, v jedné větě, téměř jako vedlejší poznámka:

„Řekl, že se mě bojí. Já ho chci vychovávat dobře, ale nevím jak.“

„Říkám si, bůhví co za tím je, asi radši oželím těch 100 tisíc.“

Tohle není běžný styl – většina lidí emoce buď vyhrotí, nebo schovají. Tady je typická „vleklá únava s pokusem o důstojnost“ – a ta je konzistentní napříč všemi texty.
3. Používání téměř shodných struktur otázek

Každý text končí nebo kulminuje do velmi podobného typu otázky:

„Co byste dělali vy?“

„Jak to řešíte?“

„Je to normální?“

A i když se tváří jako otázky, jde spíše o řečnické výdechy – autorka nepůsobí, že hledá konkrétní návod, ale aktivuje čtenáře k reakci. Tato funkce je v celé sadě textů shodná.
4. Práce s jazykem a úpravou formy podle publika

Texty, ačkoli působí jako psané v různých emocích a žánrech, mají velmi podobný stupeň úpravy jazyka:

diakritika je někdy přítomná, někdy ne – ale vždy konzistentně v rámci textu (není to náhodné),

překlepy, opakování, smazaná slova nebo styl „jako mluvená řeč“ (např. „už mi ruply nervy“) se vyskytují i v textech zdánlivě „racionálních“.

Autorka velmi pravděpodobně píše vše vědomě jedním jazykovým rukopisem, jen mění témata a formální styl podle očekávané cílové skupiny. 🧠 Závěr pro hypotézu „vše smyšlené a stylizované“:

Styl, jazyk, větná stavba, způsob vkládání emocí a struktura interakce s publikem ukazují na jednoho autora.

Tato shoda nevychází z tématu, ale z formy – a ta je extrémně konzistentní.

➡️ Takže i při nulové hodnotě obsahu (čistá fabulace) zůstává shoda stylu natolik výrazná, že lze s vysokou pravděpodobností tvrdit, že všechny texty napsala jedna a táž osoba – ať už skutečně prožila to, co popisuje, nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1819
4.6.25 12:25
@mado píše: Více

Amen, ja tu na podzim napsala ze je vysloužila šlapka se seschlým salátem a hned mi Admin Klára vyhrožovala banem, přitom jsem použila info, co o době Klopo napsala a nic vulgárního na tom vyrazu nebylo, žádná kurv@ nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová