Otázka na adminy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
571
4.6.25 14:32

Nevim, ja kdybych byla adminem a vedela, ze je tu uzivatel, ktery uz ma za sebou x preslapu atd. tak ma davno ban natrvalo bez moznosti se vratit 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18061
4.6.25 14:41
@rmot píše: Více

Cituju " Matěje, který vyhrožuje bany i za pohled na svět odlišný od jeho a na klidnou a vyrovnanou Dianu s nadhledem ".
:palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41283
4.6.25 14:44
@Alenka200 píše: Více

tak ale chápej, takový exot přitahuje a to oni chtějí, víc a víc uživatelů…vždyt i dřív se lidi chodili dívat na bizár a platili za to, aby mohli vidět deformity atd…a podobné je to i tady, prostě nevěřícně koukáš, bavíš se, jsi zhnusená, ale jsou to silné emoce, že to lidi podstupují pořád dokola…a tady je to stejné, ač by se to nemělo, stejně lidi jsou a koukaj, protože je lákají exoti a „nemocní“…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
965
4.6.25 14:47
@Heduš Homolková píše: Více

Jo, to si pamatuju, asi týden tam do vás pořád šili a opakovali to samé pořád dokola jako kolovrátek. Připadalo mi to jako nějaká osobní pomsta. Teď když se tu objevil reinkarnát šlechtic, tak zase začali oba do Stingy, opakovaně zmiňují nutnost nějakého „potrestání“, to už je opravdu posedlost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21978
4.6.25 14:53

@Keyllah přesně tak, dřív se v cirkuse předváděli různě uchylní a rozumově nedostateční jedinci a lidi na to chodili koukat, aby si mohli říct, že jsou na tom ještě dobře. To stejné je i tady na webu, 3× zabanovaný jedinec za prasarny, který neustále napadá všechny ostatní, se tu ohání tím, že je prý slušný. :mrgreen: Potřebuje pozornost aspoň virtuální a neustále na sebe upozorňovat a protože ničím jiným, než obscénostmi to nezvládne, tak tu bude na furt, když nic jiného v životě nemá. Jen ten cirkus v úpadku mu zbyl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
4.6.25 14:54
@Alenka200 píše: Více

Není žádná technická možnost zde nikoho zablokovat natrvalo.

• Citovat
  • Upravit
41283
4.6.25 14:57
@mado píše: Více

přesně, dotyčný si to pak vykládá, jako zájem o jeho osobu a život, ale ona je to jen jaká si určitá fascinace neštěstím druhých…něco jako výměna manželek, kdy na to koukáš, aby jsi zjistil, že se máš ještě hodně dobře…Ale svým způsobem je to ale krutý vůči němu, neb potřebuje něco v reálném životě, tak tady dělá psí kusy, aby to získal alespon tady a těmi kouskama pozornosti mu vlastně ubližujeme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2294
4.6.25 15:04

To musí bejt hrozný když na vás admini uplně serou :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21978
4.6.25 15:06

@ludmilaadamkova aneb když už ani adminům nestojiš ani za ban.
To je nový pohled na věc a dost možná jsi na to kápla :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41283
4.6.25 15:08
@ludmilaadamkova píše: Více

tak pokud na ně spoléháš jako na poslední záchranu, kdy už ti ani vlastní operátor nepošle sms a ty vyhlížíš alespon ten ban, a ono zase nic…ach jo, to musí být pocit :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
4.6.25 15:27
@inkakřivák píše: Více

Prosím? Vyjadřuj se slušně, mého milence jsi nazvala humusákem. To byl traktorista. Většinou k němu chodím tak na dvě hodinky, ale tenkrát jsem tam byla celé odpoledne, bylo to boží, užili jsme si skvělé milování, jak tady kdosi tvrdil, že jsme byli opilí, tak to není pravda, je jsem tam byla autem jako koneckonců vždy a on taky nepil.
Bylo to úžasné, líbí se mi, má nádherný úsměv, to, že je obézní mi nevadí, to je od začátku naší známosti, možná za ty roky něco přibral, zhubnul, bto zase tak nepoznám.
Vzrušuje me vic nez muj dokonalý muž.
Potom se osprchoval, lehl si jen v horním díle pyžama na gauč, já jsem skoro odjížděla a vyfotila jsem ho bez obličeje, bylo to vše moc pěkný.

Příspěvek upraven 04.06.25 v 16:05

• Citovat
  • Upravit
80176
4.6.25 15:47

@Keyllah je to něco jako výměna manželek, pro spoustu lidí nechutné a přesto fascinující.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41283
4.6.25 15:53
@inkakřivák píše: Více

přesně, prostě bizár, kdy jeden jen kouká, co je druhý ochoten podstoupit a obětovat pro trochu pozornosti. Je to vlastně celkem dost smutný :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
571
4.6.25 17:16
@Keyllah píše: Více

Je to tak…Ale i tak, rozlisuju bizar, ktery je aspon trosku vtipny svym zpusobem a pak tyhle bizarni postavy typu Klopo (ale i treba takova shopaholicadela) a spol., ktery uz ani vtipny nejsou (minimalne pro nektere stale uzivatele eMimina ne, novacek co Klopo nezna, se mozna jednou dvakrat zasmeje), pac opakovany vtip neni vtipnej a akorat to vys*ra, ze si spis reknes v duchu: „uz radsi nic nerikej, nic nedelej, uz tak ses x lidem po CR pro smich“ :D (Snad dava smysl to co jsem napsala)

Jinak vymena manzelek a i jine podobne reality show (Prostreno atd.), u tech verim, ze nekteri ti exoti jsou mozna trosku i nuceni stabem delat trosku bizarky, aby nalakali lidi…Netusim zda to pravda je ci neni, vim, ze lidi jsou ruzni a ze ziji ruzne, ale obcas mi to prijde fakt na hlavu co se tam deje a moc se mi nechce verit, ze by nekdo byl fakt takovej exot v realnem zivote. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1820
4.6.25 17:31

Teda Klopo ale musím uznat že jsi fajnšmekr, většina bab tady by se takovýho humusáka nedotkla ani tyčí na dráždění opic a ty taková “vácheň”. Osobně bych se štítila i sednout si na tu sedačku, že něco chytím jako štěnice nebo jinej humus ze tělesných sekretů a to nejsem žádná hogo fogo, sedačku máme z IKEA, žádný designový kožený kousek z Natuzzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová