Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ja dekuji za odblokovani a zaroven uvedu opakovane radu, ze nejucinnejsi zbrani proti trollum je na ne nereagovat.
@stinga píše: Více
Ono se to zas reinkarnuje na oběť. stalkingu nebo MartuProchajdu
![]()
@Mango_Lassi píše: Více
Přesně - ja už se taky nachytala a zrovna i tady v této a jiných diskusích se s ní několikrát chytla, ale furt nevím jaky ty zvěrstva tu ta Stinga dělá, ja na žádný dosud nepřišla. A to uz jí přešlo to neustále opakující se a trapné osočováni, ze ja a Stinga jsme jedna osoba, to jí musel třikrát vyvrátit admin a vzala to až od Diany adminky, od tý doby s tím neprudí, ale je fakt, ze už nemá v zádech srdíčkující oběť a Martu plus trollícího trotla Rothu
![]()
@matkabagristy píše: Více
@Heduš Homolková píše: Více
Já jsem od nikoho nic nevzala, já si to myslím pořád a je pouze a jenom moje věc, co si myslím
.
@Klopotkova píše: Více
Tak si to mysli, myslet si můžeš co chceš, hlavně že už to tu dokolečka dokola nebliješ
holt čteš zadnicí no - pod svícnem největší tma
@jege píše: Více
Prosím? To mám být jako já? Vše, co tady píšu je pravda. ![]()
Samozřejmě, jak jinak! Hoď sem fotku zabité kvasinky.
![]()
@jege píše: Více
Neprovokuj, vis co je schopné sem Klopo nacpat za nechutné fotky…. ![]()
To jsem ani nemyslela, ze chces se mnou neco sahodlouze resit, jen jsem nechtela, abys mi zas neco odepsala o Stinge, ja bych na reagovala a tim ten vas konflikt zivit.
@Heduš Homolková píše: Více
Mě a Jardu by taky zajímala fotka kvasinky při 1000násobném zvětšení pod mikroskopem…
![]()
@admin Tak nevím, nazývat lidi de..ly a podobně je v pořádku?
Přiznám se, že už mě tady drží jen pár holek.
Nevím, kdo je tady největší troll.