Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@stinga píše: Více
Jo, koukal jsem se tomu na profil a je to rozlezlý všude, příspěvek kopíruje do x diskusí…
![]()
Stinga, admin nemuze pristupovat k uzivatelum na zaklade nejasneho, neovereneho podezreni. Necte diskuze jak my, nediskutuje jak my, nam diskusni interakce naznaci, kdo je troll, kdo je kdo a proto my tusime, kdo se za kterym profilem skryva.
Pokud vam trolling vadi, funguje NEKRMIT. Troll zije z pozornosti. Jenze ta hra v nekterych pripadech bavi, jak bylo uz kdysi receno, obe strany, na jedne strane trolling a na druhe strane ti, kteri na neho soustavne reaguji a kritizuji ho, i kdyz opravnene, nebo se mu soustavne posmivaji, trolici hulka ma dva konce. Myslim, ze staci v te dane diskusi jednou upozornit diskutujici, ze je to pravdepodobne troll a pak je rozumnejsi dal trolla nekrmit.
Kdyby tady byla moznost blokace, si ho bloknete a je to, to by bylo nejlepsi reseni, jenze to emimino odmita. Koho povazuju za idiota, nebo hajzla, toho vetsinou ani nectu a nereaguju. Emimino se rozhodlo pres opakovane zadosti uzivatelu nezavest zadnou, ani jemnejsi formu blokace toho, s kym nemam zajem diskutovat, zustava jedina paka, preskakovat, nereagovat, nekrmit.
Kdyz vam troll vadi, skutecne funguje vice-mene jen nekrmit. Pokud zrovna toho trolla neberete jak humor, velice vyjimecne troll dokaze byt nekdy i zabavnej. ![]()
Dobrý den,
po prozkoumání všech příspěvků uživatele Noble vám musím dát za pravdu a byl pro reinkarnaci zablokovaného nicku zablokován i s novým nickem.
Krásný den
Diana ![]()
@My Melody píše: Více
Jenže to oni nechtějí, někteří se tady vyloženě třesou na kontroverzní nebo trollí diskuze, reagujeś na osobu stinga, ta ovšem vyloženě na takové diskuze čîhá, kdesi psala, že reagovat všude nemusí, ale může a chce.
@Heduš Homolková píše: Více
Vůbec, jen jsem uvedla příklad. Mne je ta osoba protivná ![]()
@bse.pedro píše: Více
nápodobně, proč se namáhat s nahlašováním, když za to budu potrestaná tak akorát já
konec konců moje práce to není, a dobrý skutek je tu po zásluze potrestán
@ka2ka píše: Více
Přesně po třech nahlášeních nepovolených reklam dostaneš nahlašování ban na měsíc, to mi můžou vlézt někam, za chvíli to tu bude tímto stylem samá povoleně nepovolená reklama ![]()
@Heduš Homolková píše: Více
ona mě nesnáší už roky rokoucí, ještě dřív, než já jsem vůbec zjistila, kdo to je
@admin píše: Více
super, na pár dní než se reinkarnuje do někoho jiného tu bude čistý vzduch
Já po nich jen chci, ab se zamysleli, nic víc.😄
To je dobrá zpráva, ani tu nestihl oxidovat tak dlouho
. Ale taky myslím, že bude za chvíli zpátky. Klopotkove přece musí někdo srdíčkovat příspěvky ![]()
To není pravda, ty roky rokoucí.
Nelíbí se mi, jak rozdrbeš každou vaznou diskuzi, pácháš tady zvěrstva a ta by neměla zůstat nepotrestaná. Toť vše, jinak se stav klidně na hlavu, a dělej si co chceš, ale neubližuj ostatním. ![]()
Tak mi vadí spíš, jak to admini vedou celkově.