Otázka na adminy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Mango_Lassi
2.6.25 13:37
@aiwwa píše: Více

Tak mi vadí spíš, jak to admini vedou celkově.

• Citovat
  • Upravit
23994
2.6.25 13:46
@stinga píše: Více

Jo, koukal jsem se tomu na profil a je to rozlezlý všude, příspěvek kopíruje do x diskusí… :roll: :roll: :roll: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18060
2.6.25 14:33

Stinga, admin nemuze pristupovat k uzivatelum na zaklade nejasneho, neovereneho podezreni. Necte diskuze jak my, nediskutuje jak my, nam diskusni interakce naznaci, kdo je troll, kdo je kdo a proto my tusime, kdo se za kterym profilem skryva.

Pokud vam trolling vadi, funguje NEKRMIT. Troll zije z pozornosti. Jenze ta hra v nekterych pripadech bavi, jak bylo uz kdysi receno, obe strany, na jedne strane trolling a na druhe strane ti, kteri na neho soustavne reaguji a kritizuji ho, i kdyz opravnene, nebo se mu soustavne posmivaji, trolici hulka ma dva konce. Myslim, ze staci v te dane diskusi jednou upozornit diskutujici, ze je to pravdepodobne troll a pak je rozumnejsi dal trolla nekrmit.
Kdyby tady byla moznost blokace, si ho bloknete a je to, to by bylo nejlepsi reseni, jenze to emimino odmita. Koho povazuju za idiota, nebo hajzla, toho vetsinou ani nectu a nereaguju. Emimino se rozhodlo pres opakovane zadosti uzivatelu nezavest zadnou, ani jemnejsi formu blokace toho, s kym nemam zajem diskutovat, zustava jedina paka, preskakovat, nereagovat, nekrmit.
Kdyz vam troll vadi, skutecne funguje vice-mene jen nekrmit. Pokud zrovna toho trolla neberete jak humor, velice vyjimecne troll dokaze byt nekdy i zabavnej. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20855
2.6.25 15:24

Dobrý den,

po prozkoumání všech příspěvků uživatele Noble vám musím dát za pravdu a byl pro reinkarnaci zablokovaného nicku zablokován i s novým nickem.

Krásný den

Diana :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
2.6.25 15:24
@My Melody píše: Více

Jenže to oni nechtějí, někteří se tady vyloženě třesou na kontroverzní nebo trollí diskuze, reagujeś na osobu stinga, ta ovšem vyloženě na takové diskuze čîhá, kdesi psala, že reagovat všude nemusí, ale může a chce.

• Citovat
  • Upravit
1814
2.6.25 15:58

Klopo ty jsi tou Stingou už vyloženě posedlá :mrgreen: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
2.6.25 16:15
@Heduš Homolková píše: Více

Vůbec, jen jsem uvedla příklad. Mne je ta osoba protivná :mavam:

• Citovat
  • Upravit
27705
2.6.25 16:43
@bse.pedro píše: Více

nápodobně, proč se namáhat s nahlašováním, když za to budu potrestaná tak akorát já :nevim: konec konců moje práce to není, a dobrý skutek je tu po zásluze potrestán

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
2.6.25 16:45
@ka2ka píše: Více

Přesně po třech nahlášeních nepovolených reklam dostaneš nahlašování ban na měsíc, to mi můžou vlézt někam, za chvíli to tu bude tímto stylem samá povoleně nepovolená reklama :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76952
2.6.25 17:08

ona mě nesnáší už roky rokoucí, ještě dřív, než já jsem vůbec zjistila, kdo to je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76952
2.6.25 17:08
@admin píše: Více

super, na pár dní než se reinkarnuje do někoho jiného tu bude čistý vzduch

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80173
2.6.25 17:16

Já po nich jen chci, ab se zamysleli, nic víc.😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
965
2.6.25 17:18

To je dobrá zpráva, ani tu nestihl oxidovat tak dlouho :lol:. Ale taky myslím, že bude za chvíli zpátky. Klopotkove přece musí někdo srdíčkovat příspěvky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
2.6.25 17:50

To není pravda, ty roky rokoucí.
Nelíbí se mi, jak rozdrbeš každou vaznou diskuzi, pácháš tady zvěrstva a ta by neměla zůstat nepotrestaná. Toť vše, jinak se stav klidně na hlavu, a dělej si co chceš, ale neubližuj ostatním. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
2.6.25 17:52

A navíc odpovídám v kontextu My melody.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat