Otázka na adminy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24000
10.6.25 13:51
@Janli píše: Více

Sorry jako, ale máš tam hrubku, v posledním slově uprostřed ti chybí písmeno „t“… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
10.6.25 13:52
@bse.pedro píše: Více

A jó… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.6.25 13:55

Otravovat adminy s výmysly o Andromedě, která sem nechodí, je v pohodě, jako je v pohodě s adminy manipulovat, ale napsat o tom komentář, to už je trollení. Aha. :P Napadlo tebe a ty tvé dámy spravedlivé, že by mohla být chyba u vás, ne u adminů nebo Klopotkové a že se jako trollové chováte vy? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
10.6.25 14:04

Ty jsi kdo nebo co, že tady urážíš a vyhazuješ lidi, kteří se tady chovají slušně. Jsi velmi nepříjemná a konfliktní. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.6.25 14:09
@Klopotkova píše: Více

Teď se na tebe seběhnou. Přitom jsi jen napsala do diskuze, stejně jako oni, a v reakci na to, že tě zmínili. Ale oni to dělat mohou, včetně urážek, ostatní ne, protože pak je to tu přece žumpa. :nevim: Že u sebe nevidí závadné chování tihle toxičtí lidé, to je normální, proto jsou toxici toxiky a manipulátoři manipulátory, ale že by to neviděl i někdo jiný, včetně adminů? :think:

• Citovat
  • Upravit
6626
10.6.25 14:12

Nejvyšší čas se rozloučit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
10.6.25 14:16
@sobospaly píše: Více

To se pozná úroveň člověka, to je jak šlápnutí do vosího hnízda, jak se jim znelíbíš, tak po Tobě jdou.
Ty jsi tady nebyl skoro dva roky, neviděla jsem od Tebe vulgární příspěvek a taky se jím nelíbíš. Hraji si tady na šéfky, což je samo o sobě směšné, ale je to jejich úroveň, to, že tady urážejí lidi, to je tristní.
Diskutuji slušně, sama o sobě si jich nevšímám, ale do pusy si mě berou immer vere, pořád se o mě otírají.

Příspěvek upraven 10.06.25 v 14:19

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
10.6.25 14:16
:mavam: Teď se mi vybavila ta hláška z Dědictví aneb ku.va hoši Guten Tag. :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
2294
10.6.25 18:19

Neřikali jste že to tady budete banovat, že diskuze mimo téma je zakázana a bude se banovat a neřikali jste to už dvakrát..

necháváte tady tedy volnou diskuzi? Mohu zde nadhodit téma háčkování prosím tedy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
10.6.25 18:50

@admin Pokud by tady některé uživatelky pořád neurážely, někoho neobviňovaly, nejen tedy uživatelky, ale i uživatel, který psal dnes mimo téma s urážkou (na to jsem vám poslala hlášení), tak tady nikdo mimo téma psát nebude.
Lidi se prostě brání, já si uživatelek, které si mě pořád berou do pusy vůbec nevšímám, začínají si ony tak, jak dnes uživatelka janli.
Já se za svoji čest budu rvát vždy.

• Citovat
  • Upravit
24000
10.6.25 19:21

U první části poslední věty p. Klopotko jsem si poprskal monitor… Zřejmě budu požadovat náhradu škody… 8) 8) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20855
10.6.25 20:10

Dobrý den,

jak již bylo upozorněno, jakákoliv další offtopic diskuze bude trestána, tak pozor na to prosím, nebudeme se opakovat.

Díky,
Matěj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20855
23.6.25 14:46

@Messiashka Dobrý den,

stačí napsat sz adminovi a můžeme diskuzi uzamknout. Beru toto jako vaši žádost a diskuzi vám uzamknu i bez další korespondence.

krásný den

Diana :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
23.6.25 16:10

@admin Dobrý den, uživatel sobospaly je v blokaci?

• Citovat
  • Upravit
24000
23.6.25 17:10

Zajímalo by mě, jestli je v pořádku, když nějaká osoba s cca 10ti příspěvky na emiminu v několika diskusích o magii propaguje nějakou Čárymáryfukbábu a dává tam číslo telefonu… :nevim: :nevim: :nevim: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová