Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Obnovila mě adminka a jen se s Klopčou jako se starou známou, protože už si to nikoho dalšího nepamatuju, bavím. Není to trestné snad. Lidi neurážím, neprudí, trollům se vyhýbám nebo jim dávám za pravdu, sám netrollím a vtípky na hranici černého humoru si nechávám na off-topic milenkovskou diskuzi. Zbytek ať posoudí admini.
Zajímavý, že se tu hlášení na mě objevilo ve chvíli, kdy mě „odhalila“ Meruňka jako obět stalkingu. Pokud podle logiky „píše si s Klopčou jako ti předtím, proto je to ten předtím“ bych měl být reinkarnací, pak podle stejné logiky jste všichni jedna osoba plus Meruňka1.
Si pište, co chcete, zatahovat do trollích rejdů se nenechám. ![]()
Ps: Všem vám dávám srdíčko a pusinku na čelíčko. (Verš!
)
@stinga píše: Více
Oběť stalkingu, Uzbek, Noble, nanicemnezalezi, trosečnice Ježíška.
A teď tenhle „comeback“.
@Mango_Lassi píše: Více
Je to pořád dokola… Škoda, že jim teď někdo napsal do té „comebackové“ diskuze, byla by sranda, kdyby je tentokrát opravdu všichni ignorovali ![]()
@Zuz186 píše: Více
no, píše jim sisi333 - to je také případ k terapii, jestli to hraje nebo ne ![]()
@admin Včera jsem nahlásila naši profláknutou Markétu. Ta je posedlá tím, že vleze do každé diskuze, kde je samoživitelka a začne jí nadávat do negramotů, blbek a podobně. Včera tady řádila v několika diskuzích a to fakt nechutně. A admin - bez zásahu a bububu bude blokace za neoprávněný hlášení. Pak se sakra nedivte, že klesá návštěvnost. Pokud se sem někdo zaregistruje a po prvním dotazu dostane takovou čočku od téhle štěkny, tak už se tady neukáže. Proč tohle trpíte? Tohle už fakt přestává být server pro matky s dětma, která by si tady nechala dobrovolně nadávat?
@Havlova píše: Více
A víš co bych se na to mohla? Když z toho chtějí admini mít žumpu, ať ji mají. S Klopkou, Andromedou i Markétou. To hlášení je tady od toho, aby jim ulehčilo práci. Evidentně se jim nechce…..
@Janli píše: Více
Kdo je ta Androméda? Bouře? Ta tu vůbec není teď, tak co se do ní stále navážíte? Klopča na nikoho neútočí, na rozdíl od spousty z vás. Nemusíte její diskuze nebo její komentáře číst. Jste si vybrali pár jedinců na šikanu a myslíte si, že se vám budou druzí přizpůsobovat nebo admini mazat ty, které nemáte rády a ještě se s nima snažíte manipulovat přes řeči o tom, že tu je žumpa a mohou za to oni, když nemažou ty, které nemáte rády. Se chováte jak holky na základce. ![]()