Otázka na adminy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20855
23.6.25 17:33

@bse.pedro dobrý den,

pokud se jedná o propagaci, tak to samozřejmě v pořádku není, mohu Vás poprosit o nahlášení dané osoby? Pokud se jen člověk ptá na zkušenosti s daným člověkem, tak to je v pořádku a bylo by námi smazáno pouze číslo, to tu opravdu nechceme.

Děkuji Vám za nahlášení toho nicku.

Krásný den

Diana :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21474
23.6.25 17:49

@bse.pedro pozor, ať tě bába neuhrane ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23998
23.6.25 17:52
@admin píše: Více

Je to v této https://www.emimino.cz/…rankovani/6/#… a několika dalších… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23998
23.6.25 17:55
@malákráličice píše: Více

Už se stalo… Před pár dny mi poslala k baráku černou kočku podprůměrného vzrůstu a já jí musím krmit a před každým výjezdem kontrolovat motorový prostor, jestli tam nechrápe… Teda jako kočka, neéé čarodejnice… 8) 8) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20855
23.6.25 17:59

@bse.pedro Děkuji, uživatelku jsem zablokovala, příspěvky smazala, tak snad mě neuhrane :mrgreen:

Krásný den přeji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23998
23.6.25 18:04

Doufám že ne… :nevim: :nevim: :nevim: 8) Jako odměnu za dobrou práci Vám můžu dát černou kočku, až se mi jí podaří zkrotit a odchytit… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76958
23.6.25 20:49

@admin proč jsou dnes téměř všechny diskuse přejmenované jinak, než je pojmenovali zakladatelé? docela to mate

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65294
23.6.25 20:56
@stinga píše: Více

v poslední době to často přejmenovávají, i tak spíš nelogicky, původní nadpis byl více odpovídající. Jako třeba to, na kolik vypadáte. Admin tam dal název něco jako jestli si vás taky pletou s brigáncicí. Což je naprostý nesmysl. Brigádník navíc může mít třeba 50.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20855
24.6.25 10:47

@stinga Dobrý den,

snažíme se přejmenovávat diskuze tak, aby byl název co nejvíce konkrétní, aby když někdo vyhledává dotaz na googlu, vyjela diskuze na emiminu. Je možné, že se nám občas přejmenování nepodaří zcela přesně. Máte nějaké konkrétní připomínky, ke konkrétní diskuzi, která byla přejmenována špatně?

Děkuji a přeji krásný den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76958
24.6.25 15:07

děkuji za objasnění, tak špatně ani ne, no třeba ta s tím brigádníkem, spíš člověk odpovídá do diskuse, hledá to pod „zvonečkem“ a najednou to tam není, protože se to jmenuje jinak - jako někdy zakladatel opravdu dá krkolomný název, který nic neříká, ale včera fakt byly přejmenované snad všechny nové diskuse :mavam: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8109
24.6.25 18:27

Takže napřed uděláte změny u citací, protože co kdo napíše je jeho svatý majetek, do kterého nesmí nikdo zasahovat, to samé u mazání diskusí a zastávání se anonymů, ale najednou nevadí měnit uživatelům nadpisy bez jejich souhlasu a vědomí. To si v tom emiminu trochu nerozumíte a mě tedy přijde za hranou svévolně měnit uživatelům co kdo napsal jen kvůli tomu, abyste víc vydělali na reklamě. To už fakt dáváte jasně najevo, že uživatelé jsou jen troubové, co se vám zadarmo starají o obsah serveru, na kterém prodáváte reklamu, ale jinak vám jsou ukradení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20855
24.6.25 20:32

@rmot Dobrý den,

ale my nezasahujeme přímo do příspěvku uživatele, měníme název diskuze, název u příspěvku daného uživatele zůstává původní.

Děkuji za pochopení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65294
24.6.25 20:36

Ale proč ten název měníte, když o to zakladatel ani nestojí. Proč to neděláte až na prosbu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20855
24.6.25 21:10

Dobrý večer, děkujeme za cennou zpětnou vazbu k změnám názvů diskusí. Pravda je, že diskuze přejmenováváme už mnoho let. Co já pamatuju, minimálně od roku 2009. To by ale mělo uživatelům a uživatelkám sloužit.

Budu tedy co nejvíc otevřená a pokusím se vysvětlit, o co nám vlastně jde:

Název by měl být co nejvíce konkrétní a vždy vycházet z toho, co základatel napsal. Chceme tím předcházet duplicitě témat a samozřejmě je v našem zájmu, aby témata byla lépe dohledatelná ve vyhledávačích, protože mnohé diskuze stále pomáhají nejen naším přihlášeným uživatelkám a uživatelům, ale i těm, co daná témata hledají. U jiných diskuzí by zas měla pomáhat a co nejvíce specifikovat dotaz hned v názvu.

Máte pravdu, že citované případy nezní příliš logicky. Zaměřím se na to a zkusím vylepšit logiku přejmenování, aby dávala co nejvíce smysl. Pomůžete mi, když mi konkrétní přejmenování pošlete či nahlásíte.

Přeji pěkný večer,
letitá adminka Josefina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9053
8.7.25 17:28

@admin můžu mít dotaz? Proč poslední týden vyskakují reklamy? Je to dost otravné a nepříjemné. Kdykoli si chci otevřít nějakou diskusi, že ji chci číst, tak po kliknutí na ni vyskočí reklama a ne ta diskuse. Napřed Pribináček. Reklamy mají opačný, spíš odpudivý efekt. Pribináček už nikdy dětem nekoupím. To je nějaké nové nastavení EM, že takhle podstrkuje reklamy a jsou vnucené s kliknutím na něco jiného? Musí se úplně vyjet, restartovat, aby byl klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová