Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@větvička1 píše: Více
Kundra ne, ale maj na seznamu slova, co v tom je použitý. Takže kdyby tu někdo napsal " v tyhle diskusi se dneska zase sešlo kun. d" přišlo by ti to v pohodě, nebo že tam je použitý sprostý slovo?
@a12 píše: Více
V pohode. Kdyz se nekdo chova jako idiot, bud ho ignoruju, usmernim nebo nahlasim. Mne ta snaha udelat z nas chovanky nedelni skoly prijde akorat smesna, uz jsem to tu psala. Kdo chce pouzit sprosty slovo, obejde to snadno a vede to akorat k tomu, ze napises o nejaky vsi nebo lepidle a pak v textu hledas to udajne sprosty slovo. ![]()
@admin píše: Více
Dobrý večer přeji. Narazila jsem na tuto zajímavou diskuzi a neubráním se sdělení, jak je bezva, že tu jste naše milá paní Diano, jelikož Vy jste nejrozumnější a nejhodnější ze všech adminů. Jsme šťastní, že Vás máme.
Nevadí, že jste tu Zkejsla déle. To o Vás vypovídá, že Vás ta práce naplňuje. Některá zaměstnání jsou poslání. Přijmout svoje chyby a zlepšovat se, klobouk dolů. O mně. Také mě baví práce s lidmi a školu na to mám. Já zase neumím zpívat, noty nepoznám a nemám na to talent. Závidím Vám. Neumím na nic hrát. Baví mě ČJ a poznám archaismy (slova zastaralá), eufemismy (slova zlehčující) a vulgarismy (slova hanlivá, urážlivá). Každý umí něco.
Nebuďte smutná, že Vás do opery nechtěli, určitě zpíváte nádherně. Zkusila jste operetu, muzikál? Miluji divadlo, humorné grotesky nebo satirické veselohry, hledání konfliktu a provokace. Tam se nezpívá.
Ale zůstaňte raději tady, bez Vás by nešlo přežít. Máme Vás rádi a obdivujeme Vás. Souhlasím s ostatními, Vy jste nejsympatičtější a nejpříjemnější ze všech. Děkujeme Vám.
mávám a posílám úsměv ![]()
@Mandarinka104 píše: Více
to máš opravdu tak veliký strach, že tě Diana zabanuje za ty urážky v „půjčování babičkám“, a myslíš si, že když jí teď budeš pochlebovat, že ti to promine? ty jsi neskutečná ![]()
@stinga Ale tak je to celkem pěkný rektální alpinismus, to zase musíš uznat
@stinga píše: Více
Jenom tam? ![]()
Já od ní měla pár měsíců klid a už mě zas chodí prudit. Tak tu zas bude chvíli veselo než ji admin zabanuje.
@inkakřivák píše: Více
Vylezla mandarinka, po dlouhé době Josefuna, teď ještě chybí něco výživnýho od Lucenky. To je vylákal úplněk nebo co to?
@a12 píše: Více
Z toho by šlo udělat Dneska tu jsou samý Kundratice
@inkakřivák píše: Více
ano, vlezdopr. delismus je to neskutečného kalibru, to teda každý nedokáže
![]()
@stinga píše: Více
Myslíš jako amnestie? ![]()
To spíš admin vypustil Krakena….