Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ka2ka píše: Více
Aspoň víš, kde sežene brigádu. ![]()
(Snad tě neurazím)
Koukám, že i admini už drzi neděli jako volný den ![]()
Příspěvek upraven 24.08.25 v 12:46
Dobrý den,
diskuzi o těstě a milované práci jsem změnila zpět. Snažíme se názvy diskuzí vyladit v týmu, ale vidím, že se nám to úplně nedaří. Chystáme tedy novou funkci, která by Vám navrhovala název diskuze již při zakládání. Navrhovala! Tedy byste ji mohli stále upravovat a měnit podle Vašeho uvážení a admin do názvu nebude již tolik zasahovat, protože by měl být název dostatečně přesný a atraktivní i pro další příchozí. Zasáhne v případě gramatické chyby, případně příliš obecného názvu jako je „poraďte prosím“.
Pokud jsem ze včera nějakou diskuzi vynechala, kterou byste si přáli mít pojmenovanou jinak, prosím o odkaz a návrh názvu, který by se Vám líbil. Včera měla službu jiná kolegyně a nechci po ní procházet všechno.
Děkuji za pochopení a přeji krásný den
Diana ![]()
@admin píše: Více
no to Luxusní bydlení za 5000 bych změnila na původní název, takhle to vůbec nedává smysl
@stinga Máte prosím na tu diskuzi odkaz? Nevidím ji, omlouvám se
D.
@Havlova Děkuji, snad je to trochu lepší, některé původní názvy ovšem opravdu neodpovídaly pravidlům názvů diskuzí, které máme od vedení dodržovat, tak snad jsem to ještě nezhoršila. Snad brzy se situace vyřeší, když bude zakladatel dostávat návrhy titulků již při zakládání diskuzí.
Krásný den
Diana ![]()
@Havlova píše: Více
Mě přijde mnohem zábavnější, že spousta těch změněných nadpisů má po úpravě adminem stejný rukopis (slovosled, neobvyklá slovní spojení, frekvence určitých prvků, atd.) jako úvodní příspěvek mnoha založených diskusí od anonymů.
Všiml jste si toho také někdo další?
@vokishka píše: Více
Až teď jsem si povšimla ještě tohoto dotazu. Proč nejsou změny viditelné nemám ponětí, ale nahlásím to zítra ráno technikům. Snad nám budou umět dát odpověď.
Děkuji za pochopení
Diana ![]()
@admin nahlásila jsem v jiné diskusi (špatný psychický stav) budete se tím nějak zabývat? Ono přijde jen oznámení, že admin zasahovat nebude. Z toho člověk nic nepozná.
@vokishka Musím se na to podrobně podívat, službu má jiný admin, přišla jsem zasáhnout v podstatě náhodou a koukám, co se tu děje. Dám vám případně vědět do sz vzhledem k citlivé záležitosti.
krásný den
Diana ![]()
@admin píše: Více
No a co ten můj dotaz na „neskok“ na konec diskuse? To už visí ve vzduchu několik let, vždycky to někdo slíbí a nic.