Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@admin proč v této diskusi nejsou vidět editace
https://www.emimino.cz/…rankovani/6/?…
Souhlasím. Změny nadpisů jsou šílené. Jak kdyby byl někdo po úderu do hlavy. Proč tenhle nesmysl admin vůbec dělá, to někdo ve vedení nařídil? Není úplně normální.
@Kelsey1 píše: Více
už tu proběhlo pár šílených úprav, které údajně přikázala Mafra nebo kdo, při každé té úpravě několik stálých uživatelů odešlo,
tak že by chtěli, ať odejdeme?
a zůstane to tu pro anonymní trolly?
@vokishka píše: Více
Ony tam vidět jsou, třeba doctus, ale ten úvodní byl fakt myslím jiný. Zas nechci se obouvat do zakladatelky, to téma je pro mě úplně děsivé. Vůbec jim tu rodinnou situaci nezávidím.
To jo. Ať si tady nechají nastrčené pisálky, trolly a úchylné blázny. Když je jim takové osazenstvo přednější.
@MartinaIrena píše: Více
Já chápu, že to má těžké. Ale ostatní pak vypadají jak blbci, když reaguji na příspěvek, který se změnil. A není poznat, že k nějaké změně došlo.
Změny nadpisu mi nevadí tolik, jako to, že se v případě editace změní i citování. Protože fakt pak člověk vypadá jako úplný cvok, když zakladatel změní úvodní příspěvek.
No právě. Ona mi psala, ať jí řeknu, co přesně editovala, ale jako kopie si fakt nedělám.
@MartinaIrena píše: Více
Po včerejším mejdanu dneska admini spí. ![]()
@Havlova píše: Více
to přece není možné. Vždyt jsme tu jednou dostali kázání, jak tu pořád někdo je, jen si maximálně odskočí vyvenčit psa
možná je to Fík, a trvá mu dlouho, než se vyvenčí ![]()
Stádo psů se zbytnělou prostatou, které musí venčit po jednom? ![]()
A nebo ten Fík zdrhne na pivo a pak se mu furt chce? ![]()
Třeba to byl, v rámci svého řádění, admin. Už to jednou taky bylo.