Otázka na adminy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
76939
16.5.25 20:20
@bmimino píše: Více

však emimino, tak jesličkovské manýry jsou tak akorát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76939
16.5.25 20:22
@bmimino píše: Více

abychom neotravovali s nahlašováním, a nechali reklamu a trolly řádit, jak je jim libo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76939
16.5.25 20:23
@Heduš Homolková píše: Více

ano, z emimina se stala stoka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
16.5.25 20:43

Co to meleš? Já jsem první, kdo tu trolly hlásí. Ale momentálně se ty řadíš mezi největší vysírače na emiminu. Kdybys ses s Klopinou nehádala jak pavlačová bába, tak jí nebudeš nahrávat. Nejsi o nic lepší. Za polovinu jejich OT příspěvků můžeš ty sama. A vytáhni si konečně hlavu z pozadí, možná ti to dojde. I ty sama jsi tu momentálně jen otravný troll. Když se ti něco nelíbí, nahlas to adminovi a na Klopinu nereaguj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20855
16.5.25 21:26

Dobrý den,

moc mě mrzí, co se tu strhlo. Pokusím se alespoň něco uvést na pravou míru. Takže MartaProchajda byla smazána, nesmazala se sama.

@Klopotkova Heduš tu nemá jiný nick, než tento.

Matěj stále adminuje, bude tu s vámi v neděli. Dále tu je Jani, Klárka, Eliška a já.

Eliška se zaučuje, moje chyba, že jsem ji neupozornila, že musí počkat na vaši reakci.

Tato diskuze není naše, ale to neznamená, že je v pořádku se tu napadat. Když si tu budete povídat, v míru, nikdo to nebude řešit. I v podstatě v pořádku, že si tu na nás zanadáváte. Děláme chyby a omlouváme se za ně.

Pokud jste dostaly za něco černý puntík a přesto si myslíte, že měl admin rozhodnout jinak, není problém použít tlačítko stížnosti, kde obvykle rozhoduji já, jako vedoucí adminů. Jelikož také adminuji a mohla bych rozhodovat nějakou věc v prvé štaci já, tu druhou stížnostní řeší další zkušené kolegyně, obvykle Josefína, která je na emiminu 15 let, neadminuje už pravidelně, ale stále to umí nejlépe a nebo Jitka, vedoucí technické sekce. Chci tím říct, že i já mám nad sebou lidi, kteří mohou moje rozhodnutí otočit, pokud vy podáte stížnost.

Nerada bych, abyste si mysleli, že je nám trollení jedno, ale nejsme tu pořád, proto můžeme někdy špatně vyhodnotit zda se jedná o legraci, pravdu i když těžko uvěřitelnou, nebo opravdové trollení.

K odpolednímu napomenutí, pokud hádky nepřestanou, mohou padat i bany, ale považuji za fér na to nejdříve upozornit. Tím to nenecháváme být.

Pokud jsem na něco neodpověděla, nebo máte k mému příspěvku jakoukoliv připomínku, celý večer se vám budu věnovat.

Krásný večer

Diana :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
16.5.25 21:35

na me to ti ubozaci taky zkousi. Odpovidam jim, at to zkusi na nekoho slabsiho, ze me jejich mentalni ubohost nezajima a nevyprovokuje k reakci a opravdu dale nereaguji. No, tak to zkousi na tebe, kroutis se jak zizala, obhajujes neobhajitelne, vysvetlujes… Kontraproduktivni, tohle chteji, krmis je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14633
16.5.25 23:17
@admin píše: Více

To už je na svatozář :D :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
17.5.25 08:04
@Janli píše: Více

Tak doufám, že jsi vychladla, přečteš si po době svůj příspěvek tak dvakrát třikrát a vyndáš si hlavu ze své řiti tentokrát ty. Sama ses svým příspěvkem snížila na úroveň uřvané pavlačové drby. Nazor se dá napsat slušně a kultivovaně viz níže od matky bagristy. Ted jsi při změnu klesla ty na úroveň trollů, co pořvávají a nadávají a děláš přesně to co oni a to co mi vytýkáš. :pocitac: Bravo! :zed: Hezký víkend! :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
17.5.25 08:12
@matkabagristy píše: Více

Díky za slušný a kultivovaný příspěvek, ano jsem horká hlava a samonasiraci, takže mě dovedou vytočit příspěvky skrytých reklam, zaobalené za doporučení nebo spokojenost a točí me, ze pokud je člověk hlásí, tak je za to vlastně potrestán. Je mu to už fuk hlásit nikoho už nebudu a to i ty příspěvky, kdy se pod anonymem nadává. Anonym se odtajnit nesmí, ale nadávat může dal, výborné :roll:

Klopo a její suita mě nevytáčí, ja se sem z 80% chodím pobavit, zejména do těch pohádkových vymyšlených diskusí a baví mě příspěvky ostatních, jen škoda, ze sem uz nezavítá Ontarova stará, její hlášky neměly chybu

Admince Dianě dekuji za její příspěvek a za potvrzení, ze tu mam jeden nick a identitu. Hezkou sobotu všem :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76939
17.5.25 23:30

také už nikoho nenahlašuji, může tu být třeba sto reklam na lichvářské půjčky a cokoli, ponechává mě to klidnou,
a také se sem chodím povětšinou bavit - no vlastně, to je jasné, ;)
Ontarova stará je tu pořád pod novým nickem a už vůbec není tak zábavná, jak bývala, ba naopak, je plná žluči, buď ráda, že nevíš, kdo je teď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
18.5.25 13:06
@stinga píše: Více

Nápodobně, dřív jsem četla, bavila se a přispívala. :lol:

Od doby, co jsou tu tolerovány ty brikule kolem anonymních příspěvků a zejména to jejich neodtajňovaní, mně to tu sere.
A to i když evidentně anonymové zakládají trololo diskuse, záměrně provokativní diskuse a k nadávání plus s reklamou obnovují neaktivní diskuse, tak už mě nejsi přispívat nebaví a už ani číst…

I když dnes jsem se nechala nachytat a přispívala do diskuse “Je tohle nastavení fér?” a zakladatelka je buď úplně blbá a finančně negramotná nebo troll, k trollení se kloním, protože furt novými příspěvky přikládá a stupňuje :roll:

• Citovat
  • Upravit
1812
25.5.25 12:25

Takže abyste měli zablokované nahlašování, tak stačí celé TŘI ano 3 nahlášení a blokace trvá měsíc. :*
Admin Matěj opět nezklamal a když jsem se obecně ptala přes SZ adminů odpověděl on opět nijak, neurčitě a vágně. Odpověď úplně k ničemu, ale chápu nějak se ten čas behem směny zaplácnout musí.. :roll:
Takže pak to tu nemá vypadat tak jak vypadá, nahlásíte tři skryté reklamy v obnovených diskusích a šovinistické příspěvky od Justina, že by na dotyčnou jinej než Arab nevlezl, protože je určitě tlustá, tu smrdí dál. 8o
Bravo admini, jen tak dál, ještě víc by to chtělo zaříznout zbytek stále diskutujících pod nicky a nechat tu volně pole trollům a reklamám :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6246
25.5.25 12:40
@admin píše: Více

tak to nahlasovanie, ktore je k dispozicii je uz iba pro forma funkcia.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27705
25.5.25 15:29

@Heduš Homolková tak tohle je diskuze kterou bych normálně nahlásila,
a dřív by admin reagoval smazáním a poděkováním no dneska to nebudu už nai pokoušet protože bych dostala přednášku že je to o. k. a puntík ttps://www.emimino.cz/diskuse/zolpidem-nebo-lek-na-spani-shanim-553693/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
965
25.5.25 16:17

@Heduš Homolková Hmm, takže toho ubožáka Justina admin soukromou zprávou jenom poprosil, aby byl k ženám trochu ohleduplnější (z čehož má dotyčný legraci) a tím to končí? Tak to je opravdu k smíchu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová