Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@MartaProchajda píše: Více
Chodkyně už ti nedávají nebo ti syflíček, kapajda či jiny virík vlezl na malý měkký a chorý mozeček? Asi tě ta bezzubá Romka, kámoška Klopotko, u cesty za ty dvě kilča nakazila jako Klému Gottwaldů, nespamuj tu Marto Oběti, už víc trapná nemůžeš být
![]()
https://www.emimino.cz/…gypt-552033/
V této diskusi s pak v diskusích o kufrech na dovolenou radí nováčkové trollové s neplacenou reklamou, takže @admin nevím proč bych si už plácala počet nahlašování, které mi pak chybí na pošahané xenofoby typu Puzzles, která i do účelové diskuse o lejnu, např. o žabomyších válkách, která byla vtipně i slušně rozjeta, nacpe vraha
Děkuji za vaše vyjádření
ˇ'Cím více trolů tím lépe
Normální lidi už mají uzavřenky a nebo přesídlili jinam. Jediné co tot tu držé při životě jso sponzoři a inzerenti a kterým je vysvětlování jaká je tu super návstěvnost. Čím více prohkliků tím více zobrazování reklamy. Čím více trolů tím více interakce.
Návštěvnost a prokliky už drží trolové. Tak to je. Takže jspou žádoucí. Nemá smysl nic doporučuji discord.
@Heduš Homolková píše: Více
@admin píše o mně jako o bezzubé Romce, uráží
@Klopotkova píše: Více
Píšu o tvé kamarádce bezzubé Romce, tak se uklidni nebo se nauč chápat psaný projev, ostatně info k této bezzubé prostitutce jsi psala oběti stalkingu alias Martě Prochajdě v jiné diskusi ![]()
@Klopotkova tady tu ti cituji ještě jednou tak si to přečti ještě jednou a lépe a nebonzuj adminum, ze tě někdo urazí, když nejsi schopna pochopit psaný text. Bonzáky nikdo nemá rád píše opakovaně tvá kámoška Marta/Oběť a vůbec není divné že použila stejné fráze jako u předchozího nicku
Z kontextu plyne, že jsi psala o mně. Mezi mými přáteli žádné Romky nejsou, takže si opět nevymýšlej.
Pardon, myslela jsem tím v tvé branži, chápu s konkurencí se nekamarádí ![]()
Tak holt blbě chápeš kontext, to není můj problém tak se vrať na základku pac to by pochopila i bývalá uhozeného - švadlena s nástavbovým studiem ![]()
@Heduš Homolková píše: Více… ale mě ten Tvůj slovní průjem nezajímá, já si Tě sama od sebe nevšímám, přestaň o mne šířit opakovaně lži
Blá blá blá šířím jen to, co tu sama veřejně
ze si to mezi nicky/ identitami holt nepamatuješ nebo občas zachlastas a zapomeneš úplně není můj problém ![]()
Tak když tě to tak moc nezajímá, tak proč na mě neustále reaguješ. Mozna najeď na svoji vlnu výhružek, jak už nebudeš reagovat.
to uz tu taky bylo několikrát a málokdy to jsi schopné dodržet
![]()
Příspěvek upraven 16.05.25 v 11:33
Aaaa uz jsem doma Klopotkova (SE) smazala virtuální kámošku MartaProchajda tak kope kolem sebe a nahlašuje urážky ač ji nikdo neurazí, ted už si nebude mít Klopotkova s kým vzájemně srdíčkovat příspěvky ![]()
Jak jsem psala, přestaň mě urážet, nemám zájem se s Tebou bavit, jsi uřvaná a nebavíš mě.
:
Nahlasovala jsem taky dva poskytovatele půjček, úplně výhodných, rychlých a bezplatných, fakt jo. Neváhejte a berte. A taky se nic neděje.
Ty myslíš Bundyho? Vždyť ten je už dávno mrtvý. Neboj, ten tě strašit v SZ nebude.
Nespamuj tuto diskuzi, Heduš.
MM