Otec mi udělal veliký dluh

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Tunrida
23.2.14 17:35

Tak v první řadě je potřeba splatit alespoň tu původní dlužnou částku. Nejlépe najednou a potom zkusit žádat o prominutí úroků. Otázka je, jak dlouho už tam vlastně dluh narůstá a jak dlouho tě uhání s placením.
A pak bych si došlápla na otce. Ale jestli s ním něco zmůžeš, to už musíš vědět ty :nevim:

• Citovat
  • Upravit
23.2.14 17:35

@sagina no odstřihli to kvuli tomu neplacení a dokud tam bydlel tak mu tu elektřinu honem rychle po mě zařídila moje sestra a té teda taky udělal dluh co mi sám řekl ale jen 4-5 tisíc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
23.2.14 17:40
@christina26 píše:
Kdyby si měl vybrat tak by si vybral raději nevidět mě a mé dítě než splácet

Tak v tom případě není o co stát, bohužel :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5064
23.2.14 17:41

Jakkoliv donutit aby ti to podepsal, že dluží a pak chtě nechtě, bych ho ostřihla ze života

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
23.2.14 17:45

Stejně i kdyby jí sepsal uznání dluhu, tak k čemu to bude? Dá ho snad k soudu? I kdyby ano, exekuce z něj něco dostane? Vzhledem k jiným dluhům asi těžko :think:. Prostě rodič k pohledání, to je fakt doba tohleto…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
23.2.14 18:11
@sagina píše:
@christina26 hele, a jak tam takový dluh mohl nasekat? to mu neodpojili eletřinu? moje zkušenost s konkurenční PRE je taková, že jeden měsíc ex omylem poslal nižší než předepsanou zálohu a už měl doma výhružný dopis. nějak byl bez peněz, tak na ní nereagoval, krátce na to přišla druhá upomínka a a nedlouho po ní následovala odstřihnutí od proudu :nevim:

Naprosto jednoduše, stačí mít nastavené nízké zálohy a topit třeba přímotopy… malé zálohy platíš a pak přijde vyúčtování na 40tis. a je to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Moňas.p
23.2.14 18:19
@Lenka512 píše:
To třeba není potřeba, ale je to větší jistota, že to nikdo nanapadne, že je to falšný podpis a tak ;)

Ale ona ho k pravnikovi nedostane, ani k notari ne, takze smenka je asi jediny reseni a je to jednoduchy

• Citovat
  • Upravit
7569
23.2.14 18:26
@Moňas.p píše:
Ale ona ho k pravnikovi nedostane, ani k notari ne, takze smenka je asi jediny reseni a je to jednoduchy

ověřujou na poště… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
23.2.14 18:27

@christina26

Nějak nechápu. Když je ta elektřina na tebe, to ti nikdy nepřišel žádnej dopis, že dlužíš? Nelže ti ten otec?

• Citovat
  • Upravit
Moňas.p
23.2.14 18:34
@Lenka512 píše:
ověřujou na poště… ;)

A myslis, ze in nekam pujde takhle neco sepisovat? Vzdyt pro boha udelal podvod na vlastni dceru!

• Citovat
  • Upravit
102087
23.2.14 18:37
@Moňas.p píše:
A myslis, ze in nekam pujde takhle neco sepisovat? Vzdyt pro boha udelal podvod na vlastni dceru!

Tak pokud ho udělal úmyslně, tak ji rozhodně nebude podepisovat směnku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Moňas.p
23.2.14 18:45
@j.a.n.i1 píše:

Ale urcite je vetsi sance, ze podepise smenku, nez cokoliv jineho pred svedky. Oprqvdu mam s tim zkusenosti, takze vim, jak to je, ale tohle muze byt jinak, to nepopiram

• Citovat
  • Upravit
7569
23.2.14 18:47
@j.a.n.i1 píše:

přesně tak :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Moňas.p
23.2.14 19:08
@Lenka512 píše:
přesně tak :palec:

Za zkousku to ale stoji, nemyslite?

• Citovat
  • Upravit
Kobliha51
23.2.14 19:10

Směnka dluh nezaplatí a z otce ona nic nedostane i kdyby měla směnek 5. Vypadá to, že otec je adept na bydlení pod mostem, protože asi je úplně finančně negramotný.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová