Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky z vaší rodiny se mu prostě líbí a je jedno jestli je to sestra nebo babička ![]()
Ale jinak JE TO DIVNÝ… ![]()
Tý brďo!
On snad není normální! Ještě ty mu chybíš do sbírky…
No nevim, to jak z nějakýho blbýho filmu… jak nějakej psychopat, co chce bejt za každou cenu ve vaší rodině. Nejdřív tetka, pak matka a nakonec babka ne? No je to fakt divný…
A jste si podobný? Třeba pořád touží po jedný…jen ji hledá v různých podobách. Mamka je asi čupr ženská.
Je to zvláštní, ale už jsem se s tím setkala.
Nechce třeba aby sestra žárlila, nebo tak něco? Možná vám chce být na blízku a nedovede si představit, že by byl bez vás…
To je katastrofa! promin, ty zato nemůžeš…Nedovedu si niajk představit, že muj švagr se nedej bože rozvede s mou sestrou a začne se muckat s mou matkou(tchýní)
No ty kráso
Asi je fakt „rozbitý“ jak píšeš a nechce se z nějakého divného důvodu od vás odtrhnout. Jako, jemu se nedivím, on to asi nebude mít v hlavě srovnané, ale tvojí mámě se divím. Představa, že souložím s ex mé dcery - sorry, to je na ![]()
Jsou prostě věci, které se nedělají. Předávání partnerů v rodině mezi ně patří, aspoň podle mě. ![]()
Anonym neanonym, podle popisu Tě nikdo známý URČITĚ nepozná
protože tohle běžné nebude, tipuju
.
Ahoj holky, chtěla bych znát názor někoho nezúčastněného. Anonymně, protože TOHLE je fakt hodně citlivý téma a nechci, aby někdo věděl, že jsme to my.
Teď k věci. Pocházím ze 4 dětí. Starší sestra s bratrem jsou nevlastní a mám ještě vlastní sestru. Nevlastní sestra byla vdaná za našeho švagra 10 let, pak ho dost hnusným způsobem odkopla(nic jsme jí nevyčítali), ale úplně nás odstřihla a švagr s námi zůstal v úzkém kontaktu (znám ho od 10ti let, je jak můj bratr). Moje vlastní sestra má bohužel takovou povahu, že nedokáže s chlapem jen kamarádit a ještě vždycky žárlila na mě, protože jsme si se švagrem vždy velmi rozuměla, takže když za ni chodil, protože najednou nikoho neměl (já mám dvě malé děti, nemohla jsem s ním chodit furt po hospodách), tak udělala to jediný, co s chlapem umí. Zkusili spolu žít, ale naneštěstí mu moje vlastní sestra po pár měsících udělala totéž, co ta nevlastní. Tak našel dočasné útočiště u nás a já doufala, že se vymaní z naší rodiny a mejch sester a začne znova. No a teď se podržte! Přestěhoval se velmi blízko mé mámy, takže se často vídali a teď mi sem přišli za ruku a že prej spolu chodí a jsou děsně zamilovaní? No já snad 5 minut stála ve dveřích a stále opakovala,,:To jako fakt?" Nic jsem jim neřekla, moje máma je léta sama, takže vztah jí přeju, ale švagr? Bojím se, že je,, rozbitej" a nedokáže se od nás odpoutat. Nebo jim to vyjde? On chce děti a mámě bude 50, ta mu je jen těžko dá. Jediný, co mi vyloženě vadí je, že to vidí syn. Nejdřív se oblizoval s tetou a teď s babičkou. Takový vzor mu moc dávat nechci. Já do toho nijak nehodlám zasahovat, ale co na to říkáte? Díky za všechny názory.