Savová královna

Anonymní
16.2.14 16:55

Savová královna

Zdravím raděj anonymě. Mám problém s tchýní. Bydlíme v jejich domě. Každý na své půlce. Tchýně pracuje jako ošetřovatelka v domově důchodců. Je doslova posedlá úklidem. Každý pátek mi klepe na okna a cpe mi prostředky na úklid. Ze začádku jsem měla radost že nemsím kupovat nic, ale už mám doma 30l. Sava. Sanitolu a já nevím co všecho. Když jí říkám že už to nechci, stejně mi vleze do bytu a naskládá to do sjříně. Včera jsem umejvala schody. Ona koukala kolik tam leju do vody sava. Podle návodu dva uzávěry. Šla jsem pro mop a když jsem se vrátila tak láhev od sava je prázdná. Ona tam dala celé savo. A říká že než začnu ze schodama tak tím savem mám. tmejt koupelnu. Ale záchod prej nákou. Žíravinou. Když jdu kní domů tak to mam smrdí jak v nemocnici. Je to šílené. Mám doma prostředků že. si můžu otevřít obchod. A nevim jak jí to. mám říct. Ona umejvá i nádobí v sanitolu.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
rebeccca
16.2.14 16:56

A co ti je po tom co má doma?

• Citovat
  • Upravit
27264
16.2.14 17:00
@Anonymní píše:
Zdravím raděj anonymě. Mám problém s tchýní. Bydlíme v jejich domě. Každý na své půlce. Tchýně pracuje jako ošetřovatelka v domově důchodců. Je doslova posedlá úklidem. Každý pátek mi klepe na okna a cpe mi prostředky na úklid. Ze začádku jsem měla radost že nemsím kupovat nic, ale už mám doma 30l. Sava. Sanitolu a já nevím co všecho. Když jí říkám že už to nechci, stejně mi vleze do bytu a naskládá to do sjříně. Včera jsem umejvala schody. Ona koukala kolik tam leju do vody sava. Podle návodu dva uzávěry. Šla jsem pro mop a když jsem se vrátila tak láhev od sava je prázdná. Ona tam dala celé savo. A říká že než začnu ze schodama tak tím savem mám. tmejt koupelnu. Ale záchod prej nákou. Žíravinou. Když jdu kní domů tak to mam smrdí jak v nemocnici. Je to šílené. Mám doma prostředků že. si můžu otevřít obchod. A nevim jak jí to. mám říct. Ona umejvá i nádobí v sanitolu.

Tomu se říká profesionální deformace. Jestli ti sanytol doma překáží, pošlu ti adresu a můžeš mi nějaký poslat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.2.14 17:01
@rebeccca píše:
A co ti je po tom co má doma?

Je mi do toho hodně. Né jednou jsem měla kávu co voněla savem. Čaj s příchutí sava dávat dceři nebudu.

• Citovat
  • Upravit
5847
16.2.14 17:02

Tak rozdavej po znamych prostredky kdyz jich mas tolik nebo si otevri obchod :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.2.14 17:02
@lleennttiillkkaa píše:
Tomu se říká profesionální deformace. Jestli ti sanytol doma překáží, pošlu ti adresu a můžeš mi nějaký poslat :)
jo pošlu.
  • Citovat
  • Upravit
5847
16.2.14 17:03
@Anonymní píše:
Je mi do toho hodně. Né jednou jsem měla kávu co voněla savem. Čaj s příchutí sava dávat dceři nebudu.

Mnam dala bych si bud rada ze vsude neleje hydroxid sodny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
16.2.14 17:05

Ty jo, savo mi smrdí a vadilo by mi to taky. Já už vyměnila savo za ekologické čistící prostředky a jsem z nich nadšená. Není nad kyselinu citronovou, ocet a sodu. Zkus ji třeba podstrčit něco méně chemického. Třeba ji překvapí stejně jako mě jak octový čistič výborně odstraní špínu. Jinak nevím co poradit, nejste tam úplně doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vin
1327
16.2.14 17:06

A to jim to v domově důchodců nechybí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.2.14 17:08
@aspagi píše:
Mnam dala bych si bud rada ze vsude neleje hydroxid sodny

No nevím zda se už nestalo. nesla si roušku rukavice. A nadávala že je na záchodě zrezlej pruh. Cákla na to a už tam nic není ale ten smrad a jak ta pára stoupala je mazec.

• Citovat
  • Upravit
1112
16.2.14 17:09

Zakladatelko, já tě chápu. Tchýnina úchylka je opravdu obtěžující. Co se týká tvé vlastní domácnosti, tam bych se vymezila jasně - děkuji maminko, ale už mi sem ty přípravky nenoste, mám jich na deset let dopředu. Do skříně ani jinam mi je bez mého vědomí také nedávejte. A když to udělá, prostě jí to donést domů s tím stejným vysvětlením. Ve společných prostorách bych trvala na užívání prostředků dle návodu. A na návštěvu do jejích prostor bych prostě přestala chodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
16.2.14 17:10

@aspagi Savo se mimo jiné používá jako „zpitňovač“ nepitné vody, ne? :andel:
A hydroxid sodný se snad sype - nebo se pletu.
Doporučuji zařídit si ČOV - to jí srazí hřebínek, tam Savo a spol. vůbec nesmí :)

Ale pokud jste napojení na veřejnou kanalizaci, tak vám ČOV stejně nepovolí. Leda se poradit na odboru životního prostředí, jestli tchyně nekonatminuje odpadní vody přes míru :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
16.2.14 17:11
@Anonymní píše:
No nevím zda se už nestalo. nesla si roušku rukavice. A nadávala že je na záchodě zrezlej pruh. Cákla na to a už tam nic není ale ten smrad a jak ta pára stoupala je mazec.
:lol: :lol:
sice smutné, ale pobavila jsem se, když jsem si to představila.
Hrozný, savo děsně smrdí.
Tady asi domluva nepomůže…to je úchylka.
Co na to partner?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Ona to z důchoďáku tahá domů. Dříve dělala v pekárně. A nedělala to až poslední tři roky. Je jak posedlá.

• Citovat
  • Upravit
5847
@Anonymní píše:
No nevím zda se už nestalo. nesla si roušku rukavice. A nadávala že je na záchodě zrezlej pruh. Cákla na to a už tam nic není ale ten smrad a jak ta pára stoupala je mazec.
:mrgreen: tak to asi bude ono ale pokud to nevi tak se to leje do odpadu aspon vis co ji muzes koupit k vanocum hele se savovou kralovnou neporadim leda odstehovat kdyz nerespektuje ze nechces dalsi prostredky myslis ze bude respektovat neco jineho
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová