Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jejiž marjá to je slušně úchylný
a mamce nevadí že už projel rouru oboum sestrám?
a neptala ses ho proč to dělá?
@rosnatka píše:
Nezapomínejte na bráchu.
Je to fakt divný. Říká se, že „zoufalé ženy dělají zoufalé věci“. Není na tom podobně? Fakt už hodil ten první nepovedený vztah za hlavu? A kolik, že mu je?
Je pravda, že ho to dost vzalo. Bylo to poprvé, kdy jsme si my dva neměli co říct. Byl fakt zlomený a já se trochu styděla za svou sestru a bála jsem se, že to bude vyčítat mně, protože jsem její sestra. Ale přijde mi, že se z toho dostal, dokonce mu ani není lito, že je sestra těhotná. Moc to neřeší, normálně o ní mluví. Tohle ho podle mě už fakt netrápí, ale zdání může klamat ![]()
„Hele, ségra, ty š. ukáš líp, jak máma!“ „Viď, i táta to říká!“
Tak já osobně považuji za částečnou úchylnost i prokřižování párů mezi 2 rodinama. ![]()
Tj. že si sourozenci z jedné rodiny, vybírají partnery ze sourozenců z druhé rodiny. A klidně takhle 3 páry.
To se pak můžete rozvádět kolikrát chcete, pořád jste příbuzní.
Proste chce byt v rodine.
Muj ex to po rozchodu zkousel i na me sestrenice a kdyz u nich neuspel, tak aspon na me blizke kamaradky.
@marra2 píše:
Doslovný překlad: Slo o to, ze zakl. pribeh je unikát. Je jedno jakou ma prezdivku, je jasne ze rodina bude vedet, ze to vytrubuje ONA na netu.
Zakladatelka v úvodním příspěvku píše, že nechce aby někdo věděl, že jsou to oni. Což chápu tak, že nechce, aby ten kdo pozná příběh věděl, že Katka Dostálová, je okurka88, třeba. Nic o roztrubování na netu se tam nepíše. Navíc o vztahu matky a švagra ví zatím jen ona, její muž, její matka, její švagr a jedna její sestra. - Takže tak. Stačí to takhle? Nebo si bude muset člověk obhajovat anonym i při jasném a zřetelném důvodu? Vždycky se prostě pomalejší uživatelé musejí dotázat, proč anonym, popřípadně upozornit, že si zapomněla zadat anonym (čili už si po jejich komentáři anonymitu nemůže nastavit), popřípadě říct, že ho stejně všichni poznají i když je anonym.
![]()
@Anonymní píše:
To je spíš naopakOn je velmi dobrá partie. My nic moc nemáme…
Takže on 35, zajištěn, velmi dobrá partie.
To je vážně zvláštní… Má svoji rodinu? Píšeš, že ho znáš od dětství, nechybí mu třeba jeho rodina a neupnul se tak proto na Vás? Žádnou jinou ženu než Vaše rodinné příslušnice nikdy neměl?
@Anonymní píše:
Ahoj holky, chtěla bych znát názor někoho nezúčastněného. Anonymně, protože TOHLE je fakt hodně citlivý téma a nechci, aby někdo věděl, že jsme to my.
Teď k věci. Pocházím ze 4 dětí. Starší sestra s bratrem jsou nevlastní a mám ještě vlastní sestru. Nevlastní sestra byla vdaná za našeho švagra 10 let, pak ho dost hnusným způsobem odkopla(nic jsme jí nevyčítali), ale úplně nás odstřihla a švagr s námi zůstal v úzkém kontaktu (znám ho od 10ti let, je jak můj bratr). Moje vlastní sestra má bohužel takovou povahu, že nedokáže s chlapem jen kamarádit a ještě vždycky žárlila na mě, protože jsme si se švagrem vždy velmi rozuměla, takže když za ni chodil, protože najednou nikoho neměl (já mám dvě malé děti, nemohla jsem s ním chodit furt po hospodách), tak udělala to jediný, co s chlapem umí. Zkusili spolu žít, ale naneštěstí mu moje vlastní sestra po pár měsících udělala totéž, co ta nevlastní. Tak našel dočasné útočiště u nás a já doufala, že se vymaní z naší rodiny a mejch sester a začne znova. No a teď se podržte! Přestěhoval se velmi blízko mé mámy, takže se často vídali a teď mi sem přišli za ruku a že prej spolu chodí a jsou děsně zamilovaní? No já snad 5 minut stála ve dveřích a stále opakovala,,:To jako fakt?" Nic jsem jim neřekla, moje máma je léta sama, takže vztah jí přeju, ale švagr? Bojím se, že je,, rozbitej" a nedokáže se od nás odpoutat. Nebo jim to vyjde? On chce děti a mámě bude 50, ta mu je jen těžko dá. Jediný, co mi vyloženě vadí je, že to vidí syn. Nejdřív se oblizoval s tetou a teď s babičkou. Takový vzor mu moc dávat nechci. Já do toho nijak nehodlám zasahovat, ale co na to říkáte? Díky za všechny názory.
Všechny byly plnoleté a svéprávné, tak je to jejich věc, s kým spí, chodí apod.
@evill ale nežijí ve vakuu, takže určitě si okolí všimlo že dotyčný už žil s dvěma sestrama, pokud vím anonymitu nikdo nenapadal, jen je to opravdu hodně neobvyklý že je asi jedno jaký nick dotyčná má, ale hele to je určitě „Katka Dostálová“ co to píše a dle mého pokud je zde někdo z jejího okolí tak si to spojí, je pravda že díky tomu zase nebude znát její nick a nebude jí obtěžovat SZ či v jiných diskuzích. Tak doufám že teď už jsi to pochopila, jinak fakt už nevím
![]()
@myšák1187 píše:
@evill ale nežijí ve vakuu, takže určitě si okolí všimlo že dotyčný už žil s dvěma sestrama, pokud vím anonymitu nikdo nenapadal, jen je to opravdu hodně neobvyklý že je asi jedno jaký nick dotyčná má, ale hele to je určitě „Katka Dostálová“ co to píše a dle mého pokud je zde někdo z jejího okolí tak si to spojí, je pravda že díky tomu zase nebude znát její nick a nebude jí obtěžovat SZ či v jiných diskuzích. Tak doufám že teď už jsi to pochopila, jinak fakt už nevím![]()
Neříkám, že v této diskuzi někdo napadal anonymitu, ale opět si nemohl někdo odpustit sdělení, že jí je k ničemu, páč ji stejně všichni poznají. A to je furt, všude. Ano, jak jsem psala, je mi jasné, že pokud někdo tento příběh zná, pozná, že je to Katka Dostálová. Stejně jako v diskuzi, kde píše anonymka, že sem chodí švagrová a řeší tam švagrovou, přičemž popíše dispozice bytu, počet dětí, věk, jména a skoro i adresu trvalého pobytu. Je jasné, že anonymní švagrová se pozná. Na tom není nic k nepochopení, tak myslím není nutné v každé diskuzi upozorňovat zakladatelku, že vyzradila tolik, že každý ví kdo to je. Je jí to zřejmě jasné. To, že ale dotyčný pozná, že chodí Katka Dostálová na tento web je jaksi jedno, když neví, že to píše okurka88 (čili nemůže svou švagrovou pozorovat na každém kroku, nemůže sledovat kde pomlouvá jejího bratra, matku atd atd. ).
Tak doufám, že teď už jsi to pochopila, jinak už fakt nevím.
![]()