Otěhotnění a cysta na vaječníku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5.1.22 02:41

Ahoj holky 👋
Chtěla bych se zeptat
Mám cystu vaječníků byla jsem u dr. A řekl mi že má ta cysta má 4cm pychl mi nějaký léky na uvolnění cysty
Pokud teď nepraskne a půjdu na operaci myslíte že ještě otěhotním Mám z toho těžkou psychiku 😔
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
17.6.22 15:01

Holky stalo se vám některé ze jste měla 4 testy z toho 2 digitální všechny pozitivní ale na ultrazvuku nebylo nic vidět :,(,zjistili mi tedy na levém vajecniku cystu :( je možné ze proto jsou pozitivní? Nebo je naka naděje ze by to bylo miminko :srdce: mela bych být tedy teprve na začátku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
17.6.22 22:21

@Kubrousek ahoj, záleží jak máš druhou čárku silnou no těžko říct. Já na mamatestu měla slabší čárku, clearblue citlivost 25 krásný pozitivní test a digital 1-2 týdny. Bohužel to byla cysta no..snad to nebude Tvůj případ, držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.10.22 20:31

Folikularni cysta?

Zdravim holky, mam zrejme neco podobneho.. cyklus pravidelny cca 33-35 dnu s tim, ze mam pri MS vzdy neskutecne bolesti, piju ale caj od indianek, ktery mi je dokaze aspon castecne zmirnit. Pokazde, kdyz jsem byla na preventivce, tak mi dr rekla, ze to vypada na PCO, ze mam hodne malych folikulu, ale neni tam zadny dominantni. To ji ale nedoslo, ze nejsem v polovine cyklu a rozhodla na zaklade 3 preventivek cca 10 DC. Ted jsem tam byla dvakrat 17 DC a vzdy jeden velky dominantni folikul, sliznice ok, hormonalni profil ok. Predminuly mesic si me pozvala po ovulaci cca 27 DC a nasla pouze cystu 4 cm. Nevite, zda existuje opravdu pouze injekce pregnyl na prasknuti folikulu? Snazime se teprve 8 mesicu, ale dr to zatim nijak neresi, tak bych se rada zeptala zde. V druhe polovine cyklu me boli i podbrisek pri sexu, nevim, jestli na to muze mit vliv ta cysta. Predem dekuju moc. Zatim anonynym (nikdo nevi, ze se snazime)

• Citovat
  • Upravit
24
30.10.22 20:39

Ano. Dokonce se během těhotenství mohou cysty i tvořit. Ničemu to nepřekáží, pokud samozřejmě cysta není samotná bolestivá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
16.1.23 11:22

Dobrý den chtěla bych se zeptat snažíme se s přítelem o dítě a dnes sem byla u doktorky a ta mi řekla že mam cystu mam ji prasklou sou tam nějaké tekutiny říkal mi že mám přít za tři měsíce myslíte si že můžu otěhotnět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
25.1.23 19:09

@Iveta776 já si myslím že jo. Hodně jsem si o tom četla a problém by to neměl být, ale víte jak to je.. u každého je to individuální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí