Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@unuděná A proč by ta šance měla být několikanásobně vyšší? To je jak kdybys tvrdila, že maso, které vyndáš z mrazáku a hodíš ven, když je -15 ti tam rozmrzne, protože si ho vyndala z toho mrazáku.
@j.a.n.i1 No hele nevim, pokles hormonu tam bude tak jako tak.To,co telo produkuje treba 7,10.dpo,urcite neni takovej koktejl, aby to pokrylo zmenu po vysazeni v pauze.Sice jsou to nizkohormonalni leky, ale zas tak malo tam toho neni.
S tim masem to neni spatny primer, ale trosku jinak-kdyz to maso budes mrazit na -20 a pak ho misto do tepla vyndas do teplot lehce pod bodem mrazu, tak ano-zmena tam bude a maso se zacne rozmrazovat. Jasne ze se nerozmrazi na pokojovou teplotu, ale jeho teplota se prokazatelne zmeni ![]()
@unuděná Teplota se možná změní, ale podstatné je, že nerozmrzne, stejně jako není důvod, proč by měl člověk začít krvácet, když krvácení brání hormony, které se v těhotenství vytváří.
@j.a.n.i1 Ty ale nemuseji byt jeste natolik vysoke, aby krvaceni zabranily. Navic tech zen, co krvaceji i pri normalnim tehu, je pomerne vysoke procento, takze tam nam to nejak pokulhava uplne…
Jako doufam, ze mas pravdu, protoze si opravdu nehodlam delat tehu test pri kazde slabsi ms do konce svych plodnych dnu
ale taky bych se nerada jednoho dne vzbudila v 6.mesici tehu ![]()
@unuděná Já třeba nikoho, kdo krvácel v těhotenství neznám… myslím jako v termínu MS, nepočítám náhodné špinění či zjištěný hematom. A nemyslím, že by sv tom HA tvořila nějaký rozdíl, ano, ty které by krváceili v těhu, budou krvácet i při vynechané HA, ty které ne, tak nebudou, protože jejich hormony tomu zabrání, to jestli předtím měli nebo neměli HA nehraje roli, tělo evidentně funguje, když zvládlo otěhotnět.
Dobrý den maminky chci se zeptal s přítelem jsme meli sex udělal se mi na břicho a později zaváděl prsty do pochvy myslíte že hrozí těhotenství.
@unuděná
Beru HA pravidelně, menstruaci stále mám sice slabší ale byla.
Dneska ráno mi vyšli 2čarky, v pátek jdu k doktorce.
![]()
Zdá se to potvrdí ale nečekala bych to, příznaky jsem neměla až dneska mi bylo špatně ráno
Obnovuji diskusi. Beru HAK leverette už poměrně delší dobu. Menzes byl ale jak tady čtu tak ten může být i během těhotenství. Test prováděn včera a to 25 dní od možného oplodnění. Můžu se spolehnout na negativní test nebo stále tam je šance na těhotenství?
@Anonymní píše:
Obnovuji diskusi. Beru HAK leverette už poměrně delší dobu. Menzes byl ale jak tady čtu tak ten může být i během těhotenství. Test prováděn včera a to 25 dní od možného oplodnění. Můžu se spolehnout na negativní test nebo stále tam je šance na těhotenství?
Můžeš se spolehnout. Po 25 dnech už by byl pozitivní.
@Kamkam Děkuji, měla jsem jiný menses než jsem zvyklá a od té doby mám pořád nějaké divné problémy tak jsem se lekla že co se děje.