Otěhotnění během užívání hormonální antikoncepce - stalo se vám t

Napsat příspěvek
Velikost písma:
101965
14.12.16 14:30

@unuděná A proč by ta šance měla být několikanásobně vyšší? To je jak kdybys tvrdila, že maso, které vyndáš z mrazáku a hodíš ven, když je -15 ti tam rozmrzne, protože si ho vyndala z toho mrazáku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
14.12.16 14:36

@j.a.n.i1 No hele nevim, pokles hormonu tam bude tak jako tak.To,co telo produkuje treba 7,10.dpo,urcite neni takovej koktejl, aby to pokrylo zmenu po vysazeni v pauze.Sice jsou to nizkohormonalni leky, ale zas tak malo tam toho neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
14.12.16 14:40

S tim masem to neni spatny primer, ale trosku jinak-kdyz to maso budes mrazit na -20 a pak ho misto do tepla vyndas do teplot lehce pod bodem mrazu, tak ano-zmena tam bude a maso se zacne rozmrazovat. Jasne ze se nerozmrazi na pokojovou teplotu, ale jeho teplota se prokazatelne zmeni :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101965
14.12.16 14:43

@unuděná Teplota se možná změní, ale podstatné je, že nerozmrzne, stejně jako není důvod, proč by měl člověk začít krvácet, když krvácení brání hormony, které se v těhotenství vytváří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
14.12.16 14:50

@j.a.n.i1 Ty ale nemuseji byt jeste natolik vysoke, aby krvaceni zabranily. Navic tech zen, co krvaceji i pri normalnim tehu, je pomerne vysoke procento, takze tam nam to nejak pokulhava uplne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
14.12.16 14:53

Jako doufam, ze mas pravdu, protoze si opravdu nehodlam delat tehu test pri kazde slabsi ms do konce svych plodnych dnu :mrgreen: ale taky bych se nerada jednoho dne vzbudila v 6.mesici tehu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101965
14.12.16 14:58

@unuděná Já třeba nikoho, kdo krvácel v těhotenství neznám… myslím jako v termínu MS, nepočítám náhodné špinění či zjištěný hematom. A nemyslím, že by sv tom HA tvořila nějaký rozdíl, ano, ty které by krváceili v těhu, budou krvácet i při vynechané HA, ty které ne, tak nebudou, protože jejich hormony tomu zabrání, to jestli předtím měli nebo neměli HA nehraje roli, tělo evidentně funguje, když zvládlo otěhotnět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.1.17 08:39

mohu bejt těhotna

Dobrý den maminky chci se zeptal s přítelem jsme meli sex udělal se mi na břicho a později zaváděl prsty do pochvy myslíte že hrozí těhotenství.

• Citovat
  • Upravit
20
6.6.22 11:47

@unuděná
Beru HA pravidelně, menstruaci stále mám sice slabší ale byla.
Dneska ráno mi vyšli 2čarky, v pátek jdu k doktorce. :? :?
Zdá se to potvrdí ale nečekala bych to, příznaky jsem neměla až dneska mi bylo špatně ráno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.6.22 18:08

@simtaom tak jak to dopadlo?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.1.23 18:21

Obnovuji diskusi. Beru HAK leverette už poměrně delší dobu. Menzes byl ale jak tady čtu tak ten může být i během těhotenství. Test prováděn včera a to 25 dní od možného oplodnění. Můžu se spolehnout na negativní test nebo stále tam je šance na těhotenství?

• Citovat
  • Upravit
3115
27.1.23 14:41
@Anonymní píše:
Obnovuji diskusi. Beru HAK leverette už poměrně delší dobu. Menzes byl ale jak tady čtu tak ten může být i během těhotenství. Test prováděn včera a to 25 dní od možného oplodnění. Můžu se spolehnout na negativní test nebo stále tam je šance na těhotenství?

Můžeš se spolehnout. Po 25 dnech už by byl pozitivní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.1.23 17:06

@Kamkam Děkuji, měla jsem jiný menses než jsem zvyklá a od té doby mám pořád nějaké divné problémy tak jsem se lekla že co se děje.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

Těhotenský test 2v1