Otěhotnění během užívání hormonální antikoncepce - stalo se vám t

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1028
11.4.06 19:01

Me doktor rikal,ze je to 1:10000,tak aspon v necem :wink: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
18.4.06 07:46

Ahoj tak me se to stalo pri HA, kojici HA cerazette a zjistili jsme to bohuzel az po 12-tem tydnu. ted uz jsem ale rada…ale rana to byla necekana.
Me kamaradce se stalo take to ale cekaji holcicku uz v cervenci, ma doma uz 2 kluky 14 a 16 let…je ji 36.Ji uz ale opakovane,jen na to vzdy nastesti prisli vcas…az tentokrat. ale aspon budou mit doma konecne holcicku :)

""http://b1.lilypie.com/gjBtp2/.png:http://b1.lilypie.com/gjBtp2/.png /> ""http://bd.lilypie.com/E4Tkp2/.png:http://bd.lilypie.com/E4Tkp2/.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
19.8.07 10:35

Hm…tak si to tu čtu a hlodá mi to v hlavě. Tělísko mám už rok MS pravidelnou. Jsem uprostřed cyklu a je mi nějak divně nevolno, možná nízký tlak…no uvidíme. Stejně se musím objednat na kontrolu :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
4.11.07 20:29

Panečku,
přečetla jsem všechny příspěvky a zírám. Já brala HA 10 let v kuse (Cilest, Minesse, Logest) a v pohodě. Těhotná jsem nikdy nebyla, antibiotika užívám průměrně 3krát do roka. Po vysazení HA jsem otěhotněla hned první měsíc a máme krásné zdravé miminko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17675
10.11.07 23:17

Magdo no vidis, a nektere z nas,ani nepotrebuji vysazovat HA, aby mimi mely ;) Taky se k nim radim. Doufam ale, ze druhe mimi si rozhodnu sama :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
618
20.6.08 10:13

Ahoj mamky, obnovím diskusi :lol: . Znáte někoho, kdo otěhotněl přes HA a NEnarodilo se ZDRAVÉ mimčo?

Včera jsem si jaksi zapomněla vzít piluli, zjistila to až dnes ( za 23 hod.) a ještě k tomu je to v 1.týdnu po MS,takže šance na otěhotnění tu je. Teď nevim, jestli mám prášky chroupat dál,jakoby nic - ale co když bych fakt byla těhu :?: Nemůže to dítě (plod) poškodit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
618
20.6.08 10:15

..........jo, ještě jsem zapomněla: Gyndr jsem samo ráno volala (po té, co jsem důkladně nastudovala příbalový leták), ale má tam záznamník,že až do středy má nějaký seminář kdesi :evil: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9196
14.10.09 11:48

Ahojte holky, mam skoro 4 mesicniho syna, no uz treti mesic beru antikoncepci Yaz jestli to nekdo zna no a uz druhy den mam zpozdeni…jen se chci zeptat jestli to je mozne aby se mi to u HA zpozdilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13118
28.10.09 21:24

Ahojky Alisé,máš krásný miminko.To bylo plánované nebo ti selhala Ha?Já ji beru už skoro 10let a taky bych chtěla mimčo.Za jak dlouho tak ženská otěhotní?Já je zapoměla hodně často :) Nejvíc jsem zapoměla 5 prášků za sebou a to že úplně…Někam jsem jela a zapoměla je doma.Ale nic se nestalo, je fakt že už na ně nemyslím, jak kdysi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
2.1.10 15:46

Ahoj…mě osobně se to nestalo,jelikož antikoncepci neberu…ale dvěma mým kamarádkám se stalo:-) A jedna měla dokonce ještě překvpákdo navíc,když jí dr. sdělil ,že to budou dvojčátka:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Luxy
6.1.10 01:51

Těhu mimoděložně

Ahojky, tak já právě nedávno taky myslela, že jsem těhu, i přes HA…A můžu se zeptat, co to bylo za přípravky? Mě by osobně miminko nevadilo, ale hrozně se teda bojím mimoděložního, protože to bych musela stejně do nemocnice a ještě by mi sebrali vejcovod a další těhu už by bylo hodně málo pravděpodobné :-(

• Citovat
  • Upravit
Luxy
6.1.10 01:57

Jak otěhotnět

No to by bylo vůbec nejlepší, já bych si miminko moc přála, ale přítel je až moc rozumný (pojistí si snad úplně všechno, stále mě kontroluje, zda si nezapomínám brát prášky, když beru antibiotika, tak samozřejmostí je i prezervativ…) a tedy se cítím úplně sterilní :-( Spíše bych potřebovala radu, jak to udělat a otěhotnět při regulérním braní :D Jak jste dlouho prášečky užívaly? A vynechaly jste někdy, nebo třeba jste k tomu pily nějaké čaje? :-)

• Citovat
  • Upravit
101960
6.1.10 06:43

No já si spíš myslím, že pokud ho přítel nechce, a podle toho co píšeš si je tím dost jistý, tak bych se rozhodně nesnažila dělat nic proto, aby se to i přes to povedlo. Abys tu pak nepsala, že ty čekáš miminko a on tě opustil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Luxy
8.1.10 11:22

Tak to je jasné, radši nic pokoušet nebudu, ale škoda, někdy je lepší vědět, že i kdyby přišlo na věc, tak by se daná osoba neotočila zády, což tedy asi bohužel není můj případ :-( :cry:

• Citovat
  • Upravit
1288
15.1.10 08:53

ježíš a já myslela jak je HA spolehlivá to jste mně trochu vyděsily!!! Začala jsem ji brát před třemi měsíci jelikož máme 3 měsíční slečnu no to tedy nevím kam bychom to druhé mimi srovnali! :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí