Otěhotnění během užívání hormonální antikoncepce - stalo se vám t

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3115
1.2.14 16:36

:) tak z toho 1.dne asi ne, když chripajzna přišla až potom a po 8 hodinách to už je taky dobrý :D četla jsem, že na to stačí čtyři… teď jsem si vzpomněla, já třeba měla takovejhle nějakej fujtajbl dva dny, prášky beru večer a přes noc to bylo vždycky dobrý.. ani jsme se pak jinak nechranili a dobrý, takže ten kondom asi stačí pro klid duše.. teda aspoň u mě… ale u tebe těžko říct, když jsi možná některý den tu dávku zvýšila, zase nechci mít na svědomí tvoje mimí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.2.14 19:47

@Kamkam dekujiii :) no ty navíc by snad nevadily, ty ucinek nesnizi ne? Už se me párkrát stalo ze jsem omylem slupla dva a dr. řekla, ze OK, akorát se me může posunout menzes bo to nějak rozhodli cyklus. Ale ten kondom raději pouzijeme, zatím se me tehotnet nechce :)

• Citovat
  • Upravit
3115
2.2.14 14:57

Tak když to řikala doktorka tak dobrý :D mě právě napadlo, že tim zvýšíš tu hladinu a když pak bereš dál normálně, tak aby tělo neblbo, že se snížila a rozjelo by ovulaci.. tak to teda neva, a vůbec myslim, že můžeš bejt v klidu a s kondomem úplně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.2.14 16:08

@Kamkam tak ona ani ta chut na sex není, když porád litám na zachod :D :D ale přemýšlím o těch náplastech, pač u nich vůbec nějaky střevní a žaludeční potíže řešit nemusím :D

• Citovat
  • Upravit
3115
2.2.14 16:17

:mrgreen: tak to docela chápu.. ale co až to přejde, to ta chuť joo bude :mrgreen: ty náplasti jsou na tohle dobrý, to je fakt, ale já bych do nich asi nešla, jak se vyměňujou po delší době, tak bych na to zapomínala, jak se znám :D a nevim, jestli by mi bylo příjemný mít na sobě pořád něco nalepený :think: i když je to pohodlnější to jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.2.14 16:50

@Kamkam právě přemýšlím jestli je zkusím, ale asi jo, za pokus nic nedám a pak dám echo jestli dobry :) to já moc nezapomínám, snažím se brát opravdu pravidelně :) ale jak tak obcas ctu, tak i u pravidelnyho uzívaní holky otehotnely, ale porad se mě to moc nezda, protože to by pak ten ucinek nebyl tak vysoky, jak udavaji vyzkumy :D :D

• Citovat
  • Upravit
3115
3.2.14 07:17

Tak do diskuzi spíš píšou ti, kdo problém měli.. kdo s tím problém nemá, nemá většinou důvod je vyhledat, takže je možný, že selhání je dost, ale většině to funguje.. šak když tu jen pohledas, kolika holkam selhaly prášky… :D tak jestli fakt zkusíš ty náplasti, tak ať ti sednou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
12.7.15 22:00

dotaz

Dobrý den, jsem tu nová a chci se zeptat zda je možné tedy, že jsem těhotná, beru HA minisiston vynechala jsem normálně na den 22.-26.6. a hned po 12 dnech od 8.7. do dneska 12.7. jsem to dostala znovu je to jiné než obvyklá menstruace, ale ne zas tolik. platíčko jsem měla tedy asi v půlce, prášky beru dál, takze jsem to dostala asi cca o 10 dni driv tudiz 2× v jeden mesic. tehotensky test jsem si udelala a vysel negativne. ale nikdy se mi nestalo od mych 14 let co beru prasky uz skoro 6 let ze bych to nemela pravidelne a uz vubec ne 2× za mesic..uz asi tyden me boli brisko, jsem zeslabla, unavena a mam navaly a zvracela jsem asi 2 dny. tak se chci zeptat zda je moznost byt tehotna nez budu moci jit objednana ke gynekologovi. dekuji s pozdravem Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4658
12.7.15 22:10

Na 99,9% těhotná nejsi, spíše Ti praskla cysta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
12.7.15 22:16

A muzu se zeptat co to znamena a co s tim? ja to slysim prvne a moc o toho tedy nevim je mi skoro 20 a od 14 let jsem nikdy nemela zadne potize =/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4658
12.7.15 22:18
@LenkaB7 píše:
A muzu se zeptat co to znamena a co s tim? ja to slysim prvne a moc o toho tedy nevim je mi skoro 20 a od 14 let jsem nikdy nemela zadne potize =/

Většinou nic, ale zajdi na gyndu, oni Ti poví víc ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
13.7.15 13:18

@LenkaB7 mýmu minisistonu je 10 m, ale ms jsem měla normální. Test jsem si dělala na popud chlapa, kterému se cosi nepozdávalo, byla jsem 7 tt :mrgreen: dojdi s k dr a máš jistotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
13.7.15 21:28

No jak tak ctu tak i pres to ze me sestricka odbyla tak pujdu no, tak dekuju za nazor a hodne stesti=)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
martina.marna
16.7.15 10:52

Ja jsem tzv praskove dite :D takze myslim ze to rozhodne jde :D

• Citovat
  • Upravit
72725
18.8.15 11:42

@Slonětka užívání HA mrněti neublíží. Brala jsem až do 8 tt..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí