Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
tak z toho 1.dne asi ne, když chripajzna přišla až potom a po 8 hodinách to už je taky dobrý
četla jsem, že na to stačí čtyři… teď jsem si vzpomněla, já třeba měla takovejhle nějakej fujtajbl dva dny, prášky beru večer a přes noc to bylo vždycky dobrý.. ani jsme se pak jinak nechranili a dobrý, takže ten kondom asi stačí pro klid duše.. teda aspoň u mě… ale u tebe těžko říct, když jsi možná některý den tu dávku zvýšila, zase nechci mít na svědomí tvoje mimí ![]()
@Kamkam dekujiii
no ty navíc by snad nevadily, ty ucinek nesnizi ne? Už se me párkrát stalo ze jsem omylem slupla dva a dr. řekla, ze OK, akorát se me může posunout menzes bo to nějak rozhodli cyklus. Ale ten kondom raději pouzijeme, zatím se me tehotnet nechce ![]()
Tak když to řikala doktorka tak dobrý
mě právě napadlo, že tim zvýšíš tu hladinu a když pak bereš dál normálně, tak aby tělo neblbo, že se snížila a rozjelo by ovulaci.. tak to teda neva, a vůbec myslim, že můžeš bejt v klidu a s kondomem úplně ![]()
@Kamkam tak ona ani ta chut na sex není, když porád litám na zachod
ale přemýšlím o těch náplastech, pač u nich vůbec nějaky střevní a žaludeční potíže řešit nemusím ![]()
tak to docela chápu.. ale co až to přejde, to ta chuť joo bude
ty náplasti jsou na tohle dobrý, to je fakt, ale já bych do nich asi nešla, jak se vyměňujou po delší době, tak bych na to zapomínala, jak se znám
a nevim, jestli by mi bylo příjemný mít na sobě pořád něco nalepený
i když je to pohodlnější to jo…
@Kamkam právě přemýšlím jestli je zkusím, ale asi jo, za pokus nic nedám a pak dám echo jestli dobry
to já moc nezapomínám, snažím se brát opravdu pravidelně
ale jak tak obcas ctu, tak i u pravidelnyho uzívaní holky otehotnely, ale porad se mě to moc nezda, protože to by pak ten ucinek nebyl tak vysoky, jak udavaji vyzkumy
![]()
Tak do diskuzi spíš píšou ti, kdo problém měli.. kdo s tím problém nemá, nemá většinou důvod je vyhledat, takže je možný, že selhání je dost, ale většině to funguje.. šak když tu jen pohledas, kolika holkam selhaly prášky…
tak jestli fakt zkusíš ty náplasti, tak ať ti sednou ![]()
Dobrý den, jsem tu nová a chci se zeptat zda je možné tedy, že jsem těhotná, beru HA minisiston vynechala jsem normálně na den 22.-26.6. a hned po 12 dnech od 8.7. do dneska 12.7. jsem to dostala znovu je to jiné než obvyklá menstruace, ale ne zas tolik. platíčko jsem měla tedy asi v půlce, prášky beru dál, takze jsem to dostala asi cca o 10 dni driv tudiz 2× v jeden mesic. tehotensky test jsem si udelala a vysel negativne. ale nikdy se mi nestalo od mych 14 let co beru prasky uz skoro 6 let ze bych to nemela pravidelne a uz vubec ne 2× za mesic..uz asi tyden me boli brisko, jsem zeslabla, unavena a mam navaly a zvracela jsem asi 2 dny. tak se chci zeptat zda je moznost byt tehotna nez budu moci jit objednana ke gynekologovi. dekuji s pozdravem Lenka
A muzu se zeptat co to znamena a co s tim? ja to slysim prvne a moc o toho tedy nevim je mi skoro 20 a od 14 let jsem nikdy nemela zadne potize =/
@LenkaB7 píše:
A muzu se zeptat co to znamena a co s tim? ja to slysim prvne a moc o toho tedy nevim je mi skoro 20 a od 14 let jsem nikdy nemela zadne potize =/
Většinou nic, ale zajdi na gyndu, oni Ti poví víc ![]()
@LenkaB7 mýmu minisistonu je 10 m, ale ms jsem měla normální. Test jsem si dělala na popud chlapa, kterému se cosi nepozdávalo, byla jsem 7 tt
dojdi s k dr a máš jistotu.
No jak tak ctu tak i pres to ze me sestricka odbyla tak pujdu no, tak dekuju za nazor a hodne stesti=)
@Slonětka užívání HA mrněti neublíží. Brala jsem až do 8 tt..