Otěhotnění během užívání hormonální antikoncepce - stalo se vám t

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8265
31.5.12 15:32

Moje kamoska otehotnela pres HA a ma zdraveho kluka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5667
31.5.12 23:03

@snažilka29 Nemyslím si, že dvacetiletá holka, která se zrovna dostala na výšku a nedodělala kvůli mimču školu bude chtít uhnat chlapa a předstírat selhání HA :-)) Samozřejmě nevím, zda neměla střevní chřipku nebo něco, ale co vím, tak brala poctivě (ale na 100% to ví samozřejmě jenom ona) :-) A těch 90 % případů, kdy ženská vysadí antikoncepci a pak řekne, že selhala, bereš ze zkušenosti s jednou kamarádkou? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ArankaC.
1.6.12 09:03

@Katy86 Přesně, tohle udělá hodně málo ženských podle mě.

• Citovat
  • Upravit
1130
1.6.12 10:12

ona hlavně ta HA není stoprocentní ochrana…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Breuovi
1.6.12 11:28
@evish píše:
Kamarádka taky otěhotněla vinou nepravidelně užívaných prášků (v pátek si vzala, v sobotu ne, v neděli ano). Další dvě kamarádky otěhotněly přes hormonální tělísko, takže 100% nefunguje asi nic :nevim: .

no tak když brala každý druhý den tak se nemohla divit že selhala.Nebudu brát prášky a pak řeknu mě selhala HA.a svědme to namedicínu.

• Citovat
  • Upravit
Breuovi
1.6.12 11:34
@snažilka29 píše:
Když to tady čtu tak normální HA spolehlivá je pokud ji užíváte poctivě. To že někdo říká že otehotní přes antikoncepci je proto že 90 procent přestane Ha užívat protože chtějí dítě ale partner ne tak pak řeknou že selhala antikoncepce. To fakt nechápu, ani to že si nevezmu 5 pilulek v cyklu a doufám že otěhotním. Chudák chlap. Neznám nikoho kdo otěhotněl přes HA, jen jednu která ji vysadila a pak řekla že selhala.

Takových znám,ale nikdo ti pravdu neřekne.Já zapomínala třeba i dvě a přes HA jsem neotěhotněla.A důvod proč jsem na antiko neotěhotněla mě doktorka vysvětlila že látky které jsou v antikoncepci obsažené oslabují dělohu,pokud je ženská užívá pravidelně a delší dobu,ale když je bere krátkou dobu a nepravidelně tak se pak nemůže divit že otěhotní,když tak znehodnocuje kvalitu léků.

• Citovat
  • Upravit
Breuovi
1.6.12 11:37
@Ewule0712 píše:
Myslím, že u některá HA stačí vzít ji v nepravidelný čas, mít průjem, zvracet nebo tak a i přesto, že se bere poctivě, tak prostě selže. Nebo i antibiotika snižují spolehlivost HA atd., takže je pak těžký posoudit, jestli HA selhala a nebo byla něčím snížena její účinnost.

Když se tohle vše stane tak má každá pusu aby to partnerovi řekla měla jsem průjem zvracela jsem,byla nemocná antibiotika mi snížily účinek,apod.tak ted bysme raději měli užít kondom,protože v létáku je napsáno atd..

• Citovat
  • Upravit
Breuovi
1.6.12 11:38
@snažilka29 píše:
@Ewule0712 Proto je dobré přečíst si příbalový letáček, potom by ta holka věděla že když má zrovna střevní chřipku tak že se má pak chránit i jinak. Toto pak nemuže svádět na HA a říkat že je nespolehlivá
:palec:
  • Citovat
  • Upravit
Breuovi
1.6.12 11:40

@dadasik to by mě zajímalo jak se tedy chráníte ted když partner má až tak dobré spermie že ani Ha nepomohla.

• Citovat
  • Upravit
1130
1.6.12 11:43

Me udivuje že nekdo komentuje otehotnení přes HA když si to sama nezažila a naopak haní ženy co se jim to stalo že určite lžou a nepřiznají barvu. Můžu vám říct že odber plodový vody, každou chvilku mi brali krev, každy měsíc UZ a pořád na telefonu jak dopadly výsledky a nekonečný lítání za dr treba jen kvuli lehce zvýšenému tlaku, opravdu super..... a myslíte že jsem štestím bez sebe že jsem otehotnela před maturitou? a před vysokou? :roll: s partnerem jsem byla 3 mesíce a otehotnela jsem s ním, naštěstí byl štestím bez sebe :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1130
1.6.12 11:44

@Breuovi ted?? uz nijak jsem v 8 mesíci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Breuovi
1.6.12 11:44
@Katy86 píše:
@snažilka29 Nemyslím si, že dvacetiletá holka, která se zrovna dostala na výšku a nedodělala kvůli mimču školu bude chtít uhnat chlapa a předstírat selhání HA :-)) Samozřejmě nevím, zda neměla střevní chřipku nebo něco, ale co vím, tak brala poctivě (ale na 100% to ví samozřejmě jenom ona) :-) A těch 90 % případů, kdy ženská vysadí antikoncepci a pak řekne, že selhala, bereš ze zkušenosti s jednou kamarádkou? :lol:

Tak to by ses divila. :) Věty tak strašně jsem toužila po miminku,apod.řeči no co výšku můžu dělat při mateřské.

• Citovat
  • Upravit
Breuovi
1.6.12 11:48
@dadasik píše:
@Breuovi ted?? uz nijak jsem v 8 mesíci

Tak at je to zdravé a vše je v pořádku :) Potom bych volila jinou metodu než HA když jsou tedy jeho spermie tak aktivní a silnější než látky v lécích.A to tělísko bych raději taky vynechala,jelikož jsou tak abnormálně aktivní můžou se dostat i přes to. :)

• Citovat
  • Upravit
1130
1.6.12 11:51

@Breuovi jsem domluvená s doktorkou, že pujde na testy na hemživost a uvidíme co zvolíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Breuovi
1.6.12 11:53
@dadasik píše:
Me udivuje že nekdo komentuje otehotnení přes HA když si to sama nezažila a naopak haní ženy co se jim to stalo že určite lžou a nepřiznají barvu. Můžu vám říct že odber plodový vody, každou chvilku mi brali krev, každy měsíc UZ a pořád na telefonu jak dopadly výsledky a nekonečný lítání za dr treba jen kvuli lehce zvýšenému tlaku, opravdu super..... a myslíte že jsem štestím bez sebe že jsem otehotnela před maturitou? a před vysokou? :roll: s partnerem jsem byla 3 mesíce a otehotnela jsem s ním, naštěstí byl štestím bez sebe :D

Zažila a zažívám užívání HA :) Takže až mi HA někdy selže tak už ji brat nebudu protože se budu bát aby se mi to nestalo znovu.A víc už se nevyjadřuju.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

Těhotenský test 2v1