Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sissi79 jj,ja chapu, je jich tady zrovna na toto tema spousta, staci nove slovo a muzes otevrit dalsi..ale k cemu…
Už se Vám všem ulevilo???
Nechápu slepice, kterým se něco nelíbí a přesto tam vlezou.
@Cumča píše:
Už se Vám všem ulevilo???![]()
když jako to se nedalo..víš, co
![]()
Nove veci tahnou…a odpovedela jsem i k tematu..jen jsem se zeptala co je to za nove slovo…nemyslim si ze musim byt hned slepice-
@Cumča píše:
Už se Vám všem ulevilo???![]()
Ono to ale nešlo sem nevlézt.
Protože až bude po snažilkování, přijdou na řadu dušíci, pak těhulkování a po těhulkování kočárkování a… A mě asi vomyjou
To fakt neumíš hezky česky, vždyť je tolik krásných slov, tak proč je takhle prznit? ![]()
Potom bych Vám doporučovala, aby jste na takové diskuze nelezli
. O některých jsem si udělala úsudek, když jsem četla jejich příspěvky, že???,
Zamlklé těhotenství v 9 týdnu revize - prázdný plodoví vak… to bylo 10.6. dnes 24.6. už nešpiním - měla jsem 2× sex a semno šlo do mě… ještě jsem nedostala měsíčky tak nevím kdy mi budou fungovat, každopádně zítra se zeptám na gyndě…
@miamama píše:
Zamlklé těhotenství v 9 týdnu revize - prázdný plodoví vak… to bylo 10.6. dnes 24.6. už nešpiním - měla jsem 2× sex a semno šlo do mě… ještě jsem nedostala měsíčky tak nevím kdy mi budou fungovat, každopádně zítra se zeptám na gyndě…
No, to je taky masakr ![]()
@Cumča nebud zla…protoze my to taky nemyslime zle..sama jse soucasti diskuse zamlkle tehotenstvi, klidne jsi se mohla pridat
spousta holek je uz davno tehotnych ostatni usiluji a nekterym nam se to opakuje
ale je u nas dobre ![]()
@Krasavicaa píše:
No, to je taky masakr
Ovulace predne pri navsteve na gynde do 7 hodin sex.. plodove vajicko 3 cm velke a prej naprosto zdrava…;).
@miamama píše:
Ovulace predne pri navsteve na gynde do 7 hodin sex.. plodove vajicko 3 cm velke a prej naprosto zdrava…;).
Co
![]()
alias dušíky a jiné zvěrstva.. vždyť tohle už není možný.. nestačí jedna diskuze, každá musí mít svou