Otěhotnění po zamlklém potratu, snažilkování

Napsat příspěvek
Velikost písma:
sissi79
23.6.14 21:38
@KackaDoup píše: :mrgreen: jak se pocitaji carky? :mrgreen:

alias dušíky a jiné zvěrstva.. vždyť tohle už není možný.. nestačí jedna diskuze, každá musí mít svou :zed: :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
23.6.14 21:39

@sissi79 jj,ja chapu, je jich tady zrovna na toto tema spousta, staci nove slovo a muzes otevrit dalsi..ale k cemu…

• Citovat
  • Upravit
4
23.6.14 21:52

Už se Vám všem ulevilo??? :potlesk: :potlesk: Nechápu slepice, kterým se něco nelíbí a přesto tam vlezou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4658
23.6.14 22:04
@Cumča píše:
Už se Vám všem ulevilo??? :potlesk: :potlesk: Nechápu slepice, kterým se něco nelíbí a přesto tam vlezou.

když jako to se nedalo..víš, co :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
23.6.14 22:08

Nove veci tahnou…a odpovedela jsem i k tematu..jen jsem se zeptala co je to za nove slovo…nemyslim si ze musim byt hned slepice-

• Citovat
  • Upravit
Hr4sek22
23.6.14 22:38
:D :D :D
  • Citovat
  • Upravit
KackaDoup
23.6.14 22:39

@dendule4 to neni nelibi ;)

• Citovat
  • Upravit
5826
23.6.14 23:32
@Cumča píše:

Ono to ale nešlo sem nevlézt. :nevim: Protože až bude po snažilkování, přijdou na řadu dušíci, pak těhulkování a po těhulkování kočárkování a… A mě asi vomyjou ;) To fakt neumíš hezky česky, vždyť je tolik krásných slov, tak proč je takhle prznit? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
24.6.14 07:06

Potom bych Vám doporučovala, aby jste na takové diskuze nelezli :pocitac: :pocitac:. O některých jsem si udělala úsudek, když jsem četla jejich příspěvky, že???,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
24.6.14 08:24

Zamlklé těhotenství v 9 týdnu revize - prázdný plodoví vak… to bylo 10.6. dnes 24.6. už nešpiním - měla jsem 2× sex a semno šlo do mě… ještě jsem nedostala měsíčky tak nevím kdy mi budou fungovat, každopádně zítra se zeptám na gyndě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
24.6.14 10:21
@miamama píše:
Zamlklé těhotenství v 9 týdnu revize - prázdný plodoví vak… to bylo 10.6. dnes 24.6. už nešpiním - měla jsem 2× sex a semno šlo do mě… ještě jsem nedostala měsíčky tak nevím kdy mi budou fungovat, každopádně zítra se zeptám na gyndě…

No, to je taky masakr :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
24.6.14 10:32
@Krasavicaa píše:
:mrgreen: je
  • Citovat
  • Upravit
KackaDoup
24.6.14 10:33

@Cumča nebud zla…protoze my to taky nemyslime zle..sama jse soucasti diskuse zamlkle tehotenstvi, klidne jsi se mohla pridat :mrgreen: spousta holek je uz davno tehotnych ostatni usiluji a nekterym nam se to opakuje :kytka: ale je u nas dobre ;)

• Citovat
  • Upravit
125
26.6.14 19:02
@Krasavicaa píše:

Ovulace predne pri navsteve na gynde do 7 hodin sex.. plodove vajicko 3 cm velke a prej naprosto zdrava…;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
26.6.14 22:09
@miamama píše:
Ovulace predne pri navsteve na gynde do 7 hodin sex.. plodove vajicko 3 cm velke a prej naprosto zdrava…;).

Co :?: :?: :?: :?: 8o :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí