Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Těhotenství s Tian-de? No víš, že k tomu potřebuješ chlapa? Já tohle nechápu, je to kosmetika, každý tomu připisuje účinky snad i na rakovinu. Nechápu tuhle vlnu. Všechny hrozně zkrásní, zhubnou, zbaví se všech neduhů
Ale těhoteství s Tian-de čtu poprvé ![]()
Samozrejme vim
jen se ptam na nejakou zkusenost nerikam ze tomu verim jen me zajimaji nazory a zkusenosti od toho prece diskuze jsou
Taky mi pomohl krem elixir zivota od Avonu. Tahne mi na 90, vypadam behem tydne na 60, citim se na 20 a diky jejich vyrobku tu budu i dalsich 50 let uplne fresh.
@Anonymní píše:
Ahoj máte někdo nějakou zkušenost ohledne vyrobku tiande ktere vam pomohly otehotnet? Maji balicek ktery se sklada s ruznych vlozek a caje ktery podporuje poceti. Rada bych zjistila nejake zkusenosti at pozitivni ci negativni a jestli se nekomu diky tomu povedlo otehotnet. Na netu jsou nejake diskuze a popisuji to jako zazrak
Jestli něco popisují jako zázračné, byla bych krajně podezřívavá. Čaji ani vložkám bych nevěřila, sex bude jistější ![]()
@araw píše:
Těhotenství s Tian-de? No víš, že k tomu potřebuješ chlapa? Já tohle nechápu, je to kosmetika, každý tomu připisuje účinky snad i na rakovinu. Nechápu tuhle vlnu. Všechny hrozně zkrásní, zhubnou, zbaví se všech neduhů![]()
![]()
Ale těhoteství s Tian-de čtu poprvé
Neco podobnyho jsem chtela napsat
![]()
Silenstvi s Tiande je naprosto k smichu
zazracne vyleci uplne cokoliv
![]()
Ahoj, také jsem o tom četla.Tiande neodsuzuji, některé výrobky mi vyhovují, některé jsem vyzkoušela a jsou to vyhozené peníze..Ovšem otěhotnění, tam záleží co je za problém.Můj muž má pomalé spermie takže nám nepomůže ani milion vložek..Pokud problém není tak jsou to zase vyhozené peníze ..respektive pokud nevíš co z penězi můžeš do toho vkládat nějaké naděje a použít to jako placebo efekt..Neříkám že během kůry nikdo neotěhotněl, to asi jo.Otázka je jestli by otěhotněli v té době i bez toho, což myslím že většina ano…A takovým příběhům že někdo tři roky nemohl a pak po Tiande hned tak těm nevěřím, a to jsem alternativám celkem otevřená, ale tak nějak soudně.
Já TianDe vůbec nevěřím. Jak by ty vložky měly fungovat? Že se z nich do pipky vcucne nějaká léčivá látka?
@Dela93 píše:
Pár mojich kamaradek na tu kosmetiku neda nedopustit
A všechny otěhotněly po krému, viď? ![]()
Ahoj máte někdo nějakou zkušenost ohledne vyrobku tiande ktere vam pomohly otehotnet? Maji balicek ktery se sklada s ruznych vlozek a caje ktery podporuje poceti. Rada bych zjistila nejake zkusenosti at pozitivni ci negativni a jestli se nekomu diky tomu povedlo otehotnet. Na netu jsou nejake diskuze a popisuji to jako zazrak