Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já myslím, že otěhotnět jde a atb na to takhle brzy vliv mít nebudou.
Já teď takhle otěhotněla, spermie si tam počkaly 5 dní na ovulaci
Kdy byla poznám kvůli křečím bezpečně.
Sance je a ne uplne mala
atb by vadit nemeli. Takhle brzy urcite ne
to vajicko se oplodni, pak cestuje do delohy, uhnizduje se. takhle brzy na to atb nemaji vliv.
Ano atb vliv maji, kdyz je bral manzel na boreliozu tak jsme se nesmeli snazit a ted mi doktor na zanet nosohltanu ,,napsal“ slanou vodu, ze jakekoliv leky jsou špatně i když se teprve snažíme.
Ještě jsem zapomněla, že kojím a antibiotika mám slucitelna s kojením. Byla by celkem náhoda otěhotnět za těchto všech okolností, ale náhoda je blbec, že? Ale ten strach, jestli to bude kvůli těm lékům a nemoci v pohodě, to by bylo hnusný
Ahoj holky, měli jsme s manželem „nehodu“, prostě ho nestihl vyndat… Většina ejakulatu šla ven, malá část zůstala ve mně. Nikdy se nám to takhle ještě „nepovedlo“. Jaká myslíte, že je pravděpodobnost otěhotnění, když se to stalo předevčírem a od včerejška mám plodný hlen? Situaci ještě komplikuje, že beru antibiotika na 21 dní na boreliózu (jsem sotva ve třetině). Myslíte, že kdybych otěhotněla, byla by možnost, že mimčo bude v pořádku? Druhé mimino chceme, ale chtěli jsme počkat až na podzim. Nenapadlo mě, že to manžel nestihne. (a ano, vím, že otěhotnět jde i z preejakulatu…). Děkuji za názory a prosím o vyvarovani se komentářů o nezodpovědnosti a tak
Citlivé téma, proto anonymně