Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Taky bych zavolala.. když jsem byla na odběru plodovky, měli mi volat ty první výsledky v pondělí a nic.. tak jsem si počkala do pátku a nakonec jsem tam zavolala já a sestra mi řekla, že na mě prostě zapomněli asi no.. to se stává ![]()
Zavolej, ja volala na gyndu asi 5× kvůli cukrovce. Nakonec sestra řekla '' vy furt voláte, jste tušila že to nedopadlo dobře co? '' noa co. Pak jsem šla na další odběr až ve 30tt kvůli blbý sestře. A měli kecy. Takže buď v klidu a volej když nejsou schopny oni zavolat..
@Anonymní píše:
Zavolám hned v pondělí (dám tomu šanci do konce týdne). Díky všem.
Jsem zdravotník. Otravný pacient vypadá pravdu naprosto jinak.To ,že se do týdne neozvali, tak to spíš vypadá, že na tebe zapomněli-což se může stát, jsme jenom lidé. Takže karta a výsledky už jsou založené. Proto bych nečekala, že by se někdo ještě do konce týdne ozval a volala bych zítra sama. Možná že jste si i špatně rozuměli a měla si za týden volat sama.
Ahoj, určitě si tam zavolej, je to pro tvůj klid a žádné otravování. Jsem sestra a otravný paciet vypadá opravdu jinak
@Anonymní píše:
Na tatku zapomneli i s rakovinou. Mel dostat termin na ozarovani a taky cekal mesic a nic. Kdyz tam zavolal, tak do tydne zacali.
Nechápu teda, na co tak dlouho čekal. A ještě k tomu s takovou diagnózou…
Holt lidé jsou z minulého režimu vycvičení, že pan doktor je NĚKDO a musí ho poslouchat. Jenže on je to stejný člověk jako my a se stejnými chybami…
Jak se vede tatkovi? Doufám, že mu to pomohlo ![]()
@lasička1 píše:
Jsem zdravotník. Otravný pacient vypadá pravdu naprosto jinak.To ,že se do týdne neozvali, tak to spíš vypadá, že na tebe zapomněli-což se může stát, jsme jenom lidé. Takže karta a výsledky už jsou založené. Proto bych nečekala, že by se někdo ještě do konce týdne ozval a volala bych zítra sama. Možná že jste si i špatně rozuměli a měla si za týden volat sama.
To ne, ona vysloveně říkala, že zavolá, podle výsledků mi dá termín, jak moc to bude spěchat. Počkám do pondělka, protože je mi to v tomhle směru prostě trapné, nepříjemné, jako kdybych je uháněla. Čeká mě pohřeb v pátek, tak to prostě odložím na pondělí. Po téhle diskuzi jsem si to tak rozhodla (jinak bych asi čekala dýl).
Tak jsem dnes volala a zajímavý. Nejprve mi bylo sestrou řečeno, že přece říkala, že zavolá, jen když bude něco ve výsledcích (to fakt neříkala), pak koukla do počítače na mou kartu a dostala jsem termín za dva týdny (nejméně tento týden tam přitom prý lékař není, takže termín je rychlý). Takže je dobře, že jsem se ozvala, jinak bych asi čekala a čekala.