Ovesné vločky pro hubnutí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2054
3.1.14 17:48

Vločky si opražím na sucho na pánvi a pak dávám do jogurtu nebo stačí spatřit horkým mlíkem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14047
3.1.14 17:54

100 g vloček má cca 1700kj
100g nízkotučného tvarohu má cca 230 kj
100g masla ma 3000kj
100g brambor cca 350kj

takze tak
vlocky jsou dobre protoze jsou vlaknina, maji hodne energie, ktera klesa pomalu, nebudes mit po nich dlouho hlad, ale jsou opravdu opravdu hodne kaloricky narocne

jist jednou denne je blbost nejvetsi, telo uklada jakekoliv jidlo do tukovych zasob, jelikoz vi, ze dlouho zase nedostane najist

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
3.1.14 18:59

Nj, tak vložky mají určitě méně kalorií než třeba smažák a hranolky, navíc pokud je jíš pořád, nesníš jich tolik, už tě to nebaví. Ale zdravé to rozhodně není, to máš to samé, jako kdybys místo vloček jedla jablka. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1947
3.1.14 22:28

@rejžička zdravé to rozhodně je - nevím, proč by nebylo? Stejně, jako jablka :nevim: V každé z těch potravin je něco, co tělo potřebuje, obojí je normální, přirozená, celá potravina. Vtip je v tom, že je potřeba hlídat složení a cose kdy jí (není správné vynechávat sacharidy, jakto spousta hubnoucích dělá), ale je dobré je jíst spíš v první polovině dne. Takže když si k snídani dá vločky, jogurt i jablko, má naopak perfektní vyváženou snídani :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
4.1.14 05:43

@Agáta13 To říkej jí, ne mně. :-) Psala sjem, že není zdravé jíst jenom vločky a jinak jednou denně, ne že nejsou zdravé vločky. Příště to rozepíšu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1947
5.1.14 23:56

@rejžička aha :-) Tak to jsem blbě pochopila, promiň :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
31.1.14 16:33
@SussieS píše:
Tak z vloček ani nezhubneš, ani nepřibereš, je to jen jiná forma příjmu komplexních sacharidů. Na snídani super. Ani je nenamáčím dopředu, prostě jen povařím v mléce

No s tím přibráním bych si nebyl vůbec jistý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4465
31.1.14 19:36
@Lexoid píše:
No s tím přibráním bych si nebyl vůbec jistý.

Já si tím jistá ale jsem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
31.1.14 20:07
@SussieS píše:
Já si tím jistá ale jsem ;)

To nemá cenu komentovat. Hned nad Tvým příspěvkem je řečen pravý opak a dost pravdivý.
Když budeš do sebe rvát hromadu vloček a nebudeš mít hodně aktivního výdeje energie, tedy cvičení nebo mnoho jiného aktivního pohybu budeš kynout jako prase na porážku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4465
31.1.14 20:22
@Lexoid píše:
To nemá cenu komentovat. Hned nad Tvým příspěvkem je řečen pravý opak a dost pravdivý.
Když budeš do sebe rvát hromadu vloček a nebudeš mít hodně aktivního výdeje energie, tedy cvičení nebo mnoho jiného aktivního pohybu budeš kynout jako prase na porážku.

Já někde mluvím o hromadě vloček, životu bez pohybu atd? Myslím, že ne :nevim:
Ale při normálním příjmu vloček, stejně jako jiných komplexních sacharidů nikdo jako prase na porážku kynout nebude, tlustá prasata jsou mezi námi z jiných důvodů :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50174
1.2.14 23:05

@SussieS souhlasim, kvalitni sacharidy jsou pro telo potreba :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
2.2.14 10:33
@SussieS píše:
Já někde mluvím o hromadě vloček, životu bez pohybu atd? Myslím, že ne :nevim:
Ale při normálním příjmu vloček, stejně jako jiných komplexních sacharidů nikdo jako prase na porážku kynout nebude, tlustá prasata jsou mezi námi z jiných důvodů :mavam:

A co to je normální příjem vloček? Píšeš, že po vločkách se nedá přibrat ale to je nesmysl. Mnoho lidí netuší, že to není o vločkách ale o množství vloček. Jistě, malá lžička vloček v jogurtu není problém ale ovesná kaše s medem, hrozinkami nebo jablky už problém je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4465
2.2.14 10:42
@Lexoid píše:
A co to je normální příjem vloček? Píšeš, že po vločkách se nedá přibrat ale to je nesmysl. Mnoho lidí netuší, že to není o vločkách ale o množství vloček. Jistě, malá lžička vloček v jogurtu není problém ale ovesná kaše s medem, hrozinkami nebo jablky už problém je.

Já se s tebou nebudu dohadovat, ovesné jídlo (ať už jen porci do jogurtu nebo kaši s banánem) snídám každé ráno už dva roky a nepřibrala jsem ani deko a ani nikdo jiný, koho znám. Je to jako bys řekl, že přibereš po porci brambor nebo jakékoliv jiné příloze k obědu, nesmysl. Nebudu se o tom s tebou bavit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3108
2.2.14 10:48

Vločkové kaše se doporučují při hubnutí protože zasytí na delší dobu já je sice moc nemusím ale 50g vloček má necelých 750kj a trochu mlíka s vodou + ovoce nebo i třeba med i kdyby to udělalo 1500KJ tak je to ještě stále vhodná snídaně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50174
2.2.14 13:26
@Lexoid píše:
A co to je normální příjem vloček? Píšeš, že po vločkách se nedá přibrat ale to je nesmysl. Mnoho lidí netuší, že to není o vločkách ale o množství vloček. Jistě, malá lžička vloček v jogurtu není problém ale ovesná kaše s medem, hrozinkami nebo jablky už problém je.

Ovesná kaše je ke snídani ideální, je to 100× lepší jak 2 koblihy :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková