Ovitrelle a těhotenský test

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3440
20.5.19 02:46
@Anonymní píše:
@Ivunka87
Ahoj,
Tak jak to vypadá? Co testy? Poznala jsi z nich něco? Koukala jsem na nějaké diskuze a spousta holek takto testuje, přemýšlím, ze zítra zajdu do lékárny a taky to zkusím :)
Čárka slabne zatím 3dny testování je na testu do minuty sama jsem zvědavá jak to dopadne, pokud se to podaří Budem sami :,(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.5.19 06:14
@Ivunka87 píše: Čárka slabne zatím 3dny testování je na testu do minuty sama jsem zvědavá jak to dopadne, pokud se to podaří Budem sami :,(

Pročpak sami? :? Já teda pochybuju, ze se to povede, s přítelem jsme spolu spali jen jednou a to a to ještě po 36 hodinách :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.5.19 06:39
@Anonymní píše:
Pročpak sami? :? Já teda pochybuju, ze se to povede, s přítelem jsme spolu spali jen jednou a to a to ještě po 36 hodinách :lol:

A to se snazite 9 let stale s tim stejnym partnerem? Na spermiogramu byl? V CAR jste byli? Jine metody nenabidli?
Pokud Ti pichne Ovitrell a vy to prosvihnete, cpes do sebe hormony zbytecne,
s tim bych se teda nesmirila jen tak. :nevim: nereknu jednou dvakrat bez ovitrelle.
V cem je teda problem pri otehotneni?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.5.19 06:48
@Anonymní píše:
A to se snazite 9 let stale s tim stejnym partnerem? Na spermiogramu byl? V CAR jste byli? Jine metody nenabidli?
Pokud Ti pichne Ovitrell a vy to prosvihnete, cpes do sebe hormony zbytecne,
s tim bych se teda nesmirila jen tak. :nevim: nereknu jednou dvakrat bez ovitrelle.
V cem je teda problem pri otehotneni?

Ano byli jsme v Sanusu. Já jsem byla na testech minuly rok a všechno v pořádku, přítel měl jít na spermiogram, ale to jsem zrovna otěhotněla, takže k tomu nedošlo, bohužel mimodelozne (jsem bez jednoho vejcovod), tak po laparoskopii nám řekli, ze když to do roka nepřijde, mám jít k dr. a on mi pořadí, co dal. Už je to skoro rok, tak mi dal Ovitrelle, tak uvidím.. taky jsem rikala, ze už se snažit představám, když se snaží jen jedna polovička a druhá na to kašle.. :nevim: zbytečně do sebe Peru hormony, jak píšeš :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.5.19 06:51
@Anonymní píše:
Ano byli jsme v Sanusu. Já jsem byla na testech minuly rok a všechno v pořádku, přítel měl jít na spermiogram, ale to jsem zrovna otěhotněla, takže k tomu nedošlo, bohužel mimodelozne (jsem bez jednoho vejcovod), tak po laparoskopii nám řekli, ze když to do roka nepřijde, mám jít k dr. a on mi pořadí, co dal. Už je to skoro rok, tak mi dal Ovitrelle, tak uvidím.. taky jsem rikala, ze už se snažit představám, když se snaží jen jedna polovička a druhá na to kašle.. :nevim: zbytečně do sebe Peru hormony, jak píšeš :nevim:

Jinak s jedním a tím samým přítelem :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.5.19 10:43
@Anonymní píše:
Jinak s jedním a tím samým přítelem :)

Mne to prijde zvlastni. Pritel by si na spermiogram mel stejne zajit. Treba je problem u ne a proto to tak dlouho trva. Pokud nebude chtit, tak zjistis, ze druhe dite treba ani nechce :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3440
20.5.19 10:44
@Anonymní píše:
Pročpak sami? :? Já teda pochybuju, ze se to povede, s přítelem jsme spolu spali jen jednou a to a to ještě po 36 hodinách :lol:

Ahoj kdyztak písní do vzkazů. Dnes jsem dělala další test čárka je silnější než před 2dny jsem 7den po pichnuti já čekala nakeho ducha. MS čekám až za 10dni cca to bude dlouhé čekání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.5.19 10:46
@Anonymní píše:
Mne to prijde zvlastni. Pritel by si na spermiogram mel stejne zajit. Treba je problem u ne a proto to tak dlouho trva. Pokud nebude chtit, tak zjistis, ze druhe dite treba ani nechce :nevim:

Když jsem mu řekla, jestli ho teda chce, nebo ne, tak mi řekl, ze ano, ale na testy jít měl, ale nakonec nešel, protože já otěhotněla :roll: uvidíme, co bude po Ovitrelle a pak se rozhodneme, co dal, on je spis pohodlný někam chodit :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.5.19 10:49
@Ivunka87 píše:
Ahoj kdyztak písní do vzkazů. Dnes jsem dělala další test čárka je silnější než před 2dny jsem 7den po pichnuti já čekala nakeho ducha. MS čekám až za 10dni cca to bude dlouhé čekání

Tak to je super :kytka: :hug:
Já mám do ms 11dni 6dni od pichnutí :) to bude dlouhé i pro mě, to čekání je nejhorší :zed:

• Citovat
  • Upravit
3440
20.5.19 11:01
@Anonymní píše:
Já mám do ms 11dni 6dni od pichnutí :) to bude dlouhé i pro mě, to čekání je nejhorší :zed:
Hrozne čekání jen pro zajimavost ti tu vložím test Delany 5den horní a 7den spodní oba dělané ráno…
@Anonymní píše:
Já mám do ms 11dni 6dni od pichnutí :) to bude dlouhé i pro mě, to čekání je nejhorší :zed:

Tak to věřím hele jentak tu dám fotku testu 5den horní 7den spodní dělané oba ráno čekala bych ducha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3440
20.5.19 11:02
@Anonymní píše:

Foto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.5.19 11:04
@Ivunka87 píše:
Foto

To vypadá dobře :kytka: snad je zo už těhu čárka :* :srdce:

• Citovat
  • Upravit
3440
20.5.19 11:06
@Anonymní píše:
To vypadá dobře :kytka: snad je zo už těhu čárka :* :srdce:

Já si myslím že ne teď zase za 2dny udělám ale kdoto má vydržet břicho mě bolí jak na MS už pár dní jakobych to každou minutu měla dostat bože

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.5.19 11:27
@Ivunka87 píše:
Já si myslím že ne teď zase za 2dny udělám ale kdoto má vydržet břicho mě bolí jak na MS už pár dní jakobych to každou minutu měla dostat bože

S tou bolesti břicha souhlasím :palec: taky to tam mám od včera :nevim:
To čekání je hrozné..

• Citovat
  • Upravit
3440
20.5.19 16:41
@Anonymní píše:
S tou bolesti břicha souhlasím :palec: taky to tam mám od včera :nevim:
To čekání je hrozné..

Snad nám to rychle uteče :nevim: budeš testovat nebo ne? :hug:

• načítám...
  • Citovat