Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:Čárka slabne zatím 3dny testování je na testu do minuty sama jsem zvědavá jak to dopadne, pokud se to podaří Budem sami
@Ivunka87
Ahoj,
Tak jak to vypadá? Co testy? Poznala jsi z nich něco? Koukala jsem na nějaké diskuze a spousta holek takto testuje, přemýšlím, ze zítra zajdu do lékárny a taky to zkusím
@Ivunka87 píše: Čárka slabne zatím 3dny testování je na testu do minuty sama jsem zvědavá jak to dopadne, pokud se to podaří Budem sami
Pročpak sami?
Já teda pochybuju, ze se to povede, s přítelem jsme spolu spali jen jednou a to a to ještě po 36 hodinách ![]()
@Anonymní píše:
Pročpak sami?Já teda pochybuju, ze se to povede, s přítelem jsme spolu spali jen jednou a to a to ještě po 36 hodinách
A to se snazite 9 let stale s tim stejnym partnerem? Na spermiogramu byl? V CAR jste byli? Jine metody nenabidli?
Pokud Ti pichne Ovitrell a vy to prosvihnete, cpes do sebe hormony zbytecne,
s tim bych se teda nesmirila jen tak.
nereknu jednou dvakrat bez ovitrelle.
V cem je teda problem pri otehotneni?
@Anonymní píše:
A to se snazite 9 let stale s tim stejnym partnerem? Na spermiogramu byl? V CAR jste byli? Jine metody nenabidli?
Pokud Ti pichne Ovitrell a vy to prosvihnete, cpes do sebe hormony zbytecne,
s tim bych se teda nesmirila jen tak.nereknu jednou dvakrat bez ovitrelle.
V cem je teda problem pri otehotneni?
Ano byli jsme v Sanusu. Já jsem byla na testech minuly rok a všechno v pořádku, přítel měl jít na spermiogram, ale to jsem zrovna otěhotněla, takže k tomu nedošlo, bohužel mimodelozne (jsem bez jednoho vejcovod), tak po laparoskopii nám řekli, ze když to do roka nepřijde, mám jít k dr. a on mi pořadí, co dal. Už je to skoro rok, tak mi dal Ovitrelle, tak uvidím.. taky jsem rikala, ze už se snažit představám, když se snaží jen jedna polovička a druhá na to kašle..
zbytečně do sebe Peru hormony, jak píšeš ![]()
@Anonymní píše:
Ano byli jsme v Sanusu. Já jsem byla na testech minuly rok a všechno v pořádku, přítel měl jít na spermiogram, ale to jsem zrovna otěhotněla, takže k tomu nedošlo, bohužel mimodelozne (jsem bez jednoho vejcovod), tak po laparoskopii nám řekli, ze když to do roka nepřijde, mám jít k dr. a on mi pořadí, co dal. Už je to skoro rok, tak mi dal Ovitrelle, tak uvidím.. taky jsem rikala, ze už se snažit představám, když se snaží jen jedna polovička a druhá na to kašle..zbytečně do sebe Peru hormony, jak píšeš
Jinak s jedním a tím samým přítelem ![]()
@Anonymní píše:
Jinak s jedním a tím samým přítelem
Mne to prijde zvlastni. Pritel by si na spermiogram mel stejne zajit. Treba je problem u ne a proto to tak dlouho trva. Pokud nebude chtit, tak zjistis, ze druhe dite treba ani nechce ![]()
@Anonymní píše:
Pročpak sami?Já teda pochybuju, ze se to povede, s přítelem jsme spolu spali jen jednou a to a to ještě po 36 hodinách
Ahoj kdyztak písní do vzkazů. Dnes jsem dělala další test čárka je silnější než před 2dny jsem 7den po pichnuti já čekala nakeho ducha. MS čekám až za 10dni cca to bude dlouhé čekání
@Anonymní píše:
Mne to prijde zvlastni. Pritel by si na spermiogram mel stejne zajit. Treba je problem u ne a proto to tak dlouho trva. Pokud nebude chtit, tak zjistis, ze druhe dite treba ani nechce
Když jsem mu řekla, jestli ho teda chce, nebo ne, tak mi řekl, ze ano, ale na testy jít měl, ale nakonec nešel, protože já otěhotněla
uvidíme, co bude po Ovitrelle a pak se rozhodneme, co dal, on je spis pohodlný někam chodit ![]()
@Ivunka87 píše:
Ahoj kdyztak písní do vzkazů. Dnes jsem dělala další test čárka je silnější než před 2dny jsem 7den po pichnuti já čekala nakeho ducha. MS čekám až za 10dni cca to bude dlouhé čekání
Tak to je super
![]()
Já mám do ms 11dni 6dni od pichnutí
to bude dlouhé i pro mě, to čekání je nejhorší ![]()
@Anonymní píše:Hrozne čekání jen pro zajimavost ti tu vložím test Delany 5den horní a 7den spodní oba dělané ráno…
Tak to je super![]()
Já mám do ms 11dni 6dni od pichnutíto bude dlouhé i pro mě, to čekání je nejhorší
@Anonymní píše:
Tak to je super![]()
Já mám do ms 11dni 6dni od pichnutíto bude dlouhé i pro mě, to čekání je nejhorší
Tak to věřím hele jentak tu dám fotku testu 5den horní 7den spodní dělané oba ráno čekala bych ducha.
@Anonymní píše:
Tak to je super![]()
Foto
@Anonymní píše:
To vypadá dobřesnad je zo už těhu čárka
![]()
Já si myslím že ne teď zase za 2dny udělám ale kdoto má vydržet břicho mě bolí jak na MS už pár dní jakobych to každou minutu měla dostat bože
@Ivunka87 píše:
Já si myslím že ne teď zase za 2dny udělám ale kdoto má vydržet břicho mě bolí jak na MS už pár dní jakobych to každou minutu měla dostat bože
S tou bolesti břicha souhlasím
taky to tam mám od včera ![]()
To čekání je hrozné..
@Anonymní píše:
S tou bolesti břicha souhlasímtaky to tam mám od včera
To čekání je hrozné..
Snad nám to rychle uteče
budeš testovat nebo ne? ![]()