Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
třetí měsíc, ale předtím to šlo poznat, měla jsem vzestup z 36,5 na 8 nebo 9. Teď tam nechápu ty dvě 36,7. Ovu test jsem nedělala. Teď už asi stejně nic nezachráním…jen jsem v tom chtěla mít jasno.
Enoulik: Já ti nevím, ono je to strašně těžké jen z teploty, ta může být čímkoliv ovlivněná, ale já bych to viděla na poslední nižší teplotu. Takže spíš ten 14. DC.
![]()
Nemusí to být ta nejnižší, to není pravidlo.
Ale odhadovat že přesně tehdy a tehdy byla ovu, to bych si netroufala.
Zkus jedině zadat ty tři měsíce do fertilityfriend.com, ten tam vyhodnotí přesnou teplotu, nad kterou se musíš dostat.
Ale i tak to není stoprocentní, jen takové pro představu…
Tubinka:
No já se ti nedivím, taky bych testovala, i když pokud se ovu posunula, bude posunutá i ms a nebo její termín, tak žádný stres. ![]()
Ahoj holky, můžu se přidat? Já teď čekám na ovulku, bolí mě už týden v podbřišku, spíš teda píchá na pravé straně, dneska hrozná bolest hlavy a je mi trochu špatně /asi z tý hlavy/, tak nevím kdy přijde ovulka..kéž by už bylo po ní(dost jsme se s příťou
), ale podle teplot asi ne
Z hlenu a čípku moc moudrá nejsem..
mischulka píše:
Ahoj holky, můžu se přidat? Já teď čekám na ovulku, bolí mě už týden v podbřišku, spíš teda píchá na pravé straně, dneska hrozná bolest hlavy a je mi trochu špatně /asi z tý hlavy/, tak nevím kdy přijde ovulka..kéž by už bylo po ní(dost jsme se s příťou), ale podle teplot asi ne
Z hlenu a čípku moc moudrá nejsem..
Ahoj, no jen se přidej, čím víc snažilek, tím větší možnost těhu a bacilů na prskání na ty méně šťastné. ![]()
Taky se mi blíží ovu, píchá mě pak v podbřišku jen tak dva dny, zato pořádně, takže si to nespletu. ![]()
Teploty jsou jen jedna věc, mně řekla doktorka, že stopro jsou testy, ale to taky neplatí, čípek mám asi stěhovací, i když před ovu docela měkne.
No, pravidelné jištění nic nezkazí a ovu se nepropásne, tím se řídíme my.
![]()
Já si právě myslím, že ovu proběhla, nebo zrovna teď probíhá, ale testy ovu nedělám a teploty neodpovídají..tak teď babo raď, jestli se spolehnout na svoje pocity, nebo na teploty
Je to věda teda ![]()
Už bych ale ovu potřebovala, pač za chvíli mi dojdou nápady, jak přitele rozparádit
Nebo budu muset dokoupit nějaký oblečky ![]()
mischulka píše:
Už bych ale ovu potřebovala, pač za chvíli mi dojdou nápady, jak přitele rozparáditNebo budu muset dokoupit nějaký oblečky
Já budu mít asi opačný problém, že příteli nebudou mít kdy dozrávat spermie
on mi nedá ani den pauzu
tvrdí že jeho spermie dozrávat nemusí
ti chlapi, já mu to připomenu až se opravdu budem snažit ![]()
No my teď jeli 4 dny za sebou, ale myslím, že to nevadí, spermijky tam jsou, tak co ![]()
Tak to „králičí“ snažení už nepraktikujeme, ale už jsem taky četla názor, že v době ovu co nejvíc, ono je to hlavně asi úplně jedno. ![]()
Stejně to pak obstará jedna jediná spermie. ![]()
Ovu já spíš poznám na sobě podle bolesti a hlenu, teploty jsou v té době nízké, ale pak moc nevyskočí, spíš se tak lehce plácají nad čárou. ![]()
mischulka píše:
Já si právě myslím, že ovu proběhla, nebo zrovna teď probíhá, ale testy ovu nedělám a teploty neodpovídají..tak teď babo raď, jestli se spolehnout na svoje pocity, nebo na teplotyJe to věda teda
Já mám teploty taky někde v dupě… ![]()
Ahojky sněženky ![]()
Po víkendu jsem zpět.Budu muset dočíst.Dneska jsme byly prvně ve školce na hoďku,tak začínáme zas novou kapitolu ![]()
Pak ještě písnu až dočtu.
Zatím pa pa
Tak jsem rovnou z práce běžela pro ovu test - a je negativní, takže asi nic
![]()
Ahojky chtela bych se optati zda mi nekdo pomuze a poradi.
Minulej mesic jsem nemela vubec ovu,vceras jsem si delala ovu test a carky obe silne,dnes o malilinko slabsi ale krasne viditelne.Vcera probehla snaha .
Dnes odpoledne jsem zacala spinit a ted jsem si musela vzit i tampon,protoze to uz je silnejsi.
Nestava se Vam to?
Dekuji moc za odpoved
Evca22 píše:
Minulej mesic jsem nemela vubec ovu,vceras jsem si delala ovu test a carky obe silne,dnes o malilinko slabsi ale krasne viditelne.Vcera probehla snaha .
Dnes odpoledne jsem zacala spinit a ted jsem si musela vzit i tampon,protoze to uz je silnejsi.
Nestava se Vam to?
Dekuji moc za odpoved
ahojky. no mě se to nestalo. ale prej se stava že v době plodnych dnu muže žena špinit. ja na tvem mistě bych si vzala vložku abych dokazala poznat kolik toho je.
mischulka píše:
Tak jsem rovnou z práce běžela pro ovu test - a je negativní, takže asi nic![]()
Tak třeba ovu ještě bude, ty tvoje cykly taky nejsou nic extra krátkého a pravidelného. ![]()
Možná se to tělo jen nějak připravuje. Nezoufej, je ještě brzy po vysazení ha, může bolet břicho jen z toho, jak hormony blbnou. ![]()
Co já si s tím užila. ![]()
Evca22 píše:
Nestava se Vam to?
Dekuji moc za odpoved
Ahoj, jojo, špinění v době ovu znám, stává se mi to celkem pravidelně.
A četla už jsem tady na emiminu příspěvky od holky, co měla místo ovu špinění fakt krvácení a to pár dní a docela silné.