Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak jiste ze je, taky je dost možné že první cyklus bude anovulacni kvůli rozhasenym hormonum nebo že bude po potratu nízká sliznice a vajíčko se nezahnizdi… Jestli se cítíš dobře tak prostě sexujte a a vidíte co z toho bude… ![]()
@Anonymní píše:
Dobrý den,potratila jsem v 6tt, během pár dní se embryo vstřebalo a potom jsem začala krvácet. Ve čtvrtek na ultrazvuku mi bylo potvrzeno, že je děloha čistá a můžeme se snažit.
Tři dny již nekrvácím a cítím menší tlak jako při ovulaci. Je možné otěhotnět tak rychle po potratu? Podařilo se to někomu z vás?
Záleží na tom, jak se cítíš a jak je tělo na další těhotenství připravené, pokud ano zadaří se a miminko se udrží, pokud není, prostě to nevyjde…Po revizi se radí několik cyklů počkat, po tomto se snad ani nemusí, neboť to není prý takový zásah do těla, ale to jen tak co jsem četla příspěvky holek, které si prošly revizí i samovolným potratem, nejsem lékař, také jsem zjišťovala kdy můžeme a tak…Nechali jsme to na přírodě a řekli si, že až to přijde, tak to tak mělo být…Zadařilo se tři cykly po revizi…
Dělala jsem si totiž těhotenský test a tam byla velmi slabá čárka pořád ještě a na digitálním mi vyšlo 1-2 tydny. Ale ovulační test byl jasně pozitivni, ale možná to je ovlivněno ještě hcg z předešlého těhotenství? ![]()
Manžel se teda snaží jak ďas, co jsem se zmínila o ovulaci, tak uvidíme. ![]()
Tak rychle ne, protože i normálně mám ovulaci posunutou na později, po potratu (v 8tt) byla potvrzena za 20 dnů. Čistila jsem se 8dní, takže prostor byl docela dlouhý, ale vyšlo to, narodilo se zdravé miminko, jen o 2 měsíce později než vycházel termín původně.
Dobrý den,
potratila jsem v 6tt, během pár dní se embryo vstřebalo a potom jsem začala krvácet. Ve čtvrtek na ultrazvuku mi bylo potvrzeno, že je děloha čistá a můžeme se snažit.
Tři dny již nekrvácím a cítím menší tlak jako při ovulaci. Je možné otěhotnět tak rychle po potratu? Podařilo se to někomu z vás?