Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nesahej si na čípek. Jednak si tam můžeš zanést infekci a jednak si ho můžeš podráždit a pak nebude fungovat tak, jak má. A hlavně, je to naprosto neprůkazné…Ovulaci zjistíš snadno, testuj od cca osmého dne cyklu nebo si měř bazální teplotu. Cyklus si můžeš srovnat gynexem nebo kontryhelem.
Presne, čípek je nic moc… Mění se během dne a spíš než ty, to pozná tak akorát doktor. Pokud je něco co funguje, je to bazalka. Prokázala mi těhotenství dvakrát, ovulaci i jednou anovulak. A teď jsem se těhotenství naopak bála a opět mi dokázala říct že jsem nemusím bát. A to měřím jednou v 8 jindy v 9 pak trebA už o půl 7 a i tak se ten graf dá vytvořit.
Ahoj holky, chtěli by jsme se s přítelem začít snažit o miminko a tak zjišťuji své plodné dny. Cyklus mám od vysazení HA nepravidelný takže nevím, kdy mám ovulaci. Koupila jsem si testy a taky to zkouším zjistit podle dělozního čípku, ale s tím si moc nevím rady
… Včera, což jsem měla 7 DC, byl čípek nízko. Dnes 8 DC jsem zkoušela ovu test (vím že je brzo), byl negativní, ale čípek už je zase vysoko,.. jsem z toho docela na větvi a tak nevím, kdy nejlépe zkoušet testovat.