Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Těžko říct. První HA Logest jsem užívala 5let. Vy:,–(ila jsem jí. MS se hlásila přesně jak měla - teda jen ta první. Druhá už nedorazila, otěhotněla jsem (první cyklus snažení, ten cyklus předtím jsem HA nebrala, ale rovnala jsem se po operaci). Všechno ukazuje na to, že OVU byla 14DC.
Po odstavení holky jsem začala užívat HA. Brala jsem asi rok a čtvrt. Vy:,–(ila jsem. Otěhotněla jsem hned první cyklus, ale OVU byla asi o 10dní později (V době, kdy jsem měla PMS jak vyšitej a trpěla jak zvíře a modlila se, abych už tu MS konečně měla a radši dřív než tohle, tak se mi usazovalo vajíčko…).
Takže asi tak…:)
Gabinko-moc dekuji za Tvou zkusenost.S pritelem se o mimíska snazime uplne cerstve,ale jsem rada,ze je tu i nekdo,kdo zadne problemy otehotnet po vysazeni HA nemel!Snat budu i ja mit to stesti!Myslim si,ze zeny,ktere maji po vysazeni problemy s tehotenstvim nejsou uplne 100% zbusobeny HA,ale i jinym problemem… A jestli se muzu zeptat kolik Ti bylo let po vysazeni po 5letech uzivani,jak jsi psala? ![]()
Ahoj,
tak ja jsem vy:,–(ila prasky na konci unora a hned kolem pulky brezna jsem otehotnela, takze taky na prvni pokus po vysazeni. Ted jsem opet prasky vy:,–(ila a ovulace byla uprostred mesice, uvidime, jak to bude dalsi mesic.
Ahojky…tak já přidám i svou zkušenost ![]()
poprvé jsem otěhotněla hned po vysazení antikoncepce.....zanedlouho po porodu jsem jí začala brát znovu.......
Loni v dubnu jsem jí po 7mi letém užívání vy:,–(ila s tím, že bych chtěla druhé dítko…měla jsem obavy, protože jsem slyšela a četla kolika holkám vysazení dělalo problémy.........půl roku jsem měla cyklus v pohodě-ovulace bývala tak ten 15.-16.DC-tak jsem si myslela, že mám vyhráno-ouha…na podzim se mi cyklus zbláznil-ovulace nebyla-takže jsem byla prakticky pět měsíců bez ovulky…no ale neděs se-je to hodně individuální…většina holek, když jim po vysazení cyklus naběhne normálně-tak už to tak většinou zůstane-bohužel já musim mít vždycky nějakou specialitku
tak přeju hodně štěstí
Nazdarek!
Tak ja hlasim po vysazeni HA (5 let uzivani) 2 roky anovulacni cykly… Ale mozna to bylo zpusobeno dalsimi problemy (chronicka apendicitida) - po odstraneni slepaku jsem hned v prvnim cyklu uspesne otehotnela! ![]()
Hodne zdaru! ![]()
Holčiny,přeji vám krásné nedělní ráno a hlavně moc děkuji!
Vím,že je to u každé z nás individuální,ale snad do budoucna žádné problémy nenastanou!
Přeji vám,at vše vychází jak si přejete!
Pa pa Nikol ![]()
Nikynka86 píše:
Gabinko-moc dekuji za Tvou zkusenost.S pritelem se o mimíska snazime uplne cerstve,ale jsem rada,ze je tu i nekdo,kdo zadne problemy otehotnet po vysazeni HA nemel!Snat budu i ja mit to stesti!Myslim si,ze zeny,ktere maji po vysazeni problemy s tehotenstvim nejsou uplne 100% zbusobeny HA,ale i jinym problemem… A jestli se muzu zeptat kolik Ti bylo let po vysazeni po 5letech uzivani,jak jsi psala?
Poprvé mi bylo…22 (jsem se musela dopočítat:D ). Podruhé jsem otěhotněla ve 25,5letech