Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojte viete poradiť ktoré sledujete svoju ovu..mam cyklus cca 28 dní a kojim
Na 9 deň cyklu začal hlien..v 11 a 12 deň bol najsilnejší ako bielok..v 13 deň začal slabosť poobede..v 14 deň už lepkavy a dnes v 15 už skoro sucho
Kefy asi bola ovulacia?
Sledujem prvý mesiac
@Sisaa86 Ahoj, tak nejlepší měřit bazální teplotu, na základě jen hlenu se to nedá říct. Případně ovulační testy. Ale jestli máš takto ukázkový hlen, je to supr ![]()
@fcela1 píše: Více
Ahoj..teraz som prvý krát sledovala..merať sa mi nejako nechce..
Kedy myslíš ze bola ta ovulacia?
Teraz som 16 deň a od toho 14 je sucho. v 14 ešte trochu lepkavo
@Sisaa86 tak dle hlenu 12.den. Jinak jsme stejný ročník asi. Máme tu diskuzi pro 35+. Můžeš se tam přidat.
No som ročník 86..
Len sa píše ze hlien už nie je v deň ovulácie tak teraz neviem
35+,
už som stará veru
@Sisaa86 tak ono jestli máš plodný hlen, tak v něm přežijí spermie až do ovulace. Záleží kdy byl styk. Ale pokud kolem ovulace, tak šance je. Jo no, to že sem stará na těhotenství, slyším všude ![]()
Bol na 8 deň.
Tak neviem.
Hlien mi začal až na 9 deň
Snažíš ss o babo?
@Sisaa86 to mi přijde celkem brzo 8.den. Jo ano snažíme se půl roku. Teď už chodím i do CAR ale zatím nemám komplet výsledky. Manžel tam nechce, tak zatím chci zjistit, kde je u mě problém. Já ani nevím, jestli mám ovulaci. Testy mi nikdy nevyšly pozitivní, zkouším druhý měsíc měřit bazální teplotu a zatím to nevypadá na ovu, hlen taky nijak výrazný nemám ![]()
No len ja mam 2 chalanov a chcela by som ešte dievčatko..tak skúšať treba vraj pred ovu..čiže preto skôr.
Ale neviem..každý mesiac sa asi kúsok priblížiť k ovu
Takže sa nedarí.. mne sa podarilo pred 2 r za 3 mes..a to som bola podľa dr neplodna ![]()
Prvé dieťa?
@Sisaa86 jo supr byla bych ráda.
Příspěvek upraven 03.04.25 v 15:41
Mně zafungovalo dělat si ovulační testy hned po skončení MS. Cyklus jsem měla 25 dní a ovulaci, při které došlo k početí už někdy 8.den cyklu. Přitom měla být až 12-13 DC. Podle hlenu ani teploty bych to teda nikdy nezjistila.