Ovulační hlen, jak dlouho se u vás mění, než je bílkový?

928
7.9.14 21:13

Ovulační hlen, jak dlouho se u vás mění než je bílkový???

Ahoj snažilky, nikde jsem nenašla téma, v kterém bych se dozvěděla, jak se mění ovulační den. Nebo mě spíš zajímá jak to u vás vypadá v průběhu cyklu, kolik dní je tam dole sucho, kolik dní je hlen hrudkovitý, krémový a po té vaječný bílek???Prostě jak dlouho u vas trvá změna z hrudkovitého hlenu na plodný vaječný bílkový hlen? Mnohokrát děkuji za Vaše odpovědi.. :oops: :?: :?: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2418
7.9.14 21:28

Kup si ovulacni testy, udelas lip… jinak ja ovulaci poznam vzdycky, ale nikdy jsem konzistenci nezkoumala, takze ti jinak a lepe neporadim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1699
7.9.14 21:35

Ahoj, mrkni na tento článek, myslím, že je to tam hezky popsané…u každé je to jiné i každý cyklus to může být jinak…
 http://www.rodina.cz/clanek3633.htm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
928
7.9.14 21:41

Holky děkuji za reakce, ale ovu testy mám, a článek přečten dávno. mě spíš zajímá časový interval mezii jednotlivými hleny :-D :oops: a spíš ze zvědavosti :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
7.9.14 21:55

Nebudu psat kdy po ms mam prvni hlen, protoze me cykly za posledni rok byly cokoli mezi 26-50 dny. Prvni den dva je to bile, huste, proste jasne neplodne. Pak treba az tyden takovy mirne bilkovy (tahne se i na par CM, ale je stale vice bily a je videt, ze je to takovy nejasny. Pak najednou jeden den ciry, krasne se tahnouci, jasny ciry bilkovy.
Ovsem neni pravidlem, ze je to vzdy stejne. Treba tento mesic jsem ten krasny ciry bilkovy nemela a tak jsem cekala na opozdenou ovulaci, jak se mi obcas stava (par dni nic a pak znovu vlhko ukoncene po par dnech plodnym hlenem). Ovulace neprisla a misto toho byl pozitivni tehotensky test. Takze celorocni zkoumani v tahu a zjistila jsem, ze sve telo i po roce zkoumani stejne stale neznam :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
928
7.9.14 22:02

Děkuji, to je přesně to co jsem potřebovala slyšet :lol: a gratuluji k //hodně štěstí a zdraví ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
7.9.14 22:24

@Angelina66 rada jsem pomohla.. ale opravdu se budes muset sledovat dele, abys vedela, co je normalni pro Tebe. Ja se sledovala prave kvuli tem rozhazenym cyklum, abych alespon zhruba vedela, kdy mam ocekavat MS. Spletla jsem se vzdy maximalne o den, ale sledovala jsem opravdu jen ten hlen. Nic jineho. Nechtela jsem si drazdit cipek a teploty vzhledem k memu nepravidelnemu vstavani a obcas i nocnimu buzeni k synovi take asi nejsou presne meritko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
10.11.14 09:16

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat zda některá z vás má podobné příznaky ovulačního hlenu? Včera jsem měla podle mých pocitů a výpočtů ovulační hlen, ale našla jsem v něm trochu nitkovité krve. Je to normální? Menstruaci mám dostat přesně za 14 dnů, takže v žádném případě to začínající menstruace být nemůže. Trochu mě bolí břicho, cítím tak trochu bolesti tak jak to bývám předtím než přijde menstruace, ale menstruace to není, spíš to souvisí se snažením.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
928
10.11.14 09:31

@chipsa Pri ovulaci muze byt…rika se tomu ovulacni spineni :) pak je jeste nidacni spineni…oboje se mi uz jednou prihodilo :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
10.11.14 09:53

Co je to nidační špinění? Já teda musím říct že se vytrvale snažíme o mimi a asi tak 2 - 3 dny je mě nevolno od žaludku. Předtím jsem tyhle problémy neměla a ms má přijít až za 14 dnů. Tak by mě zajímalo zda druzí to mají podobně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
928
10.11.14 13:04

Nidacni spineni = uhnizdovani vajicka…priste pri uhnizdeni vajicka muzes trosku zaspinit.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.4.17 14:29

Mohu se prosím Vás zeptat? mívám různé hleny a nevím, který přesn je ten ovulační - zda bílý, průhledný nebo vazký… mohu fotku? omlouvám se, ale snažilky zde snad pochopí, že se tu prostě rozebírají i intmnější témata a konec konců je to biologie.. tk se případně omlouvám za „naturalistickou“ fotku, ale zajímalo by mne, zda je tento hlen plodný.

Objevil se dnes. Hustý jako žvýkačka :oops: - průhledný a hustý.

Kdy by měla přijít ovulace? je to znamení že přijde / je / už proběhla?

A tedy kdy je v případě obejvení takovéhoto hlenu optimum mít sex? v ten den /den či dva předem / následující dny?

(objevil se dnes. Velmi hutně. Sex byl včera a dnes, myslíte, že to k oplod. stačí? že sex proběhl ve vhodnou dobu? )

• Citovat
  • Upravit
4087
17.4.17 15:47
@Anonymní píše:
Mohu se prosím Vás zeptat? mívám různé hleny a nevím, který přesn je ten ovulační - zda bílý, průhledný nebo vazký… mohu fotku? omlouvám se, ale snažilky zde snad pochopí, že se tu prostě rozebírají i intmnější témata a konec konců je to biologie.. tk se případně omlouvám za „naturalistickou“ fotku, ale zajímalo by mne, zda je tento hlen plodný.

Objevil se dnes. Hustý jako žvýkačka :oops: - průhledný a hustý.

Kdy by měla přijít ovulace? je to znamení že přijde / je / už proběhla?

A tedy kdy je v případě obejvení takovéhoto hlenu optimum mít sex? v ten den /den či dva předem / následující dny?

(objevil se dnes. Velmi hutně. Sex byl včera a dnes, myslíte, že to k oplod. stačí? že sex proběhl ve vhodnou dobu? )

Me tento nepřijde jako ovulační teda :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
17.4.17 15:48

Ses normalni? 8o :lol: tyyy woe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4087
17.4.17 15:52