Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ano, může se to stát, stejně tak se ti může posunout ovulace a dojít menstruace později nebo posunout ovulace a těhotná jsi, ale jen chvilku, nebo jsi měla anovulační cyklus a tam trvá déle, než se menstruace rozjede…
Jestli jsi hodně zvědavá, skoč si zítra ráno do odběrové laboratoře, připrav si cca 200-250,– a občanku a řekni, že chceš test na hcg jako samoplátce, v poledne budeš vědět zcela jasně, co se děje.
Bohuzel zitra absoljtne nestiham
musela bych tam dojit behem tydne. Mjsim k zubari a vubec mam celodenni litani
mam jen husty bily vytok tot vse
neco jsem cetla ze pry tehu testy nebyvaji nekdy az tak spolehlive. A taky jsem cetla ze nekterym se to ukazalo az po 20 dnech od zpozdeni…ale to mi prijde docela dlouho
@Anonymní píše:
Bohuzel zitra absoljtne nestihammusela bych tam dojit behem tydne. Mjsim k zubari a vubec mam celodenni litani
neco jsem cetla ze pry tehu testy nebyvaji nekdy az tak spolehlive. A taky jsem cetla ze nekterym se to ukazalo az po 20 dnech od zpozdeni…ale to mi prijde docela dlouho
No jo, ale kdyby v tom cyklu neotěhotněly, taky by i menses dostaly až později…
Doktor by ti stejně max. vzal tu krev, na ultrazvuku ještě nic neuvidí.
Takže buď počkej, nebo si zajdi na krev sama, nic víc nevymyslíš.
Fakt? Me kamoska rikala ze pry at si hlavne necham udelat ultrazvuk…ze pry jeji mama takhle potratila…dr ji ho neudelal a pichl vyvylovacku a prisla o mimi
u prvniho vysly okamzite…tak jsem z toho nejaka rozhozena…kazdopadne dekuji
Jo tri negativni testy v sedmem tydnu! A zadne priznaky. Jen o prace obcas pichani v podbrisku. Coz jsem nebrala jako priznak. Myslela jsem, ze mam nejakou cystu.
@Anonymní píše:
Fakt? Me kamoska rikala ze pry at si hlavne necham udelat ultrazvuk…ze pry jeji mama takhle potratila…dr ji ho neudelal a pichl vyvylovacku a prisla o mimiu prvniho vysly okamzite…tak jsem z toho nejaka rozhozena…kazdopadne dekuji
Agolutin případné těhotenství neohrozí… nevím, co se dávalo za „vyvolávačku“ dřív.
@palapa píše:
Jo tri negativni sedmem tydnu! A zadne priznaky. Jen o prace obcas pichani v podbrisku. Coz jsem nebrala jako priznak. Myslela jsem, ze mam nejakou cystu.
Ja mam prave jen ty prsa
a trosku ten podbrisek…prsa boli kdyz na ne zatlacim a kdyz si sundam podprsenku…jindy to nemivam…ja teda delala jen obyc. testy jine tady u nas ani nemaji…snad to vyjde. Cyklus mam jinak pravidelny…
@Anonymní píše:Fakt? Me kamoska rikala ze pry at si hlavne necham udelat ultrazvuk…ze pry jeji mama takhle potratila…dr ji ho neudelal a pichl vyvylovacku a prisla o mimi
Ce] @Hadumi píše:
Ano, stalo, tt jsem neměla pozitivní nikdy.
mně na UZ tenkrát nebylo nic vidět, proto usuzovali na mimoděložní (hcg bylo přes 1000), chtěli se podívat dovnitř, to jsem nedovolila. Ono tenkrát mělo vliv i to, že jsem otěhotněla těsně před MS, takže dr. stále tvrdila, že těhotenství musí být o 4 týdny starší, což ve skutečnosti nebylo. O vyvolávačce nikdo nemluvil.
@Anonymní píše:
Bohuzel zitra absoljtne nestihammusela bych tam dojit behem tydne. Mjsim k zubari a vubec mam celodenni litani
pro 95% žen jsou spolehlivé. Ale někdo má tak výkonné ledviny, že hcg z moči absolutně odfiltrují a v čuracím testu se zkrátka neukáže. Krev je jistota, tam se hcg nemá kam schovat.
Když není čas, tak holt není, pokud jsi těhotná, tak se to dřív nebo později stejn ěukáže
Jen bacha u zubaře, kdyby ti chtěl dělat RTG, ten bys podstupovat raději neměla.
@Hadumi píše:
mně na UZ tenkrát nebylo nic vidět, proto usuzovali na mimoděložní (hcg bylo přes 1000), chtěli se podívat dovnitř, to jsem nedovolila. Ono tenkrát mělo vliv i to, že jsebjhotněla těsně před MS, takže dr. stále tvrdila, že těhotenství musí být o 4 týdny starší, což ve skutečnosti nebylo. O vyvolávačce nikdo nemluvil.
No mozna neste pockam a test zopakuji po tydnu znovu. Nechce se mi zrovna bezet nekam do laborky. Kdyz vyjde negativne pockam na doktora az tam bjde necham si udelat ultrazvuk a krevni odber. Snad budu v tom
jindy se mi to nestava
nechci vypadat jak hysterka ![]()
**@Bibi23bjdíše:
pro 95% žen jsou spolehlivé. Ale někdo má tak výkonné ledviny, že hcg z moči absolutně odfiltrují a v čuracím testu se zkrátka neukáže. Krev je jistota, tam se hcg nemá kam schovat.
Když není čas, tak holt není, pokud jsi těhotná, tak se to dřív nebo později stejn ěukážeJen bacha u zubaře, kdyby ti chtěl dělat RTG, ten bys podstupovat raději neměla.
A sakra…na ten budu muset :/ boli me cela celist a zuby
to mi ted pripomelo jeste dodat ze jsem brala atb na zanet v puse ale jen tri dny…to by asi nemelo mkt vliv ne? Tezko me z atb budou bolet prsa ![]()
Já jsem měla měsíc nateklá prsa a bylo mi pořád zle, testy vždy několik dní od sebe a všechny negativní, tak jsem šla k lékaři a na ultrazvuku to bylo vidět ![]()
nemalkaMys** píše:
Já jsem měla měsíc nateklá prsa a bylo mi pořád zle, testy vždy několik dní od sebe a všechny negativní, tak jsem šla k lékaři a na ultrazvuku to bylo vidět
No ja je nemam natekly ale proste kdyz na ne zatlacim tak je cejtim
mkc bych si prala abych byla
vzhledem k tomu ze o malou jsme se snazili pres rok nejak tomu nedavam velky nadeje ![]()
Ahoj zeny. Predem se omlouvam za anonym, ale chodi jsem i moje tchyne
snazime se o druhe mimi. Nedostala jsem to vic jak tyden ale testy jsou furt negativni! Na dotyk a kdyz si zmacknu prsa boli. Nemam ani naznak spineni. Trosku me boli podbrisek…jako by v nem picha. Vim ze se tu pta kazda druha, sla bych k doktoru ale ten ma 14 dni dovolenou
chtela bych se zeptat nestli se nekomu stalo ze byl test negativni ikdyz jste byli tehotne? Diky