Stalo se vám, že test byl negativní i po vynechání menstruce?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1137
7.9.14 13:35

Jy mela minule tyden zpozdeni prsa bolela stejne, taky jsem brala atb a ty vetsinou posouvaji ms, no uvidíš, přeji ať to dopadne dobře :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
7.9.14 13:43

S tí potratem je to nesmysl - z agolutinu na 100% nepotratila - mně můj dr říkal, že pokud bych náhodou těhotná byla, tak to těhotenství spíš podpoří.

Být tebou, tak se moc netěším. Nechce být za rypnu, taky jsem si tímhle obdobím prošla, snažili jsme se 7měsíců.
Zpoždění a negativní test jsem měla víckrát, nikdy to těhotenství nebylo. Prsa mě taky bolely - ale asi spíš z toho věčnýho mačkání, jesli mě náhodou nebolí. Výtok jsem měla před MS vždycky, stejně tak bolení podbřišku.
Neříkám, ž to nemůže vyjít, říkám jen to, že většine žen test těhotenství ukáže. A pokud neukáže, tak je hCG tak nízké, že je brzy i napříznaky.
počkala bych ještě a až bude zpoždění 2týdny a víc, taky bych šla k dr. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.9.14 15:46

No nevim ja na to prisla nahodou ze jsou vlastne citliva :D uvidime :D pockam tedy jeste tyden a uvidi se…vzhledem k tomu, ze existuji i zeny co testy ukazovaly ze tehotne nejsou a byli…davala bych tomu aspon minimalni sanci :/ me jednou ukazal test ze jsem a nebyla jsem :D

• Citovat
  • Upravit
22614
7.9.14 19:46

Ale.jo nejaka. sance urcite.je. jen si myslim, ze je vetsi pravdepodobnpst, ze tehotna nejsi
A mozna ke.to i temi atb…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.9.14 21:25
**@atominnka
Ale.jo nejaka. sance urcite.je. jen si myslim, ze je vetsi pravdepodobnpst, ze tehotna nejsi
A mozna ke.to i temi atb…

No ja doufam ze budu. Kamoska mi psala ze mam vyzkouset digi test. Pry je vic spolehlivy. Delala jsem.si test od Best2 a spostu maminek si stezuje. Ze pry neni dobry. Muze jit mozna o hormonalni poruchu avsak vjc mi povi lekar. S testem mi radila kamaradka pockat. Pry ji to rekli i v lekarne ze ten obyc ukazuje nekdy i po 14 dnech vynechani. To je pro pripad ze bych nepouzila ten digi. No ted akorat vecer me zacalo pichat v podbrisku vic a taky me boli v krizi…prsa boli cim dal tim vic…kazdopadne dam vedet :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.9.14 22:39
@atominnka píše:
S tí potratem je to nesmysl - z agolutinu na 100% nepotratila - mně můj dr říkal, že pokud bych náhodou těhotná byla, tak to těhotenství spíš podpoří.Být tebou, tak se moc netěším. Nechce být za rypnu, taky jsem si tímhle obdobím prošla, snažili jsme se 7měsíců.
Zpoždění a negativní test jsem měla víckrát, nikdy to těhotenství nebylo. Prsa mě taky bolely - ale asi spíš z toho věčnýho mačkání, jesli mě náhodou nebolí. Výtok jsem měla před MS vždycky, stejně tak bolení podbřišku.
Neříkám, ž to nemůže vyjít, říkám jen to, že většine žen test těhotenství ukáže. A pokud neukáže, tak je hCG tak nízké, že je brzy i napříznaky.
počkala bych ještě a až bude zpoždění 2týdny a víc, taky bych šla k dr. :-)

Dneska jsem byla u dr :) a jsem v tom :) je videt ze nektere testy jsou fakt nespolehlive

• Citovat
  • Upravit
22614
10.9.14 10:28
@Anonymní píše:
Dneska jsem byla u dr :) a jsem v tom :) je videt ze nektere testy jsou fakt nespolehlive

Fakt? Tak to moc gratuluju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1033
16.9.14 16:47

Ahoj, mám prosbu. Pokoušíme se druhý měsíc o mimi po 10 letech vysazení HA. Minulý měsíc jsem měla pozitivní TT ale po 10 dnech zpoždění ms jsem to dostala. Odešlo to vše, takže děloha čistá. Nyní jsme se pokoušeli druhý měsíc. Mám už 5 dní zpoždění, ale tt negativní :-( sestra mi do telefonu řekla, že mám počkat 14 dní, že je to možná stresem. Ale občas mě píchá v podbříšku a mám citlivá prsa :-( na kontrole jsem byla minulý úterý právě kvůli tomu SP a doktorka řekla, že sliznice je zvýšená, ale nemůže říct, jestli to bude těhu nebo ms. Je mi ale divný, že by to ještě nebylo vidět na testu, protože minule mi test vyšel už 3.den zpoždění. Ovulku jsem měla kolem 14 DC :nevim: jsem z toho zmatená…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí