Bolestivý pohlavní styk během ovulačního krvácení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
40
1.11.12 08:42

A uz ste si delala test?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
2.11.12 08:58

Holky muj pribeh je takovej, snazime se tri roky, jednou jsem byla na inseminaci, a nedavnou jsem podstoupila ivf ktere se nepovedlo.pred ivf jsem mivala pravidelni cyklus po 28 dnech.po ivf mi to proste chodi po 35dnech.ale tento cyklus je to neco silenyho. merim bt i prvnich 14 byla bt hodne vysoka, nevim proc,14dc jsem zacala spinit trvalo to 3dny pak to prestalo, gynekolozka mi rekla ze to je ovulacni krvaceni a ze to behem 3 dnu ustane, takze cekam co se bude dit dal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
2.11.12 10:48

Ja sem nemela spineni ale jsem krvacela trvalo to tri dny..taky ovul.krvaceni.taky cekam jak to dopadne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
2.11.12 10:55

Ja jeden den krvacela a dva dny spinila trosku vice. a sliznice 14dc jen 3mm. a stalo se mi to tedka poprve.ja jsem dneska teprv 18dc tak do ms daleko ale jsem zvedava kdy dorazi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
2.11.12 10:57

Ja sem to taky mela ted poprve ja jsem 23dc. zitra zkusim testnout a uvidim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4289
26.11.12 09:27

Já jsem dnes 15DC a po delší době se mi to také stalo… tak uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
5.1.14 13:10

Můžu se prosím zeptat jak vypadá holky |vaše ovulační krvácení, já pouze špiním tm. červěně až hnědě a to tak 1 den, žádná jasná krev. Myslíte, že to je také ono?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.3.14 17:28

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat jestli je „normální“ když jsem před 3 dny začla malinko špinit-opravdu minimum a dnes od noci normálně krvácím-jasná krev. V tuhle dobu bych měla mít ovulaci, ale nevím jestli je obvyklé tak více krvácet. Navíc mám bolesti v podbříšku.
S manželem se snažíme o miminko 6 měsíc. Před 3 týdnama jsem byla na kontrole u gynekologa a vše bylo v pořádku

• Citovat
  • Upravit
88
12.5.14 01:26

Holky chtěla jsem se zeptat, nikdy jsem ovu krvácení neměla, až posledních pár cyklů cca týden po MS začnu špinit :( Zdá se mi to ale na ovu moc brzo. Předevčírem jsem měla poš. sekret jako „bílek“ což jsem se tady dočetla, by mělo být při ovulaci a včera ráno jak jsem se vzbudila, tak už jsem špinila :( Ale jak říkám, na ovulaci se mi to zdá brzo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
28.5.15 08:56

Ahoj, mam dotaz ohledně ovulacniho krvácení? Před porodem jsem to neměla. Az ted. Dr řekl, ze jsou to rozhozene hormony. Pomohla by na ustálení antikoncepce? A nebo je ještě nějaká možnost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1189
10.2.19 18:16

Ahojky holky :potlesk: Dotaz: když jsem měla nedávno ovulku, tak mě docela hodně pobolivalo břicho a docela hodně jsem spinila.. myslíte ze u takové ovulace je větší pravděpodobnost ze se to chytí? Někde jsem četla ze ano ( bouřlivá ovulace nebo co ) mate některá zkušenost? Ze zrovna při ovulaci kde jste spinily se zadarilo? :hug: dekuji za odpovědi :)) PS ovu byla potvrzena ovu testem :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
10.2.19 21:53

@Woman30 zadarilo se u ovulace bez spineni. Tohle nic neznamená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
12.2.19 13:20

Ahoj holky, chtěla bych se vás zeptat zda nevíte co může znamenat poovulacni krvácení? Dle utz a naslednem pregnylu vím kdy nastala ovulace ale již 4 den po ovu při sexu mírně krvacim, spíše jen spinim. Přes den je tohle spineni jen při úterní na toalete :oops: Nevíte čím by to mohlo být? Děkuji za vaše zkušenosti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí