Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky muj pribeh je takovej, snazime se tri roky, jednou jsem byla na inseminaci, a nedavnou jsem podstoupila ivf ktere se nepovedlo.pred ivf jsem mivala pravidelni cyklus po 28 dnech.po ivf mi to proste chodi po 35dnech.ale tento cyklus je to neco silenyho. merim bt i prvnich 14 byla bt hodne vysoka, nevim proc,14dc jsem zacala spinit trvalo to 3dny pak to prestalo, gynekolozka mi rekla ze to je ovulacni krvaceni a ze to behem 3 dnu ustane, takze cekam co se bude dit dal.
Ja sem nemela spineni ale jsem krvacela trvalo to tri dny..taky ovul.krvaceni.taky cekam jak to dopadne..
Ja jeden den krvacela a dva dny spinila trosku vice. a sliznice 14dc jen 3mm. a stalo se mi to tedka poprve.ja jsem dneska teprv 18dc tak do ms daleko ale jsem zvedava kdy dorazi.
Ja sem to taky mela ted poprve ja jsem 23dc. zitra zkusim testnout a uvidim…
Já jsem dnes 15DC a po delší době se mi to také stalo… tak uvidíme…
Můžu se prosím zeptat jak vypadá holky |vaše ovulační krvácení, já pouze špiním tm. červěně až hnědě a to tak 1 den, žádná jasná krev. Myslíte, že to je také ono?
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat jestli je „normální“ když jsem před 3 dny začla malinko špinit-opravdu minimum a dnes od noci normálně krvácím-jasná krev. V tuhle dobu bych měla mít ovulaci, ale nevím jestli je obvyklé tak více krvácet. Navíc mám bolesti v podbříšku.
S manželem se snažíme o miminko 6 měsíc. Před 3 týdnama jsem byla na kontrole u gynekologa a vše bylo v pořádku
Holky chtěla jsem se zeptat, nikdy jsem ovu krvácení neměla, až posledních pár cyklů cca týden po MS začnu špinit
Zdá se mi to ale na ovu moc brzo. Předevčírem jsem měla poš. sekret jako „bílek“ což jsem se tady dočetla, by mělo být při ovulaci a včera ráno jak jsem se vzbudila, tak už jsem špinila
Ale jak říkám, na ovulaci se mi to zdá brzo.
Ahoj, mam dotaz ohledně ovulacniho krvácení? Před porodem jsem to neměla. Az ted. Dr řekl, ze jsou to rozhozene hormony. Pomohla by na ustálení antikoncepce? A nebo je ještě nějaká možnost?
Ahojky holky
Dotaz: když jsem měla nedávno ovulku, tak mě docela hodně pobolivalo břicho a docela hodně jsem spinila.. myslíte ze u takové ovulace je větší pravděpodobnost ze se to chytí? Někde jsem četla ze ano ( bouřlivá ovulace nebo co ) mate některá zkušenost? Ze zrovna při ovulaci kde jste spinily se zadarilo?
dekuji za odpovědi
PS ovu byla potvrzena ovu testem ![]()
@Woman30 zadarilo se u ovulace bez spineni. Tohle nic neznamená
Ahoj holky, chtěla bych se vás zeptat zda nevíte co může znamenat poovulacni krvácení? Dle utz a naslednem pregnylu vím kdy nastala ovulace ale již 4 den po ovu při sexu mírně krvacim, spíše jen spinim. Přes den je tohle spineni jen při úterní na toalete
Nevíte čím by to mohlo být? Děkuji za vaše zkušenosti ![]()