Ovulační testy - dvě ovulace v cyklu?

6770
10.8.13 20:35

Ovulacni testy - poradite?

Ahoj, mate nekdo podobnou zkusenost jako ja? Na fotce je vlevo test z 10dc, dle hlenu si myslim, ze ovulace probehla 11dc, uprostred test 20dc a vpravo 21dc. Zkousela jsem tt, ale negativni. Ze by dve ovulace v cyklu, nebo neco jineho? Dekuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
smurfka
10.8.13 21:01

Vím že někdo mívá i dvě ovulky v měsíci a nebývá to nějaký problém - ale tři :nevim: taky jsem slyšela že pozitivní ovu testy mohou dělat i cysty na vaječníkách třeba.. :think:

• Citovat
  • Upravit
6770
10.8.13 21:13

@smurfka teoreticky by to mohly byt jen dve, ne? Kdyz ten test ze vcera a dnes byla jen jedna. Nekde jsem cetla, ze muze byt i dva dny pozitivni. Ale kdyz bude i zitra takovy, tak nevim teda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14047
10.8.13 21:17

Mivala jsem pozitivni i 3 dny to není problem

nemas nejakuo hormonalni stimulaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
10.8.13 21:17

@Pavla7 no já nevím..ale vrchol ovu je jen pár minut nebo snad max do hodiny..pak už testy zase slábnou..dva dny po sobě - to fakt nevím..jako znám holku co mívá dvě ovu v měsíci občas, ale tři jsem ještě neslyšela..pak jsem teda slyšle o těch cystách - nebo nějaký hormonální problém..pokud bych to objevila i zítra tak nevim no ( je blbé že třeba při tom neměříš i BT )

• Citovat
  • Upravit
6770
10.8.13 21:21

@smurfka Bt nemerim. Chtela jsem zkusit ty ovulacni testy, abych vedela, ze telo funguje jak ma…
@jizvíková nene, zadnou nemam…jsem pevni mesic po vysazeni antikoncepce.

Co kdyz bude i zitra tt negativni a tento pozitivni? S tou cystou se dela pripadne co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
10.8.13 21:35

Já teda taky ovulku zjištovala jenom testama a tohle mi nikdy nedělalo, tak nevím. :nevim:
pokud bude to samé i zítra, asi bych počkala do řádného termínu ms a když nepřijde tak na gyndu poradit se

• Citovat
  • Upravit
6770
10.8.13 21:36

Docetla jsem se na netu, ze by to mohlo zachytit i zacinajici tehotenstvi driv nez tt. Samo, ze vim, ze ovulacni testy nejsou urcene k potvrzeni tehotenstvi. Jen me tento nazor zaujal…s timto zlusenost nektera nemate?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6770
10.8.13 21:36

@smurfka ok, dekuji za nazor i radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
10.8.13 21:40
@Pavla7 píše:
Docetla jsem se na netu, ze by to mohlo zachytit i zacinajici tehotenstvi driv nez tt. Samo, ze vim, ze ovulacni testy nejsou urcene k potvrzeni tehotenstvi. Jen me tento nazor zaujal…s timto zlusenost nektera nemate?

taky jsem to slyšela ale nevěřím tomu..ovu test a těhu test funguje na měření jiné látky - jiného hormonu. Ale pokud to říkají holky které to zažily, no tak proč ne no. Za sebe si myslím že blbost..já teda nejdřív měřila ovu a pak zkoušela tt..nikdy jsem nezkoušela jestli nejsem těhotná ovulačním testem :D

• Citovat
  • Upravit
14047
10.8.13 21:41
@smurfka píše:
taky jsem to slyšela ale nevěřím tomu..ovu test a těhu test funguje na měření jiné látky - jiného hormonu. Ale pokud to říkají holky které to zažily, no tak proč ne no. Za sebe si myslím že blbost..já teda nejdřív měřila ovu a pak zkoušela tt..nikdy jsem nezkoušela jestli nejsem těhotná ovulačním testem :D

je to blbost, jelikoz to jsou jine hormony, zkousela jsem v teh s dvojcaty, nasla jsem zapomenuty test a bylo to negativni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6770
10.8.13 21:41

@smurfka to ja taky nezkousim ot misto tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6770
10.8.13 21:44

@jizvíková tak snad to nebude nic vazneho, co by nam branilo v otehotneni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6770
11.8.13 15:41

Nemate nektera zkusenost s ovulacnimi testy? vlevo na fotce jsou ty co slably po 10dc…vpravo jsou zleva 10dc,20dc,21dc a dnes 22dc…po zaschnuti je stejny jak ty ostatni…to je divne ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí