Pád 10měsíčního dítěte ze stoje do sedu a na hlavu

348
21.4.15 10:59

Pad 10m ditete ze stoje do sedu a na hlavu

Malej ted padl ze stoje dozadu dosedu a pak hlavou o zem, ja ho nestihla chytnout a ta rana do hlavy byla strasna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14309
21.4.15 11:02

A dotaz znie?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
21.4.15 11:04

Spadne ještě hůř..

• Citovat
  • Upravit
348
21.4.15 11:04

Jeee ono se to nevlozilo cele :(
Rana do hlavy byla strasna, jeste se od podlahy hlavicka odrazila. Mam plasit, nebo jsou tohle bezne pady, na ktere jsou deti stavene? Na hooglu sem nasla jen same pady z vysky primo na hlavu, tohle bylo dozadu, proste ze sedu noo
Chvilku brecel, pak si hral a ted mi usnul o kojeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22074
21.4.15 11:07
@Agiba píše:
Malej ted padl ze stoje dozadu dosedu a pak hlavou o zem, ja ho nestihla chytnout a ta rana do hlavy byla strasna

A co my s tím? :nevim: :zed:

Jestli máš pocit, že si ublížil, jeď k doktorovi.

Takových pádů ještě bude, to je normální.

Příspěvek upraven 21.04.15 v 11:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.4.15 11:08

No je vsedni den, pokud to nemas daleko asi bych k doktorce zasla, minimalne zatelefonovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
21.4.15 11:12

@BohunkaP pokud se nechcete zapojovat, nezapojujte. Otazka „co my s tim“ je v diskuznim foru docela blba, pokud nechcete diskutovat a podilet se…

Ptala sem se, jestli takhle deti padaji bezne, jestli jsou to normalni pady. Mam prvni dite a poprve mi takhle spadl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
21.4.15 11:14

Kluk takhle taky párkrát spadl. Ale k doktorce jsem s tím nelítala. Ale nikdo ten paád a dítě neviděl. Ty musíš vědět, jaký z toho máš pocit.

• Citovat
  • Upravit
811
21.4.15 11:21

Je to normální, počkej až bude chodit… Hlídej jestli není spavý, mrkni na čočky a jestli nezvrací… Jinak bych neplašila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
21.4.15 11:21
@Agiba píše:
Jeee ono se to nevlozilo cele :(
Rana do hlavy byla strasna, jeste se od podlahy hlavicka odrazila. Mam plasit, nebo jsou tohle bezne pady, na ktere jsou deti stavene? Na hooglu sem nasla jen same pady z vysky primo na hlavu, tohle bylo dozadu, proste ze sedu noo
Chvilku brecel, pak si hral a ted mi usnul o kojeni.

Pokud se to nevlozilo cele, uvodni prispevek edituj. Jinak takove pady jsou u nas doma na denim poradku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1606
21.4.15 11:27

Ahoj a na jaky povrch spadl. U nas byly tyto pady taky bezne, ale mame lino. Kdyby mi padl na dlazbu, tak bych se bala. Jinak ho sleduj -zornicky, prilisna spavost a zvraceni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22074
21.4.15 11:28
@Agiba píše:
@BohunkaP pokud se nechcete zapojovat, nezapojujte. Otazka „co my s tim“ je v diskuznim foru docela blba, pokud nechcete diskutovat a podilet se…
Ptala sem se, jestli takhle deti padaji bezne, jestli jsou to normalni pady. Mam prvni dite a poprve mi takhle spadl.

To ses ovšem ptala až v dalším příspěvku - bohužel nedisponuju křišťálovou koulí.
Původní příspěvek zněl „Malej ted padl ze stoje dozadu dosedu a pak hlavou o zem, ja ho nestihla chytnout a ta rana do hlavy byla strasna“… tj. otázka Co my s tím? byla víc než na místě ;)

Kromě toho - ve chvíli, kdy Ti dítě spadne na hlavu a Ty si čímkoli nejsi jista, není na místě zakládání diskusí a čekání na reakce čtenářů, ale okamžitý telefonát doktorce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35944
21.4.15 11:29

A co mate za podlahy? My mame kamen, taky si parkrat cinkla a dobry. Ale pad jsi videla ty, sama musis rozhodnout zda jet na kontrolu. Ja nejela ani po padu ze schodu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3332
21.4.15 11:30

@Agiba Je to normální :) A ještě to bylo dobré, že spadl nejdřív do sedu, to se taky nemusí zadařit vždycky ;) Malá takhle v jednom období párkrát spadla, doma máme parkety, a samozřejmě jsem ji vždycky víc pozorovala, ale k doktorovi jsme s tím nikdy nejeli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3332
21.4.15 11:33
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat