Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Malej ted padl ze stoje dozadu dosedu a pak hlavou o zem, ja ho nestihla chytnout a ta rana do hlavy byla strasna
Jeee ono se to nevlozilo cele ![]()
Rana do hlavy byla strasna, jeste se od podlahy hlavicka odrazila. Mam plasit, nebo jsou tohle bezne pady, na ktere jsou deti stavene? Na hooglu sem nasla jen same pady z vysky primo na hlavu, tohle bylo dozadu, proste ze sedu noo
Chvilku brecel, pak si hral a ted mi usnul o kojeni.
@Agiba píše:
Malej ted padl ze stoje dozadu dosedu a pak hlavou o zem, ja ho nestihla chytnout a ta rana do hlavy byla strasna
A co my s tím?
![]()
Jestli máš pocit, že si ublížil, jeď k doktorovi.
Takových pádů ještě bude, to je normální.
Příspěvek upraven 21.04.15 v 11:09
No je vsedni den, pokud to nemas daleko asi bych k doktorce zasla, minimalne zatelefonovala.
@BohunkaP pokud se nechcete zapojovat, nezapojujte. Otazka „co my s tim“ je v diskuznim foru docela blba, pokud nechcete diskutovat a podilet se…
Ptala sem se, jestli takhle deti padaji bezne, jestli jsou to normalni pady. Mam prvni dite a poprve mi takhle spadl.
Kluk takhle taky párkrát spadl. Ale k doktorce jsem s tím nelítala. Ale nikdo ten paád a dítě neviděl. Ty musíš vědět, jaký z toho máš pocit.
Je to normální, počkej až bude chodit… Hlídej jestli není spavý, mrkni na čočky a jestli nezvrací… Jinak bych neplašila.
@Agiba píše:
Jeee ono se to nevlozilo cele
Rana do hlavy byla strasna, jeste se od podlahy hlavicka odrazila. Mam plasit, nebo jsou tohle bezne pady, na ktere jsou deti stavene? Na hooglu sem nasla jen same pady z vysky primo na hlavu, tohle bylo dozadu, proste ze sedu noo
Chvilku brecel, pak si hral a ted mi usnul o kojeni.
Pokud se to nevlozilo cele, uvodni prispevek edituj. Jinak takove pady jsou u nas doma na denim poradku
Ahoj a na jaky povrch spadl. U nas byly tyto pady taky bezne, ale mame lino. Kdyby mi padl na dlazbu, tak bych se bala. Jinak ho sleduj -zornicky, prilisna spavost a zvraceni.
@Agiba píše:
@BohunkaP pokud se nechcete zapojovat, nezapojujte. Otazka „co my s tim“ je v diskuznim foru docela blba, pokud nechcete diskutovat a podilet se…
Ptala sem se, jestli takhle deti padaji bezne, jestli jsou to normalni pady. Mam prvni dite a poprve mi takhle spadl.
To ses ovšem ptala až v dalším příspěvku - bohužel nedisponuju křišťálovou koulí.
Původní příspěvek zněl „Malej ted padl ze stoje dozadu dosedu a pak hlavou o zem, ja ho nestihla chytnout a ta rana do hlavy byla strasna“… tj. otázka Co my s tím? byla víc než na místě ![]()
Kromě toho - ve chvíli, kdy Ti dítě spadne na hlavu a Ty si čímkoli nejsi jista, není na místě zakládání diskusí a čekání na reakce čtenářů, ale okamžitý telefonát doktorce.
A co mate za podlahy? My mame kamen, taky si parkrat cinkla a dobry. Ale pad jsi videla ty, sama musis rozhodnout zda jet na kontrolu. Ja nejela ani po padu ze schodu ![]()
@Agiba Je to normální
A ještě to bylo dobré, že spadl nejdřív do sedu, to se taky nemusí zadařit vždycky
Malá takhle v jednom období párkrát spadla, doma máme parkety, a samozřejmě jsem ji vždycky víc pozorovala, ale k doktorovi jsme s tím nikdy nejeli.
@Agiba Jo a koukni sem: https://www.emimino.cz/…/pudloslava/