Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Klopotkova píše:
Tak v tom případě se nepochlubí nikdy.
Neházej flintu do žita…Třeba se chytí na Tvé vábení…Musíš být trošku sebevědomější…Určitě jseš pěkná ženská.
@Božislava píše:
Neházej flintu do žita…Třeba se chytí na Tvé vábení…Musíš být trošku sebevědomější…Určitě jseš pěkná ženská.
Čti pozorně, nejsem na mladší, nic mi to neříká, mám v tom blok, radši 70tníka než 30tníka.
Btw, milenci je 62 let, je ode mě o 27 let starší a skvěle si to užíváme.
@Klopotkova píše:
Těším se(na to pochlubení).
Třeba se toho tady dožijeme
Nedávno mi jedna kolegyně z práce řekla, že jsem prostě pako a že se vlastně ani nediví ![]()
@Božislava píše:
Asi dostala chuť na mladé masíčko?
nejmenuje se nahodou Gregorova ![]()
@Klopotkova píše: Čti pozorně, nejsem na mladší, nic mi to neříká, mám v tom blok, radši 70tníka než 30tníka.
Btw, milenci je 62 let, je ode mě o 27 let starší a skvěle si to užíváme.
tohle proste nechapu, I kdyz vek se mnohdy da brat jako cislo, nebo opravdu plati, jak si kdysi stezovala jedna dosluhujici televizni moderatorka, ze je to diskriminace, zenka na obrazovce musi byt MLADA, krasna, perfektni, zadne sedny, vrasky ci cokoli, co svedci o ustupujicim mladi, zatimco chlap, ve stejne roli, sediny, vrasky, a muze moderovat cokoli,
co je tim, co vas, zenske, na starych kocourech pritahuje, krasa to neni, fyzicku uz maji obvykle take v haji, ani ty prachy to casto nejsou, tak co to je, co je tak pritazlive na starem kocourovi, vzdyt musite mit pocit, ze provadite incest s tatinkem nebo s dedeckem???
PPesimista: Napadají mě vysvětlení dvě.
a) milenec se za svůj dlouhý život naučil něco mimořádného, čím umí uspokojit
b) chlapi v jejím věku o ni nijak zvlášť neusilují.
Znám takových několik. Nejsou ještě 40cátníci, ale blíží se k 30. Každý je jiný. Jeden ing. atomový fyzik a katolík ten vše stihl do 30 a nyní, ženatý má dítě. Další Bc. z jižní Moravy sám se živící a studující v Pha. Stydlivý, vážnější, žen se jakoby bojí a v podstatě neměl a nemá na seznamování čas. Další - opět velmi hodný, pracovitý a slušný, (věřící Adventista)-neumí být tím aktivnějším
.. Navíc to ti kluci berou vážně a překážky vidí v nedostatku soukromí atd., jde o naprosté abstinenty takže se stále kontrolují. No tak se jich, děvčata, nebojte ![]()
Znám takových několik. Nejsou ještě 40cátníci, ale blíží se k 30. Každý je jiný. Jeden ing. atomový fyzik a katolík ten vše stihl do 30 a nyní, ženatý má dítě. Další Bc. z jižní Moravy sám se živící a studující v Pha. Stydlivý, vážnější, žen se jakoby bojí a v podstatě neměl a nemá na seznamování čas. Další - opět velmi hodný, pracovitý a slušný, (věřící Adventista)-neumí být tím aktivnějším
.. Navíc to ti kluci berou vážně a překážky vidí v nedostatku soukromí atd., jde o naprosté abstinenty takže se stále kontrolují. No tak se jich, děvčata, nebojte ![]()
@6Dari6 píše:
Navíc to ti kluci berou vážně a překážky vidí v nedostatku soukromí atd., jde o naprosté abstinenty takže se stále kontrolují.
Mám pocit, že je to spíše naopak. Znám pár starých paniců a všichni jsou alkoholici. Myslím, že se staropanictvím se prostě žádný chlap nedokáže do smrti smířit a proto to řeší alkoholem. Musí to být kruté, prožít celý život v celibátu.
@Ctzona píše:
Mám pocit, že je to spíše naopak. Znám pár starých paniců a všichni jsou alkoholici. Myslím, že se staropanictvím se prostě žádný chlap nedokáže do smrti smířit a proto to řeší alkoholem. Musí to být kruté, prožít celý život v celibátu.
Znám jich pár a všichni pijí, protože jsou jakoby stigmatizováni. Mají nízký společenský status a málo prestižní zaměstnaní. To znamená nízký příjem. Prostě outsideři a looseři. Prostě ženský o muže se stigmatem nestojí i kdyby to byl nejhodnější chlap na světě a radši si vezmou někoho o kom pak budou psát do e-mimina, že se vdaly a teď se muže bojí, protože je na ně zlí. A nakonec jim nezbývá než utéct i s dítětem do azyláku.
Nemluvím o těch starých, svobodných mládencích nad 50, kteří nemajíc rodinu, nemajíc cíl a už je v podstatě na rodinu pozdě protože příp. partnerka bude na mimino stará, mohou nadbytek času a společenských kontaktů řešit vysedáváním u piva. Ale vystudovaný stydlín, netančící, nekuřák a abstinent si najde intimní kontakty s perspektivou založení rodiny jak?
(Do hospody nechodí, cigárko si s nikým nedá - navíc mu to vadí, při tanci se také neseznámí, dívky které zná ze školy bývají zadané již na základce
a když čtete jejich veř. statusy na soc. sítích (miláček nejmilejší, lovuju, láska největší u lascivních fotek, ani o takové nemají zájem).
@jankajj píše:
PPesimista: Napadají mě vysvětlení dvě.
Jsem na starší, vždy to ve mně bylo. Nicméně jsem už 10 let ve vztahu s o 2 roky starším partnerem a když se nad tím zamyslím, tak stejně staří o mně asi opravdu zájem neprojevují a já si jich ani nevšímám, kdyby projevovali, zájem bych neměla. Vzrušují mě chlapi o 10 let starší, co bych akceptovala, tak je muž max o rok mladší, ovšem bavme se o tom, že bych hledala vztah, což nehledám, na sex jedině staršího.
A proč? Nevím, mám to tak v sobě nastavené.
edit: na sex o 10 let min. staršího, ideál je pro mě opravdu ten 60tník…
@Pesimistaa píše:
tohle proste nechapu, I kdyz vek se mnohdy da brat jako cislo, nebo opravdu plati, jak si kdysi stezovala jedna dosluhujici televizni moderatorka, ze je to diskriminace, zenka na obrazovce musi byt MLADA, krasna, perfektni, zadne sedny, vrasky ci cokoli, co svedci o ustupujicim mladi, zatimco chlap, ve stejne roli, sediny, vrasky, a muze moderovat cokoli,
co je tim, co vas, zenske, na starych kocourech pritahuje, krasa to neni, fyzicku uz maji obvykle take v haji, ani ty prachy to casto nejsou, tak co to je, co je tak pritazlive na starem kocourovi, vzdyt musite mit pocit, ze provadite incest s tatinkem nebo s dedeckem???
Mě to právě vzrušuje a nedovedu napsat proč. Někdy se říká, že si člověk nese trauma z dětství, ale to v mém případě není pravda. Moje dětství bylo úžasné, mám dobré rodiče, po citové a materiální stránce klapalo vše dobře… zkrátka mě starší přitahují tak, jak někoho třeba zrovna ti mladší… ![]()
@jankajj píše: PPesimista: Napadají mě vysvětlení dvě.
za a) vysoke diplomacii, jak presvedcit zenu, ze je mekky, aby ji netlacil ![]()
za b) chlapi v jejim veku maji svoje jiste, tak proc by o neco navic usilovali, kdyz to vse jde tak nejak samo, bez velkeho snazeni se ![]()