Pár výchovných na zadek?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
lucenka
19.6.21 16:26
@robínek píše:
Jasně, jedna dobře míněná facka v pubertě od partnera napravila léta matčiny laxní výchovy a jen díky té facce je teď dcera slušně vychovaná. :mrgreen:

Tak i sama Emily tenkrát v té diskuzi přiznala, že po tom pohlavku se dcera srovnala a přestala ho provokovat ;) takže ano, přiměřený fyzický trest ve správnou chvíli může být velmi účinný.

• Citovat
  • Upravit
14107
19.6.21 16:33
@lucenka píše:
Ale tohle souvisí s tématem. Ty se tu chlubíš tun, jak jsi zvládla výchovu bez fyzických trestů. Nezvládla a proto se tvůj partner k tomu musel uchýlit místo tebe a tím ji srovnal, že teď no ní můžeš psát jako o slušné a hodné dceři. Já bych neměla odvahu říct rodičům to, co mu říkala tvoje dcera. Respektive bych to řekla jednou a dostala bych.

Tema je o zakladatelce.
Puberta celkove muze byt zakerna..
Muj nazor proste je, ze dite se naui poslouchat i bez placani a muj nazor ani nezmenim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
19.6.21 16:37
@lucenka píše:
Tak i sama Emily tenkrát v té diskuzi přiznala, že po tom pohlavku se dcera srovnala a přestala ho provokovat ;) takže ano, přiměřený fyzický trest ve správnou chvíli může být velmi účinný.

Tak možná tou fackou partner jasně vymezil hranice dceřina chování k němu, ale rozhodně ji nevychoval. Já sama jsem dost přísná, co se hranic mezi dospělými a dětmi týče, proto to nikdy nenechám dojít tak daleko, aby muselo dojít na facku. Ale tahle diskuze není o Emily a jejím partnerovi, jen chci říct, že fackami a bitím se toho moc nevychová, i když mám pochopení pro to, když někomu občas ujedou nervy. Výchova to ale není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107638
19.6.21 16:40
@_.Emilyyy píše:
Tema je o zakladatelce.
Puberta celkove muze byt zakerna..
Muj nazor proste je, ze dite se naui poslouchat i bez placani a muj nazor ani nezmenim

Ten bys změnila jediné v případě, že bys měla dítě, které ti na tvé výchovné metody kašle. Ale to se tě netýká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14107
19.6.21 16:43
@robínek píše:
Tak možná tou fackou partner jasně vymezil hranice dceřina chování k němu, ale rozhodně ji nevychoval. Já sama jsem dost přísná, co se hranic mezi dospělými a dětmi týče, proto to nikdy nenechám dojít tak daleko, aby muselo dojít na facku. Ale tahle diskuze není o Emily a jejím partnerovi, jen chci říct, že fackami a bitím se toho moc nevychová, i když mám pochopení pro to, když někomu občas ujedou nervy. Výchova to ale není.

Presne tak neni, tak se o me dceri a mym partnerovi nebavte :).

Jako ano, vychovaval ji, ale uhozeni zrovna vychovny prostredek neni.

Uz to mizeme holky uzavrit ne? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2031
19.6.21 16:44

@lucenka Ja ten pribeh neznam, ale to, ze dite neco prestane delat ze strachu z biti neni vychova. Vychova by byla zjistit spolecne, proc dela xy a pracovat na te pricine :nevim: Jedna facka asi respekt a slusnost nezajisti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14127
19.6.21 17:27
@KalamityJohn píše:
S hlupáky se nehádám, nikam to nevede.

Chapu, kdyz se mi neco nelibi, tak oznacim protistranu za hlupaka, to te taky naucili taky v USA?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5986
19.6.21 17:42
@Anonymní píše:
Ahoj, řeším teď takovou situaci, pro někoho možná kravina. Syn jezdí často k babičce, má jí rád. Někdy je zlatý, ale někdy hrozně zlobí a dnes dosal na zadek, docela dost a na holý. To se mi vůbec nelíbí, tak nevím, co s tím? Je to normální nebo to trošku přestřelila? Prý hodně brečel. Je mi ho celkem líto, ikdyz vím, že to s ním není někdy jednoduché. Od nás dostal tak párkrát na zadek přes kalhoty, jen tak aby se neřeklo, jinak vůbec.

Babu bych seřvala tak, že by brečela také. Babička má rozmazlovat a ne dítě mlátit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
19.6.21 18:04
@Kipa22 píše:
Babu bych seřvala tak, že by brečela také. Babička má rozmazlovat a ne dítě mlátit.

To je fakt reseni hodne dospeleho jedince :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15688
19.6.21 18:08
@Kipa22 píše:

Uklidni se hysterko :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107638
19.6.21 18:11
@Kipa22 píše:

Abys ji pak nechytla taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
19.6.21 18:13
@Kipa22 píše:

Jakoze babicka ( obvykle tchyně) musí snášet vše co ji vnoucatka připraví a při zdemolovaná bytu jim podekuji a s láskou do příště připraví další materiál k ničení. Občas se nechají pokousat na výraz lásky :mrgreen: :srdce: ach

Příspěvek upraven 19.06.21 v 18:54

• Citovat
  • Upravit
2031
19.6.21 18:51
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5986
19.6.21 19:06
@jahuhudka píše:
Jakoze babicka ( obvykle tchyně) musí snášet vše co ji vnoucatka připraví a při zdemolovaná bytu jim podekuji a s láskou do příště připraví další materiál k ničení. Občas se nechají pokousat na výraz lásky :mrgreen: :srdce: achPříspěvek upraven 19.06.21 v 18:54

Matka také nemusí od tchýně vše snášet, myslíš, že jí má taky dát pár na holou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5986
19.6.21 19:07
@Venetia píše:
Abys ji pak nechytla taky

Pokud je v pořádku někoho mlátit, tak ať si klidně dají po hubě. Když se může mlátit dítě, může se seřezat i tchýně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí